Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Duminică, 03/07/2022

Concerte

18:00
Bucureşti

Fluid

FLUID (born 2016) - a queer act based in Bucharest - is the collaboration between Paula Dunker (performer, actress, choreographer, playwright), Alex Bălă (musician) and other warped creatures. Using sound, music and a microphone as weapons against civic neutrality, #FLUID is the mother of the techno-faggothique neo-genre.
19:00
Bucureşti

Sóley

Sóley recently finished recording her fourth solo album, released in 2021. The album’s release will be supported and accompanied by an extensive run of European shows in 2021 and 2022.
20:30
Bucureşti

Concert Bere Gratis

Duminică, 𝟑 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐁𝐞𝐫𝐞 𝐆𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock românești, concertează în Grădina cu Filme – Cinema & More din Piața Alexandru Lahovari 7, de la ora 20:30!

Teatru

10:00
Bucureşti

Cei trei purceluși

Cei trei purceluși dezbat cât se poate de serios arhitectura viitoarelor căsuțe în care vor să-și petreacă iarna.
10:30
Braşov

Muzicanții din Bremen

„Muzicanții din Bremen” este o punere în scenă a poveștii Fraților GRIMM într-un scenariu original. Spectacolul vorbește despre prietenia celor patru animale: un măgar, un câine, o pisică, un cocoș – animale foarte diferite și totuși prietene.
11:00
Bucureşti

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Vă invităm să fiți alături de noi și să depănăm împreună poveștile magice ale primăverii. 
11:00
Bucureşti

Rățușca cea urâtă

Într-o frumoasă dimineață de primăvară, o rață își privește rățuștele ieșind din ouă.
16:30
Bucureşti

Mircișor mare povestitor

Mircișor mare povestitor, este un spectacol de teatru interactiv pentru toți copiii
17:00
Bucureşti

Fata babei și fata moșului

Amu, cică era odată o poveste veche, neaoșă și amuzantă, așa cum sunt toate poveștile lui Ion Creangă
17:00
Braşov

Aventuri cu Domnul Goe

– Spectacol pentru copii de Ioan Gârmacea, după „Vizită”, „Două lozuri”, „Dl. Goe”, „Bubico”, „Un pedagog de școală nouă” și „Cometa” de I. L. Caragiale –
19:00
Bucureşti

Papagalul mut – Istorii aproape adevărate despre un spion aproape uitat

„Papagalul mut” - o poveste incredibilă, dar reală, având în centrul său una dintre cele mai enigmatice și fascinante figuri ale secolului al XVIII-lea, spionul travestit Charles d’Eon / Lia de Beaumont.
19:00
Bucureşti

Tatăl

Anne încearcă cât poate să aibă grijă de André, tatăl ei, a cărui memorie nesigură îl face din ce în ce mai vulnerabil.
19:00
Bucureşti

Aeroport

Un spectacol in care apar, rand pe rand, disperari nevorbite, secrete ce raman toxice, emotii, coincidente ce conduc la doze ce devin din ce în ce mai palpanile ale unui adevar atat de clar si de subiectiv.
19:00
Bucureşti

Crimă și Pedeapsă

Ideea eviscerării romanului lui Dostoievski a pornit, așa cum pornește orice ințiativă în lumea asta naivă și visătoare a oamenilor de teatru, cu o discuție între doi oameni.
19:00
Bucureşti

Cumetrele

Într-o bucătărie intră: o casnică, o invidioasă, o arogantă, o haioasă, o virgină, nora cu soacra, nişte adolescente, două habotnice şi o stripteuză… ce iese?
19:00
Bucureşti

Ceasornicăria Taus

De Gelu Naum, regia și decorul Dragoș Galgoțiu
19:00
Bucureşti

Iubire dublu distilată

Într-o gară uitată de lume, în care timpul pare că stă în loc, patru personaje sunt nevoite să petreacă, împreună, o noapte
19:00
Braşov

