Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Vineri, 01/07/2022

Concerte

12:00
Sibiu

“Muzică în Caterala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
18:00
Braşov

Rob Tognoni | Transilvania Blues Nights

Rob Tognoni are o carieră de peste 35 de ani și 20 de albume, a cântat pe scenă alături de Peter Green, Sting, ZZ Top, Bo Diddley. Concertele sale sunt speciale, de la Cupa Mondială FIFA, la pușcăriile de maximă securitate din Australia sau Sala Mozart din Viena.
18:30
Bucureşti

Sear Bliss | Church of Cthulhu | Mauna Sol

One of the few Hungarian metal acts recognized and credited worldwide - have always been the wanderer of untrodden paths since their foundation: the band combines dark, atmospheric metal with brass instruments.
19:00
Timişoara

om la lună – Lansare Album ‚Echilibru’

om la lună lansează ‚Echilibru’, cel de-al treilea album de studio din istoria trupei pe 1 iulie în Timișoara la FABER.
19:00
Bucureşti

Concert Passenger

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia.
19:00
Timişoara

Concert vocal simfonic în închiderea stagiunii 2021-2022

Concertul va fi unul vocal-simfonic, fiind susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul și de Corul Ion Românu al Filarmonicii Banatul.
20:00
Timişoara

KRAFT

Trupa si invitatii sai Bujor Hariga , Marian Draghia si Tony Kuhn te asteapta Vineri!
20:00
Bucureşti

El Madre & Sorin Sega

Duetul este o forță a naturii în termeni de impact emoțional și profunzime. Muzica lor aduce împreună sunete și armonii de spiritual music, mantre subtile, muzică de relaxare, world music, cântece tradiționale din varii culturi și acorduri rock.
21:00
Cluj-Napoca

Illuminasty

Concert ILLUMINASTY
21:00
Bucureşti

Vali Vijelie & Taraf

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani.

Care este melodia ta preferată de la THE BEATLES?

Votează și poți câștiga unul din cele 10 pachete SUNETE THE BEATLES

VOTEAZĂ ACUM!

Teatru

17:00
Sibiu

Švejk pe front

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă spectacolul „Švejk pe front”, de Jaroslav Hašek, în regia lui Viorel Rață.
18:00
Bucureşti

Punguța cu doi bani

Adaptat de o echipă tânără și talentată, care propune o interpretare inedită a binecunoscutului text, spectacolul aduce publicul – copii și adulți deopotrivă – în mijlocul acțiunii.
18:00
Bucureşti

Gulliver în Țara Liliput

Un spectacol clasic și modern în același timp, o poveste veche dar actuală, imagini bine alcătuite, păpuși construite cu mare migală și animate impecabil, replici la limita dintre râs și plâns sunt elementele de bază ale propunerii regizorale.
19:00
Braşov

Ea şi numai ea

Piesa tratează o temă actuală: comunicarea virtuală, care acaparează generația tânără, și nu numai, devenind o amenințare reală, o problemă mondială, un caz cu ecouri și amprente în viața socială și emoțională.
19:00
Oradea

GÂLCEVILE DIN CHIOGGIA, de Carlo Goldoni

Am putea spune că tot ceea ce urmează să se întâmple este din cauza unei bucăţi de dovleac fript!O bucată de dovleac pe care Toffolo, un luntraș dornic de însurătoare, i-o dăruieşte Luciettei, care, deși logodită cu Titta Nane, flirtează cu el numai din plictiseală și pentru a o necăji pe mai tânăra ei prietenă Checca. Celelalte fete din grup i se alătură și se iscă o întreagă harababură în care sunt implicați apoi și bărbații, imediat ce se întorc de la pescuit.
19:00
Bucureşti

Tatăl

Anne încearcă cât poate să aibă grijă de André, tatăl ei, a cărui memorie nesigură îl face din ce în ce mai vulnerabil.
19:00
Cluj-Napoca

Teatru în vreme de război

„Teatru în vreme de război” după texte de Natalia Vorojbit, Tetiana Kițenko, Natalia Blok, traducere de Raluca Rădulescu
19:00
Bucureşti

Cehov în Show Business

Spectacolul Cehov in Show Business explorează jocurile din culisele realizării unei producții teatrale și lumea efervescentă a showbizului.
19:00
Bucureşti

Efecte colaterale

„Personajele din Efecte colaterale nu sunt metafore. Au, sper eu, toate trăsăturile umane esenţiale.
19:00
Bucureşti

Cui i-e frică de Virginia Woolf?

