Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Sâmbătă, 02/07/2022

Concerte

18:00
Braşov

Festivalul Organ Nights

Concertele Organ Nights revin în Biserica Neagră din 4 iunie până la finele lunii septembrie. Sezonul estival de orgă se bucură de o tradiție neîntreruptă  din anul 1953. De atunci au avut loc mai mult de 4000 concerte de orgă în Biserica Neagră.
18:30
Braşov

Vibrație pentru visare

Invitați: Lioara Popa – pian, Loredan Covaci – chitară bas, Flavius Hosu – percuție
19:00
Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
19:00
Bucureşti

Concert regal aniversar

Corul Regal
21:30
Bucureşti

Thea – „Feelings”

În noiembrie 2021, THEA a lansat prima piesă de pe EP-ul de debut, „Feelings”, care conține un mix de melodii ce reflectă unele din cele mai profunde emoții, experiențe și gânduri ale artistei, ea scriind o bună parte din versurile și liniile acestor track-uri. Piesele de pe acest EP îmbină diferite sub-genuri ale muzicii pop.

Teatru

10:00
Bucureşti

Prostia omenească

O interpretare în cheie modernă a celebrei povești scrisă de Ion Creangă acum mai bine de 140 de ani
10:30
Braşov

Cei trei purceluși

Spectacolul urmărește firul narativ al poveștii clasice a celor trei purceluși, care decid într-o zi să își construiască, fiecare, câte o căsuță.
11:00
Bucureşti

Ursul păcălit de vulpe

A fost odată ca niciodată…o vulpe vicleană, ca toate vulpile ….. și șezând vulpea cu botul pe labe îi veni miros de pește. Și cum vulpea e șireată din fire, își umplu desaga cu pește . Și ce credeți?... îl învață și pe urs să pescuiască.
11:00
Bucureşti

Inchide ochii si ai sa vezi mai bine

Un spectacol de teatru de animație, creat pentru publicul larg, accesibilizat în totalitate publicului cu dizabilități
11:00
Bucureşti

Muzicanţii din Bremen

Povestea se referă la patru animale (un cocoș, o pisică, un câine și un măgar) care,fiind bătrâni și devenind nefolositori, urmau să fie alungați de stăpânii lor.
17:00
Bucureşti

Rotundul jucăuș

Spectacolul „Rotundul jucăuș” îi invită pe cei mici și foarte mici într-o călătorie plină de învățăminte prin lumea formelor rotunde.
19:00
Bucureşti

Omul din oglindă

Spectacolul spune povestea locuitorilor aceluiași imobil a căror luptă cu absurdul contemporan
19:00
Bucureşti

Mitică Popescu

„Mitică este bucureșteanul par excellence”, spune I.L. Caragiale, nașul acestui tip care „face spirite nesărate”.
19:00
Bucureşti

Soldatul de ciocolată

E o piesă care vorbește despre divizarea Europei, despre naționalism și xenofobie, despre iluzia păcii, dar și despre iluzia dragostei de a înfrumuseța realitatea; un spectacol care te face să simți diferența dintre dragostea adevărată și cea de pe scenă, ca la operă.
19:00
Bucureşti

Divorț în ziua nunții

O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway.
19:00
Braşov

Doi pe o bancă

Ea și El se întâlnesc în parc, pe o bancă. Vorbe multe, împliniri puține. Un spectacol încărcat de emoție și trăire, revoltător, pe alocuri comic, însă în esență tragic. De neratat!
19:00
Bucureşti

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte

„𝑻𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆𝒕̧𝒆 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒃𝒂̆𝒕𝒓𝒂̂𝒏𝒆𝒕̧𝒆 𝒔̧𝒊 𝒗𝒊𝒂𝒕̧𝒂̆ 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒐𝒂𝒓𝒕𝒆” este un serial de spectacole imersive despre locuri şi oameni emblematici din urban.
19:30
Bucureşti

Mama

O farsă neagră, cu mult umor de limbaj, ce învăluie o dramă psihologică nuanțată, Mama este o poveste tulburătoare și intensă despre singurătate, familie, nevoia de afecțiune.
19:30
Bucureşti

Pe jumătate cântec

„Pe jumătate cântec” spune povestea Francescăi de la 5 până la 33 de ani, în nouă tablouri,   fiecare   surprinzând   o   vârstă,   un   univers.
20:00
Bucureşti