Grădinile groazei

Chimistul aflat în căutarea sensului lucrurilor și a conexiunilor dintre ele şi fashionista nevrotică sunt foarte aproape de a-și împlini visul unei vieţi idilice, dincolo de agitația orașului.
19:30
Bucureşti

Bârfe, zvonuri și minciuni

O întâmplare bizară se petrece în casa viceprimarului New York-ului, chiar la aniversarea căsătoriei. Crimă? Tentativă de sinucidere? Sau şi una, şi cealaltă?
19:30
Bucureşti

Gardenia

Gardenia surprinde patru generații de femei din aceeași familie, care se confruntă cu tiparele comportamentale, constrângerile și moștenirea genetică.
20:00
Bucureşti

Adio, domnule Haffmann

Regizorul Felix Alexa și scenografa Andrada Chiriac revin pe scena TNB cu Adio, domnule Haffmann, o piesă scrisă de francezul Jean-Philippe Daguerre.
20:00
Bucureşti

Anonimul venețian

Anonimul veneţian este un spectacol sensibil, profund, uneori ironic şi mereu emoţionant. Ea şi El îşi trăiesc dragostea dincolo de vreme, într-o Veneţie a muzicii şi a frumuseţii eterne.
20:00
Constanţa

Share & Subscribe de Alexandru Popa

Decizia unui copil de a merge la scoala imbracat mai… special, declanseaza o serie de reactii in lant care dau peste cap orasul, tara, continentul, internetul! In rafuiala generala, sunt prinsi, cu sau fara voie, parintii, invatatorul, presa si liderii locali.
20:00
Bucureşti

The Blue Room

În Camera Albastră vei întâlni 10 personaje: 5 bărbați și 5 femei, fiecare jucând câte un rol diferit.
20:00
Cluj-Napoca

Prometeu’22

Prometeu'22 este o meditație asupra condiției intelectualului în secolul XXI. În cadrul rețelelor de știri digitalizate și puternic manipulate și pe reţelele de socializare, adevărul a devenit supra-relativizat și chiar și verificarea faptelor poate ajunge să fie considerată fake news.
21:30
Bucureşti

Eine kleine Nachmusik

Eine Kleine Nachtmusik este o metaforă a “singurătăţii creatorului de cursă lungă”.

Spectacole

19:00
Bucureşti

Cum se face

"Cum se face" este o comedie pentru oameni inteligenți!
19:00
Bucureşti

Între două lumi

Între două lumi
20:00
Bucureşti

Mincu, Maria Popovici, Banciu & Ioana Luiza | Stand-Up Comedy

O seară de stand-up comedy alături de Mincu, Maria Popovici, Banciu și Ioana Luiza.
20:00
Iaşi

Seara cercetătorilor britanici: Stand-Up Comedy

Întâmpină cu râs și voie bună mijlocul verii și hai la o seară de stand-up comedy cu Gabriel, Petrică, Călin și Dominic!
20:30
Cluj-Napoca

Opera Aperta 2022: Macbeth

Prima dintre cele trei opere ale lui Giuseppe Verdi având la bază piesele de teatru ale lui Shakespeare – care precede Otello și Falstaff – , Macbeth prezintă o poveste despre putere, intrigă politică și magie, în centrul desfășurării acțiunii aflându-se cuplul protagonist – Macbeth și soția sa, Lady Macbeth.
21:00
Bucureşti

Niște Oameni | Stand-Up Comedy

O seară de stand-up comedy pe terasă alături de Mitra, Mirică, Ioana Luiza & Virgil.

Expoziții

9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Constanţa

Fragil. Teritorii portabile.