Cui i-e frică de Virginia Woolf? sparge convențiile sociale despre ideea de familie americană model și prezintă un cuplu căsătorit, Martha (Carmen Tănase) și George (Adrian Titieni) - denumiți după primul Președinte al Statelor Unite și soția lui -, cu o relație turbulentă, departe de a fi perfectă și aproape ruinată.
19:00
Timişoara

Katzelmacher. Dacă n-ar fi vorba despre iubire

În Katzelmacher e vorba despre apariția unui muncitor imigrant grec, Jorgos, care tulbură apele suburbiei bavareze.
19:00
Iaşi

Hangița

Mirandolina, o hangiță frumoasă și isteață este în atenția unui marchiz sărac și vanitos, a unui conte bogat și darnic și a unui misogin.
19:30
Bucureşti

Stupid Fucking Bird

Pescărușul lui Cehov: Stupid Fucking Bird de Aaron Posner, în regia lui Răzvan Oprea.
19:30
Braşov

Cancún

O comedie de dialog și de situație, Cancún este, în același timp, o meditație asupra felului în care de multe ori un eveniment ce pare nesemnificativ schimbă pentru totdeauna cursul vieții.
19:30
Bucureşti

Julieta fără Romeo

Julieta vrea la București. Marta se luptă pentru o familie perfectă. Iar Sonia este rătăcită printre oameni care au prea mulți bani ca să-și mai dea seama ce se întâmplă-n jurul lor.
20:00
Bucureşti

Punk Rock Mama

O comedie de situație și de limbaj în care o mamă revine din morți pentru a-l învăța pe fiul ei cum să își trăiască viața.
20:00
Cluj-Napoca

Prometeu’22

Prometeu'22 este o meditație asupra condiției intelectualului în secolul XXI. În cadrul rețelelor de știri digitalizate și puternic manipulate și pe reţelele de socializare, adevărul a devenit supra-relativizat și chiar și verificarea faptelor poate ajunge să fie considerată fake news.
20:30
Bucureşti

A fost doar o dată

"A fost doar o dată" este creat și jucat de trupa All in și vine în premieră la Recul.

Spectacole

19:00
Bucureşti

Indiile galante – Bucharest Opera Festival

Indiile galante de Jean-Philippe Rameau
19:30
Bucureşti

Teo, Vio, Andrei Ciobanu & Mocanu

O seară de stand-up comedy alături de Teo, Vio, Andrei Ciobanu & Mocanu.
20:00
Bucureşti

Power Vibes

Power vibes - o formulă camerală unică în România
20:30
Bucureşti

Meet me at the swing

Dansul swing și muzica swing au fost create una pentru cealaltă. Au fost suflete pereche încă de la început și au existat dintotdeauna pentru a se inspira reciproc. 
21:00
Cluj-Napoca

Opera Aperta 2022: La Negra Noche

La Negra Noche s-a remarcat în mod particular, încântându-și spectatorii cu un repertoriu de arii și cântece autentic hispanice, pe partituri îndrăgite de publicul larg, precum: La Cucaracha, Vaya con dios, Granada, Volver și multe altele.
22:00

Dan Badea, Dan Țuțu, Andrei Garici & Mihai Radu

O seară de stand-up comedy alături de Dan Badea, Dan Țuțu, Andrei Garici & Mihai Radu.
22:00
Bucureşti

Vio, Mincu, Mocanu & Drăcea

O seară de stand-up comedy pe terasă alături de Vio, Mincu, Mocanu & Drăcea.

Expoziții

9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Constanţa

Fragil. Teritorii portabile.