20 de ani în Siberia

Monolog dramatic de Sorin Misirianțu după cartea ”20 de ani în Siberia. Amintiri din viață” de Anița Nandriș-Cudla
20:00
Bucureşti

Orchestra Titanic

O comedie filosofică și absurdă despre dorința de evadare în iluzie.
20:00
Cluj-Napoca

Prometeu’22

Prometeu'22 este o meditație asupra condiției intelectualului în secolul XXI. În cadrul rețelelor de știri digitalizate și puternic manipulate și pe reţelele de socializare, adevărul a devenit supra-relativizat și chiar și verificarea faptelor poate ajunge să fie considerată fake news.

Spectacole

17:00
Cluj-Napoca

Royal Opera House “Lacul Lebedelor”

“Lacul Lebedelor” de la Royal Ballet
19:00
Bucureşti

Candide – Bucharest Opera Festival

„Candide”, operetă de L. Bernstein.
20:00
Bucureşti

Teo, Vio, Mincu & Mălăele

O seară de stand-up comedy alături de Teo, Vio, Mincu & Mălăele.
21:00
Cluj-Napoca

Opera Aperta 2022: Luxuria

Sub conducerea coregrafului David Gutiérrez, un eveniment de mare succes, o producție remarcabilă și cu adevărat de neuitat, Luxuria este un spectacol de flamenco nou-nouț, care va lăsa publicul stupefiat și captivat în același timp pentru o lungă perioadă de timp după vizionare. 
22:00
Bucureşti

Teo, Vio, Raul Gheba & Victor Băra

O seară de stand-up comedy pe terasă alături de Teo, Vio, Raul Gheba & Victor Băra.

Expoziții

9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Constanţa

Fragil. Teritorii portabile.

O parte dintre lucrări își păstrează atributul interactivității, specific creațiilor artistice ale artistului, iar publicul este invitat să interacționeze cu lucrările devenind parte integrantă în cadrul proiectului.
9:00
Sibiu

#expo Albina. De la planșă la cămașă

Vor fi expuse aici 124 de cămăși cusute cu mătase pe pânze de in, bumbac sau cânepă. Vor fi prezentate cămăși din colecția  Muzeului ASTRA și din „Colecția Elisa Brătianu” a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Cluj-Napoca.
9:00
Constanţa

Lumi Vegetale | Bogdana Contraş

Un voiaj într-o lume imaginară în care aerul se pietrifică prin culoare, spațiul pare să se dilate la infinit, până când scaunul se face scară, iar pontonul de culoarea grâului se oprește în soare.
9:00
Sibiu

Pe urmele lui Darwin. Expunerea evoluției

Expoziția cuprinde fotografii realizate de dr. Liviu R. Pripon și biolog Valentin A. Kiss, reprezentând peste 50 de imagini dintre care 18 imagini sunt expuse individual.
9:00
Sibiu

„Athanor”

Pe 24 iunie artistul va fi prezent la Sibiu unde va deschide expoziția „Athanor” la Galeriile Muzeului de Artă Contemporană ale Muzeului Național Brukenthal, galerii pe care nu le-a vizitat niciodată.
9:00
Sibiu

Goya și Dali, Blestemul Războiului

În premieră la Sibiu vor fi expuse gravuri realizate de artistul spaniol Francisco Goya.
9:00
Sibiu

Noi și ele, o privire asupra lumii animalelor

Pictorul Felix Aftene trăiește și lucrează astăzi la Iași, având o activitate plastică cunoscută și recunoscută atât în plan național, cât și internațional, fiind unul dintre cei mai reprezentativi artiști contemporani din România.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic

„De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic”, va fi deschisă la Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck.
10:00
Bucureşti

RDW: Conectat la natură (tradiție circulară)

Tradițiile creative sunt o mișcare de deschidere, care se poate transforma continuu, un fel de work in progress.
10:00
Bucureşti

Golescu – Memoria unei vechi familii boierești

Muzeul Municipiului București prezintă la Palatul Suțu, în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, expoziția tematică „Golescu: memoria unei vechi familii boierești”.
10:00
Bucureşti