O parte dintre lucrări își păstrează atributul interactivității, specific creațiilor artistice ale artistului, iar publicul este invitat să interacționeze cu lucrările devenind parte integrantă în cadrul proiectului.
9:00
Sibiu

#expo Albina. De la planșă la cămașă

Vor fi expuse aici 124 de cămăși cusute cu mătase pe pânze de in, bumbac sau cânepă. Vor fi prezentate cămăși din colecția  Muzeului ASTRA și din „Colecția Elisa Brătianu” a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Cluj-Napoca.
9:00
Constanţa

Lumi Vegetale | Bogdana Contraş

Un voiaj într-o lume imaginară în care aerul se pietrifică prin culoare, spațiul pare să se dilate la infinit, până când scaunul se face scară, iar pontonul de culoarea grâului se oprește în soare.
9:00
Sibiu

Pe urmele lui Darwin. Expunerea evoluției

Expoziția cuprinde fotografii realizate de dr. Liviu R. Pripon și biolog Valentin A. Kiss, reprezentând peste 50 de imagini dintre care 18 imagini sunt expuse individual.
9:00
Sibiu

„Athanor”

Pe 24 iunie artistul va fi prezent la Sibiu unde va deschide expoziția „Athanor” la Galeriile Muzeului de Artă Contemporană ale Muzeului Național Brukenthal, galerii pe care nu le-a vizitat niciodată.
9:00
Sibiu

Goya și Dali, Blestemul Războiului

În premieră la Sibiu vor fi expuse gravuri realizate de artistul spaniol Francisco Goya.
9:00
Sibiu

Noi și ele, o privire asupra lumii animalelor

Pictorul Felix Aftene trăiește și lucrează astăzi la Iași, având o activitate plastică cunoscută și recunoscută atât în plan național, cât și internațional, fiind unul dintre cei mai reprezentativi artiști contemporani din România.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic

„De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic”, va fi deschisă la Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck.
10:00
Bucureşti

RDW: Conectat la natură (tradiție circulară)

Tradițiile creative sunt o mișcare de deschidere, care se poate transforma continuu, un fel de work in progress.
10:00
Bucureşti

Golescu – Memoria unei vechi familii boierești

Muzeul Municipiului București prezintă la Palatul Suțu, în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, expoziția tematică „Golescu: memoria unei vechi familii boierești”.
10:00
Bucureşti

Mir și borangic

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă joi, 16 iunie 2022, ora 18.00, la Sala Noua Galerie, la vernisajul expoziţiei de pictură Mir și borangic, a artistei Cameliei Ionescu-Popa.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Timişoara

Expoziție de fotografii și colaje. Andrei Pandele și Ion Isaila

Expoziția de fotografii și colaje organizată de Muzeul Ororilor Comunismului în România la Muzeul de Artă din Timișoara transpune pe simeze fenomenul nostalgiei revizitat printr-o analiză critică a prezentului.
10:00
Iaşi

Lucruri care dor. Povești și amintiri ale unor familii transnaționale

Bazată pe documentare, expoziția urmărește impactul migraţiei forței de muncă asupra noţiunilor de maternitate şi familie, din perspectiva unor lucrătoare migrante şi a copiilor lăsaţi în urmă.
10:00
Cluj-Napoca

Elena Ilash/Florin Marin. Versus II

Muzeul de Artă Cluj-Napoca organizează, în parteneriat cu Asociația culturală ROCADE, în perioada 23 iunie – 3 iulie 2022, expoziţia „Versus II”, care reuneşte creația artiştilor Elena Ilash și Florin Marin în cadrul festivalului „Rocada artelor”, ediția I.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziţie tactilă “Atinge şi înţelege – mesajul tactil al obiectelor ţărăneşti tradiţionale”

Expoziţia este destinată în primul rând vizitatorilor cu deficienţe de vedere
10:00
Iaşi

Ocupaţii tradiţionale. Agricultura

Cele două săli de expunere dedicate acestei ocupaţii de bază a poporului român includ unelte şi obiecte folosite în muncile agricole, precum şi referinţe despre unele practici rituale specifice cultivării pământului.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Cluj-Napoca

Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX

Actuala expoziţie permanentă, intitulată „Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX”, vernisată în anul 2006, încearcă să reconstituie, prin exponate, acest univers rural, caracterizat prin organicitate
10:00
Iaşi

Ștefan Câlția – Expoziție aniversară

Lucrări ce acoperă o perioadă de peste 45 de ani de creație a renumitului pictor contemporan, dar și obiecte colecționate de acesta
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Oradea

Lavender Festival

Va anuntam cu mare drag ca in data de 2-3 Iulie va asteptam cu mic cu mare in gradina noastra pentru a petrece doua zile relaxante! 💜
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție – How to explain pictures… /Cum să explici imagini…

Expoziție dedicată artistului Joseph Beuys | Ausstellung gewidmet dem Künstler Joseph Beuys
10:00
Iaşi

Expoziție Omagială „Dimitrie Loghin”

Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”, în parteneriat cu Muzeul Național al Bucovinei – Suceava, organizează la Palatul Culturii din Iași, în perioada 30 iunie – 21 august 2022, Expoziția Omagială „Dimitrie Loghin”.
10:00
Iaşi

Expoziția „Copilăria în gulag”

Expoziția „Copilăria în Gulag" prezintă imagini foto-documentare care reflectă viața copiilor basarabeni condamnați la deportare, foamete, rusificare, îndoctrinare
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului

Artă & Cultură

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
9:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Delta Dunării

Dream Explorer îți propune un traseu de 10 km în Delta Dunării în zona Tulcea-Somova unde vom străbate canale și lacuri pline de vegetație și faună de deltă.
9:00
Sibiu

Turul Ciclist al Sibiului 2022

Turul Ciclist al Sibiului 2022 – Ediţia a 12-a, va avea loc în perioada 02 – 05 iulie 2022
9:00
Bucureşti

Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană

Cel mai amplu proiect outdoor al Bucureştiului, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” a pregătit pentru bucureşteni o nouă serie de weekenduri cu zone pietonale temporare şi activităţi educaţionale şi artistice.
10:00
Oradea

Lavender Festival

Va anuntam cu mare drag ca in data de 2-3 Iulie va asteptam cu mic cu mare in gradina noastra pentru a petrece doua zile relaxante! 💜
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Forme, linii și caricaturi

Uneori plictiseala poate fi combătută prin desen, iar distracția prinde formele și liniile care apar pe hârtie, mai ales atunci când facem caricaturi.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
11:00
Braşov

eBike Weekend

Turele cu bicicletele electrice vor fi demonstrative și gratuite. Insoțitorii sunt ghizi profesioniști de la serviciile noastre de eBike Rental din Brasov și Sibiu.
12:00
Bucureşti

Art Safari 2022

5 expoziții, 3 luni, 1 Art Safari!
12:00
Bucureşti

Brățări din mărgele colorate

Hai să descoperim împreună jucării creative, confecționând bijuterii colorate și ascultând o poveste plină de sensibilitate „Suflătorul de vise” de Bernard Villiot.
12:00
Bucureşti

Hiphopoteca

Ministry of Hip Hop pune la cale o deosebită adunare, în spiritul primelor petreceri care au dat naștere mișcării Hip Hop!
12:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
16:00
Bucureşti

Weekend Sessions la Grădina Botanică

Începând din mai, timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions așteaptă publicul să descopere peste 150 de artiști locali și invitații speciali.
16:00
Cluj-Napoca

Lansare de carte – Cluj-Napoca

În această carte nu am folosit limbaj economic de specialitate, ci cuvinte simple și uzuale, pentru a rămâne aproape de tine și înțelegerea ta.
17:00
Cluj-Napoca

miniSchimb de Cărți Cluj

Cei mai tineri și entuziaști cititori, însoțiți de părinți, bunici, frați sau surori mai mari, sunt așteptați la un nou miniSchimb de Cărți Cluj.
18:00
Bucureşti