O parte dintre lucrări își păstrează atributul interactivității, specific creațiilor artistice ale artistului, iar publicul este invitat să interacționeze cu lucrările devenind parte integrantă în cadrul proiectului.
9:00
Sibiu

#expo Albina. De la planșă la cămașă

Vor fi expuse aici 124 de cămăși cusute cu mătase pe pânze de in, bumbac sau cânepă. Vor fi prezentate cămăși din colecția  Muzeului ASTRA și din „Colecția Elisa Brătianu” a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Cluj-Napoca.
9:00
Constanţa

Lumi Vegetale | Bogdana Contraş

Un voiaj într-o lume imaginară în care aerul se pietrifică prin culoare, spațiul pare să se dilate la infinit, până când scaunul se face scară, iar pontonul de culoarea grâului se oprește în soare.
9:00
Sibiu

Pe urmele lui Darwin. Expunerea evoluției

Expoziția cuprinde fotografii realizate de dr. Liviu R. Pripon și biolog Valentin A. Kiss, reprezentând peste 50 de imagini dintre care 18 imagini sunt expuse individual.
9:00
Sibiu

„Athanor”

Pe 24 iunie artistul va fi prezent la Sibiu unde va deschide expoziția „Athanor” la Galeriile Muzeului de Artă Contemporană ale Muzeului Național Brukenthal, galerii pe care nu le-a vizitat niciodată.
9:00
Sibiu

Goya și Dali, Blestemul Războiului

În premieră la Sibiu vor fi expuse gravuri realizate de artistul spaniol Francisco Goya.
9:00
Sibiu

Noi și ele, o privire asupra lumii animalelor

Pictorul Felix Aftene trăiește și lucrează astăzi la Iași, având o activitate plastică cunoscută și recunoscută atât în plan național, cât și internațional, fiind unul dintre cei mai reprezentativi artiști contemporani din România.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic

„De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic”, va fi deschisă la Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck.
10:00
Bucureşti

RDW: Conectat la natură (tradiție circulară)

Tradițiile creative sunt o mișcare de deschidere, care se poate transforma continuu, un fel de work in progress.
10:00
Bucureşti

Golescu – Memoria unei vechi familii boierești

Muzeul Municipiului București prezintă la Palatul Suțu, în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, expoziția tematică „Golescu: memoria unei vechi familii boierești”.
10:00
Bucureşti

Mir și borangic

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă joi, 16 iunie 2022, ora 18.00, la Sala Noua Galerie, la vernisajul expoziţiei de pictură Mir și borangic, a artistei Cameliei Ionescu-Popa.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Timişoara

Expoziție de fotografii și colaje. Andrei Pandele și Ion Isaila

Expoziția de fotografii și colaje organizată de Muzeul Ororilor Comunismului în România la Muzeul de Artă din Timișoara transpune pe simeze fenomenul nostalgiei revizitat printr-o analiză critică a prezentului.
10:00
Sibiu

Străin: Familiar. Sibiu: Brașov. Două orașe în Transilvania

Artistul va expune fotografii alb-negru realizate în timpul mai multor călătorii în Transilvania în perioada 2014 – 2018.
10:00
Iaşi

Lucruri care dor. Povești și amintiri ale unor familii transnaționale

Bazată pe documentare, expoziția urmărește impactul migraţiei forței de muncă asupra noţiunilor de maternitate şi familie, din perspectiva unor lucrătoare migrante şi a copiilor lăsaţi în urmă.
10:00
Cluj-Napoca

Elena Ilash/Florin Marin. Versus II

Muzeul de Artă Cluj-Napoca organizează, în parteneriat cu Asociația culturală ROCADE, în perioada 23 iunie – 3 iulie 2022, expoziţia „Versus II”, care reuneşte creația artiştilor Elena Ilash și Florin Marin în cadrul festivalului „Rocada artelor”, ediția I.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziţie tactilă “Atinge şi înţelege – mesajul tactil al obiectelor ţărăneşti tradiţionale”

Expoziţia este destinată în primul rând vizitatorilor cu deficienţe de vedere
10:00
Iaşi

Ocupaţii tradiţionale. Agricultura

Cele două săli de expunere dedicate acestei ocupaţii de bază a poporului român includ unelte şi obiecte folosite în muncile agricole, precum şi referinţe despre unele practici rituale specifice cultivării pământului.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Cluj-Napoca

Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX

Actuala expoziţie permanentă, intitulată „Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX”, vernisată în anul 2006, încearcă să reconstituie, prin exponate, acest univers rural, caracterizat prin organicitate
10:00
Iaşi

Ștefan Câlția – Expoziție aniversară

Lucrări ce acoperă o perioadă de peste 45 de ani de creație a renumitului pictor contemporan, dar și obiecte colecționate de acesta
10:00
Cluj-Napoca

Interstiții modulare – Expoziție de Andreea Stoff

Expoziția “Interstiții modulare” a artistei Andreea Stroff dorește să contureze o direcție familiară a formelor dispusă într-o serie sculpturală.
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului
11:00
Bucureşti

Rhythms of Being | IULIAN COPĂCEL

În perioada 22 iunie - 19 iulie, 2022, Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistului Iulian Copăcel, intitulată ”Rhythms of Being”.
12:00
Bucureşti

Murivale. Marinică, băiatul meu

ortretele – o formă de expresie emblematică pentru proiectul artistic al lui Murivale – comunică, se suprapun și articulează astfel un timp a cărui realitate este continuă și, fiind vorba despre afecțiune, permanentă.

Artă & Cultură

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
9:00
Cluj-Napoca

Clubul de vacanță de vară

Vacanţa nu este vacanţă fără o călătorie, fie ea şi imaginară! Veniți cu noi într-o aventură plină de jocuri, cântece, surprize și multă voie bună!
10:00
Bucureşti

Poveşti cu urechi, atelierul lui Călin Torsan

Eu sunt Călin, omul cu fluier. La întâlnirea cu mine vom sta de vorbă despre fluierele românești și de aiurea.
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:15
Bucureşti

Școala de Vară 2022 la Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani într-o fascinantă incursiune în lumea cunoașterii științifice! 
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
11:30
Bucureşti

Atelier de radio pentru copii și adolescenți cu Monica Chiorpec

Atelierul le propune participanților o introducere în arta radiofonică, prin care ei să-și dezvolte capacitatea de a deosebi stilurile jurnalistice.
12:00
Bucureşti

Art Safari 2022

5 expoziții, 3 luni, 1 Art Safari!
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
19:00
Oradea

Quiz Night la Fresco Piatto

E vineri, deci e #quiz la #frescopiatto!
19:00
Iaşi

Tropical rooftop

Terasa noastră de la înălțime, plină de flori oferă un vibe de vacanță, chiar dacă te afli în centrul Iașului!
20:30
Bucureşti

Folk

Seara senzationala de folk susținută live de Dan Vasilescu și Mircea Marinescu.
21:30
Bucureşti

Unplugged Friday cu Loredana Căvășdan

Ne reîntâlnim cu Loredana Căvășdan. Talentul și pasiunea pentru muzică și le-a descoperit încă din copilărie, însă a devenit cunoscută publicului în urma competiției „Vocea României".

Alte evenimente

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
9:00
Cluj-Napoca

Clubul de vacanță de vară

Vacanţa nu este vacanţă fără o călătorie, fie ea şi imaginară! Veniți cu noi într-o aventură plină de jocuri, cântece, surprize și multă voie bună!
10:00
Bucureşti

Poveşti cu urechi, atelierul lui Călin Torsan

Eu sunt Călin, omul cu fluier. La întâlnirea cu mine vom sta de vorbă despre fluierele românești și de aiurea.
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:15
Bucureşti

Școala de Vară 2022 la Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani într-o fascinantă incursiune în lumea cunoașterii științifice! 
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:30
Bucureşti

Atelier de radio pentru copii și adolescenți cu Monica Chiorpec

Atelierul le propune participanților o introducere în arta radiofonică, prin care ei să-și dezvolte capacitatea de a deosebi stilurile jurnalistice.
19:00
Iaşi

Tropical rooftop

Terasa noastră de la înălțime, plină de flori oferă un vibe de vacanță, chiar dacă te afli în centrul Iașului!
20:30
Bucureşti

Folk

Seara senzationala de folk susținută live de Dan Vasilescu și Mircea Marinescu.
21:30
Bucureşti

Unplugged Friday cu Loredana Căvășdan

Ne reîntâlnim cu Loredana Căvășdan. Talentul și pasiunea pentru muzică și le-a descoperit încă din copilărie, însă a devenit cunoscută publicului în urma competiției „Vocea României".