Mir și borangic

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă joi, 16 iunie 2022, ora 18.00, la Sala Noua Galerie, la vernisajul expoziţiei de pictură Mir și borangic, a artistei Cameliei Ionescu-Popa.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Timişoara

Expoziție de fotografii și colaje. Andrei Pandele și Ion Isaila

Expoziția de fotografii și colaje organizată de Muzeul Ororilor Comunismului în România la Muzeul de Artă din Timișoara transpune pe simeze fenomenul nostalgiei revizitat printr-o analiză critică a prezentului.
10:00
Sibiu

Străin: Familiar. Sibiu: Brașov. Două orașe în Transilvania

Artistul va expune fotografii alb-negru realizate în timpul mai multor călătorii în Transilvania în perioada 2014 – 2018.
10:00
Iaşi

Lucruri care dor. Povești și amintiri ale unor familii transnaționale

Bazată pe documentare, expoziția urmărește impactul migraţiei forței de muncă asupra noţiunilor de maternitate şi familie, din perspectiva unor lucrătoare migrante şi a copiilor lăsaţi în urmă.
10:00
Cluj-Napoca

Elena Ilash/Florin Marin. Versus II

Muzeul de Artă Cluj-Napoca organizează, în parteneriat cu Asociația culturală ROCADE, în perioada 23 iunie – 3 iulie 2022, expoziţia „Versus II”, care reuneşte creația artiştilor Elena Ilash și Florin Marin în cadrul festivalului „Rocada artelor”, ediția I.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziţie tactilă “Atinge şi înţelege – mesajul tactil al obiectelor ţărăneşti tradiţionale”

Expoziţia este destinată în primul rând vizitatorilor cu deficienţe de vedere
10:00
Iaşi

Ocupaţii tradiţionale. Agricultura

Cele două săli de expunere dedicate acestei ocupaţii de bază a poporului român includ unelte şi obiecte folosite în muncile agricole, precum şi referinţe despre unele practici rituale specifice cultivării pământului.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Cluj-Napoca

Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX

Actuala expoziţie permanentă, intitulată „Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX”, vernisată în anul 2006, încearcă să reconstituie, prin exponate, acest univers rural, caracterizat prin organicitate
10:00
Iaşi

Ștefan Câlția – Expoziție aniversară

Lucrări ce acoperă o perioadă de peste 45 de ani de creație a renumitului pictor contemporan, dar și obiecte colecționate de acesta
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție – How to explain pictures… /Cum să explici imagini…

Expoziție dedicată artistului Joseph Beuys | Ausstellung gewidmet dem Künstler Joseph Beuys
10:00
Iaşi

Expoziție Omagială „Dimitrie Loghin”

Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”, în parteneriat cu Muzeul Național al Bucovinei – Suceava, organizează la Palatul Culturii din Iași, în perioada 30 iunie – 21 august 2022, Expoziția Omagială „Dimitrie Loghin”.
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului
12:00
Bucureşti

Murivale. Marinică, băiatul meu

ortretele – o formă de expresie emblematică pentru proiectul artistic al lui Murivale – comunică, se suprapun și articulează astfel un timp a cărui realitate este continuă și, fiind vorba despre afecțiune, permanentă.

Artă & Cultură

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
8:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Bulgaria

Se parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde se va vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaje sălbatice.
9:00
Sibiu

Turul Ciclist al Sibiului 2022

Turul Ciclist al Sibiului 2022 – Ediţia a 12-a, va avea loc în perioada 02 – 05 iulie 2022
9:00
Bucureşti

Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană

Cel mai amplu proiect outdoor al Bucureştiului, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” a pregătit pentru bucureşteni o nouă serie de weekenduri cu zone pietonale temporare şi activităţi educaţionale şi artistice.
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Fabrica de slime

Ce poate fi mai relaxant decât să modelezi diverse forme dintr-un material maleabil și colorat?
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
11:00
Bucureşti

Coroniţa plantelor de leac cu Valentina Andrei

La atelier sunt invitați, deopotrivă, copii și adulți dornici să descopere proprietățile plantelor de leac (lavandă, salvie, cimbrișor, rozmarin, busuioc) și să le cunoască altfel decât în ceașca cu ceai.
11:00
Braşov

eBike Weekend

Turele cu bicicletele electrice vor fi demonstrative și gratuite. Insoțitorii sunt ghizi profesioniști de la serviciile noastre de eBike Rental din Brasov și Sibiu.
11:00
Mamaia