Coronița înflorată

Florile parfumate și colorate iau cu asalt spațiile verzi, dar și pe cele urbane, cum ar fi piețele, intersecțiile sau chiar stațiile mijloacelor de transport în comun, unde cu siguranță găsești pe cineva care comercializează flori.
18:30
Cluj-Napoca

Schimb de Cărți Cluj #9.3

Vă așteptăm la schimb de cărți, recomandări de lectură și povești despre cărți. Duminică, 3 iulie 2022, de la ora 18:30, ne vedem la Casino – Centrul de Cultură Urbană (în aer liber, pe arcada dinspre lac a clădirii).
19:00
Bucureşti

Teatru în teatru

În acest atelier vom face primii pași spre teatru cu ajutorul măștilor.

Alte evenimente

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
9:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Delta Dunării

Dream Explorer îți propune un traseu de 10 km în Delta Dunării în zona Tulcea-Somova unde vom străbate canale și lacuri pline de vegetație și faună de deltă.
9:00
Sibiu

Turul Ciclist al Sibiului 2022

Turul Ciclist al Sibiului 2022 – Ediţia a 12-a, va avea loc în perioada 02 – 05 iulie 2022
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Forme, linii și caricaturi

Uneori plictiseala poate fi combătută prin desen, iar distracția prinde formele și liniile care apar pe hârtie, mai ales atunci când facem caricaturi.
11:00
Braşov

eBike Weekend

Turele cu bicicletele electrice vor fi demonstrative și gratuite. Insoțitorii sunt ghizi profesioniști de la serviciile noastre de eBike Rental din Brasov și Sibiu.
12:00
Bucureşti

Brățări din mărgele colorate

Hai să descoperim împreună jucării creative, confecționând bijuterii colorate și ascultând o poveste plină de sensibilitate „Suflătorul de vise” de Bernard Villiot.
12:00
Bucureşti

Hiphopoteca

Ministry of Hip Hop pune la cale o deosebită adunare, în spiritul primelor petreceri care au dat naștere mișcării Hip Hop!
12:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!
16:00
Cluj-Napoca

Lansare de carte – Cluj-Napoca

În această carte nu am folosit limbaj economic de specialitate, ci cuvinte simple și uzuale, pentru a rămâne aproape de tine și înțelegerea ta.
17:00
Cluj-Napoca

miniSchimb de Cărți Cluj

Cei mai tineri și entuziaști cititori, însoțiți de părinți, bunici, frați sau surori mai mari, sunt așteptați la un nou miniSchimb de Cărți Cluj.
18:00
Bucureşti

Coronița înflorată

Florile parfumate și colorate iau cu asalt spațiile verzi, dar și pe cele urbane, cum ar fi piețele, intersecțiile sau chiar stațiile mijloacelor de transport în comun, unde cu siguranță găsești pe cineva care comercializează flori.
18:30
Cluj-Napoca

Schimb de Cărți Cluj #9.3

Vă așteptăm la schimb de cărți, recomandări de lectură și povești despre cărți. Duminică, 3 iulie 2022, de la ora 18:30, ne vedem la Casino – Centrul de Cultură Urbană (în aer liber, pe arcada dinspre lac a clădirii).
19:00
Bucureşti

Teatru în teatru

În acest atelier vom face primii pași spre teatru cu ajutorul măștilor.

Pentru copii

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

Cei trei purceluși

Cei trei purceluși dezbat cât se poate de serios arhitectura viitoarelor căsuțe în care vor să-și petreacă iarna.
10:00
Oradea

Lavender Festival

Va anuntam cu mare drag ca in data de 2-3 Iulie va asteptam cu mic cu mare in gradina noastra pentru a petrece doua zile relaxante! 💜
10:30
Braşov

Muzicanții din Bremen

„Muzicanții din Bremen” este o punere în scenă a poveștii Fraților GRIMM într-un scenariu original. Spectacolul vorbește despre prietenia celor patru animale: un măgar, un câine, o pisică, un cocoș – animale foarte diferite și totuși prietene.
11:00
Bucureşti