Freestyle National Battle

Salutări pasionați ai sportului urban !
12:00
Bucureşti

Art Safari 2022

5 expoziții, 3 luni, 1 Art Safari!
12:00
Bucureşti

Figurinele vesele

Începutul verii ne aduce zile lungi, însorite, în care putem explora o mulțime de spații și lucruri care ne plac.
12:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!
12:00
Oradea

Lavender Festival

Va anuntam cu mare drag ca in data de 2-3 Iulie va asteptam cu mic cu mare in gradina noastra pentru a petrece doua zile relaxante! 💜
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
12:30
Bucureşti

Ajută-l să devină un Mic Erou!

Așa cum bine știți, la Micul Erou copiii își descoperă superputerile adică învață ce înseamnă și cum să acorde primul ajutor.
16:00
Bucureşti

Weekend Sessions la Grădina Botanică

Începând din mai, timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions așteaptă publicul să descopere peste 150 de artiști locali și invitații speciali.
18:00
Bucureşti

Aventuri în grădina cu legume

Vouă vă plac fructele și legumele? Când ronțăie cu plăcere un măr, o pară sau un morcov, mintea copiilor zburdă pe tărâmuri magice și creionează tot soiul de forme și culori pe baza a ceea ce au în farfurie.
18:30
Bucureşti

Zeppelin Xperiment | Mike Godoroja | Blue Spirit & invitați

17 artiști - Muzică - Pictură live – Recitativ - Video design - Sunet Surround
19:00
Bucureşti

Răvașul Nărăvaș

Știți cum începe povestea noastră? Totul pornește de la o pălărie magică și o temă oarecare, la care adăugăm, conform rețetei, ingredientele care ne asigură distracția!
19:00
Iaşi

Tropical rooftop

Terasa noastră de la înălțime, plină de flori oferă un vibe de vacanță, chiar dacă te afli în centrul Iașului!

Alte evenimente

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
8:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Bulgaria

Se parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde se va vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaje sălbatice.
9:00
Sibiu

Turul Ciclist al Sibiului 2022

Turul Ciclist al Sibiului 2022 – Ediţia a 12-a, va avea loc în perioada 02 – 05 iulie 2022
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Fabrica de slime

Ce poate fi mai relaxant decât să modelezi diverse forme dintr-un material maleabil și colorat?
11:00
Bucureşti

Coroniţa plantelor de leac cu Valentina Andrei

La atelier sunt invitați, deopotrivă, copii și adulți dornici să descopere proprietățile plantelor de leac (lavandă, salvie, cimbrișor, rozmarin, busuioc) și să le cunoască altfel decât în ceașca cu ceai.
11:00
Braşov

eBike Weekend

Turele cu bicicletele electrice vor fi demonstrative și gratuite. Insoțitorii sunt ghizi profesioniști de la serviciile noastre de eBike Rental din Brasov și Sibiu.
11:00
Mamaia

Freestyle National Battle

Salutări pasionați ai sportului urban !
12:00
Bucureşti

Figurinele vesele

Începutul verii ne aduce zile lungi, însorite, în care putem explora o mulțime de spații și lucruri care ne plac.
12:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!
12:30
Bucureşti

Ajută-l să devină un Mic Erou!

Așa cum bine știți, la Micul Erou copiii își descoperă superputerile adică învață ce înseamnă și cum să acorde primul ajutor.
18:00
Bucureşti

Aventuri în grădina cu legume

Vouă vă plac fructele și legumele? Când ronțăie cu plăcere un măr, o pară sau un morcov, mintea copiilor zburdă pe tărâmuri magice și creionează tot soiul de forme și culori pe baza a ceea ce au în farfurie.
19:00
Bucureşti

Răvașul Nărăvaș

Știți cum începe povestea noastră? Totul pornește de la o pălărie magică și o temă oarecare, la care adăugăm, conform rețetei, ingredientele care ne asigură distracția!
19:00
Iaşi

Tropical rooftop

Terasa noastră de la înălțime, plină de flori oferă un vibe de vacanță, chiar dacă te afli în centrul Iașului!

Pentru copii

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

Prostia omenească

O interpretare în cheie modernă a celebrei povești scrisă de Ion Creangă acum mai bine de 140 de ani
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:30
Braşov

Cei trei purceluși

Spectacolul urmărește firul narativ al poveștii clasice a celor trei purceluși, care decid într-o zi să își construiască, fiecare, câte o căsuță.
11:00
Bucureşti

Fabrica de slime

Ce poate fi mai relaxant decât să modelezi diverse forme dintr-un material maleabil și colorat?
11:00
Bucureşti

Ursul păcălit de vulpe

A fost odată ca niciodată…o vulpe vicleană, ca toate vulpile ….. și șezând vulpea cu botul pe labe îi veni miros de pește. Și cum vulpea e șireată din fire, își umplu desaga cu pește . Și ce credeți?... îl învață și pe urs să pescuiască.
11:00
Bucureşti

Coroniţa plantelor de leac cu Valentina Andrei

La atelier sunt invitați, deopotrivă, copii și adulți dornici să descopere proprietățile plantelor de leac (lavandă, salvie, cimbrișor, rozmarin, busuioc) și să le cunoască altfel decât în ceașca cu ceai.
12:00
Bucureşti

Figurinele vesele

Începutul verii ne aduce zile lungi, însorite, în care putem explora o mulțime de spații și lucruri care ne plac.
12:00
Oradea

Lavender Festival

Va anuntam cu mare drag ca in data de 2-3 Iulie va asteptam cu mic cu mare in gradina noastra pentru a petrece doua zile relaxante! 💜

Festivaluri

7:00
Sibiu

Zilele Hungarikum

Cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Hungarikum, care se vor desfășura în Muzeul în aer liber ASTRA între 1 și 3 iulie, readuce în atenția publicului sibian cele mai valoroase tradiții și valori gastronomice și culturale maghiare.
9:00
Sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) – ziua 9

Teatrul, muzica, dansul și iubitorii de cultură se întorc anul acesta, la Sibiu, din 24 iunie.
12:00
Bucureşti

Athenaeum Summer Festival

Concert pentru refugiații din Ucraina.
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
12:00
Iaşi

Jazz City 2022

Misiunea noastră este de a transforma orașul într-un uriaș club de Jazz.
13:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 2 – Stesso Mare Trio (Albania/ Italia)

Un proiect spectaculos ethno-jazz de inspirație mediteraneană
15:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 2 – Freddie Bryant’s KALEIDOSCOPE TRIO (SUA /Olanda)

Freddie Bryant, nativ newyorker, a concertat și explorat posibilitățile muzicii în 55 de țări, colaborând cu artiști de muzică clasică hindusă, africană, arabă, cubaneză și klezmer.
17:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 2 – Blue Noise

Blue Noise încheie a doua zi de festival

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 19/08
12:00
Cluj-Napoca

United by Music + Tordasi Szivárvány Együttes

The Tordas Rainbow Ensemble was founded in 1989 at the Home for People with Disabilities in the municipality of Tordas.
Vineri 19/08
19:00
Timişoara

Concertul Absolvenților

Sunteți invitați să luați parte la un concert susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul, alături de absolvenții Liceului de Muzică ,,Ion…
Vineri 19/08
19:00
Bucureşti

Cartierul cu Folk

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni” vă invităm la un concert de folk cu Marius Matache, Teddy…
Vineri 19/08
19:30
Iaşi

Provincialii

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert Bosquito

Ne revedem în aceeași formulă cu trupa Bosquito vineri, pe 22 Iulie, în Grădina Urbană Km.0!
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert trupa HUB People la Gradina The PUB

Suntem HUB People. Facem muzică pentru că ne place. Și pentru că știm.
Vineri 19/08
20:00
Constanţa

Hectic prezinta Azteca

Azteca impreuna cu DJ Sauce o sa vina sa rupa plaja pe 19 AUGUST la Paco Beach
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Mărgineanu & Banda

Hai să cântăm, să ne iubim femeile și să ne simțim bine pe muzica lui Mihai Margineanu. Mihai Margineanu &…
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Retro Vibes cu Heavy Rotation pe terasă

Heavy Rotation te invită pe terasa noastră la Retro Vibes, concertul ce redeschide capsula timpului. Amintește-ți beat-ul ce a ținut…
Vineri 19/08
21:30