Forme, linii și caricaturi

Uneori plictiseala poate fi combătută prin desen, iar distracția prinde formele și liniile care apar pe hârtie, mai ales atunci când facem caricaturi.
11:00
Bucureşti

Rățușca cea urâtă

Într-o frumoasă dimineață de primăvară, o rață își privește rățuștele ieșind din ouă.
12:00
Bucureşti

Brățări din mărgele colorate

Hai să descoperim împreună jucării creative, confecționând bijuterii colorate și ascultând o poveste plină de sensibilitate „Suflătorul de vise” de Bernard Villiot.
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
16:00
Bucureşti

Weekend Sessions la Grădina Botanică

Începând din mai, timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions așteaptă publicul să descopere peste 150 de artiști locali și invitații speciali.

Festivaluri

9:00
Sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) – ziua 10

Teatrul, muzica, dansul și iubitorii de cultură se întorc anul acesta, la Sibiu, din 24 iunie.
9:00
Sibiu

Zilele Hungarikum

Cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Hungarikum, care se vor desfășura în Muzeul în aer liber ASTRA între 1 și 3 iulie, readuce în atenția publicului sibian cele mai valoroase tradiții și valori gastronomice și culturale maghiare.
11:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 3 – AC Leonte

AC Leonte, Alexandru Arcuș - saxofon, Andrei Cozlac – video mapping
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
12:00
Iaşi

Jazz City 2022

Misiunea noastră este de a transforma orașul într-un uriaș club de Jazz.
13:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 3 – Isabella Fabbri (Italia)

Vara aceasta vom descoperi noi frecvențe ale jazzului, cu inspirație din cultura indiană.
15:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 3 – Luiza Zan și Gyarfas Istvan (Ungaria)

Luiza Zan și Gyarfas Istvan (Ungaria) vor urca pe scena festivalului Duminică, 3 iulie, Scena Peștera Ialomiței
17:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 3 – Ineffable

Ineffable urcă pe scena festivalului la închiderea acestuia.
17:00
Braşov

Festivalul Musica Barcensis 2022

2 iulie - 28 august, Cristian, Măieruș, Sânpetru, Codlea, Prejmer, Ghimbav, Feldioara, Hărman și Vulcan (jud. Brașov)

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 19/08
12:00
Cluj-Napoca

United by Music + Tordasi Szivárvány Együttes

The Tordas Rainbow Ensemble was founded in 1989 at the Home for People with Disabilities in the municipality of Tordas.
Vineri 19/08
19:00
Timişoara

Concertul Absolvenților

Sunteți invitați să luați parte la un concert susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul, alături de absolvenții Liceului de Muzică ,,Ion…
Vineri 19/08
19:00
Bucureşti

Cartierul cu Folk

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni” vă invităm la un concert de folk cu Marius Matache, Teddy…
Vineri 19/08
19:30
Iaşi

Provincialii

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert Bosquito

Ne revedem în aceeași formulă cu trupa Bosquito vineri, pe 22 Iulie, în Grădina Urbană Km.0!
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert trupa HUB People la Gradina The PUB

Suntem HUB People. Facem muzică pentru că ne place. Și pentru că știm.
Vineri 19/08
20:00
Constanţa

Hectic prezinta Azteca

Azteca impreuna cu DJ Sauce o sa vina sa rupa plaja pe 19 AUGUST la Paco Beach
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Mărgineanu & Banda

Hai să cântăm, să ne iubim femeile și să ne simțim bine pe muzica lui Mihai Margineanu. Mihai Margineanu &…
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Retro Vibes cu Heavy Rotation pe terasă

Heavy Rotation te invită pe terasa noastră la Retro Vibes, concertul ce redeschide capsula timpului. Amintește-ți beat-ul ce a ținut…
Vineri 19/08
21:30