Pentru copii

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

Poveşti cu urechi, atelierul lui Călin Torsan

Eu sunt Călin, omul cu fluier. La întâlnirea cu mine vom sta de vorbă despre fluierele românești și de aiurea.
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
11:30
Bucureşti

Atelier de radio pentru copii și adolescenți cu Monica Chiorpec

Atelierul le propune participanților o introducere în arta radiofonică, prin care ei să-și dezvolte capacitatea de a deosebi stilurile jurnalistice.
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
18:00
Bucureşti

Punguța cu doi bani

Adaptat de o echipă tânără și talentată, care propune o interpretare inedită a binecunoscutului text, spectacolul aduce publicul – copii și adulți deopotrivă – în mijlocul acțiunii.

Festivaluri

9:00
Sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) – ziua 8

Teatrul, muzica, dansul și iubitorii de cultură se întorc anul acesta, la Sibiu, din 24 iunie.
9:00
Sibiu

Zilele Hungarikum

Cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Hungarikum, care se vor desfășura în Muzeul în aer liber ASTRA între 1 și 3 iulie, readuce în atenția publicului sibian cele mai valoroase tradiții și valori gastronomice și culturale maghiare.
12:00
Cluj-Napoca

Rocada Artelor

ROCADA ARTELOR este un festival anual, organizat de Asociația ROCADE în parteneriat cultural cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Radio Cluj, ce se bazează pe ideea complementarității expresiilor artistice, indiferent de forma de manifestare.
12:00
Oradea

Medieval Festival Oradea 2022

🇷🇴 3 zile de festival, peste 350 de luptători medievali din Europa, meșteri medievali, turniruri spectaculoase și multe concerte live!
12:00
Iaşi

Jazz City 2022

Misiunea noastră este de a transforma orașul într-un uriaș club de Jazz.
15:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 1 – Cătălin Milea și Gabriel Bălașa

Primul concert al festivalului din acest an: Ora 15.00 Cătălin Milea și Gabriel Bălașa
17:00
Dâmbovicioara

The Jazz Cave Festival 2022 – Ziua 1 – Sorin Zlat Quartet

Sorin Zlat Quartet - Vineri, 1 iulie 2022, Scena Peștera Ialomiței, al doilea concert al zilei
18:00
Bucureşti

Jazzunique #2

30 iunie - 3 iulie, București
19:00
Timişoara

JAZZx 2022

1-3 iulie, Timișoara
19:00
Bucureşti

Athenaeum Summer Festival

Concertul de deschidere a primei ediţii a Athenaeum Summer Festival, festivalul Filarmonicii "George Enescu"

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Caterala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 01/07
12:00
Braşov

Rob Tognoni | Transilvania Blues Nights

Rob Tognoni are o carieră de peste 35 de ani și 20 de albume, a cântat pe scenă alături de…
Vineri 01/07
18:00
Bucureşti

Sear Bliss | Church of Cthulhu | Mauna Sol

One of the few Hungarian metal acts recognized and credited worldwide - have always been the wanderer of untrodden paths…
Vineri 01/07
18:30
Timişoara

om la lună – Lansare Album ‚Echilibru’

om la lună lansează ‚Echilibru’, cel de-al treilea album de studio din istoria trupei pe 1 iulie în Timișoara la…
Vineri 01/07
19:00
Bucureşti

Concert Passenger

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia.
Vineri 01/07
19:00
Timişoara

Concert vocal simfonic în închiderea stagiunii 2021-2022

Concertul va fi unul vocal-simfonic, fiind susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul și de Corul Ion Românu al Filarmonicii…
Vineri 01/07
19:00
Timişoara

KRAFT

Trupa si invitatii sai Bujor Hariga , Marian Draghia si Tony Kuhn te asteapta Vineri!
Vineri 01/07
20:00
Bucureşti

El Madre & Sorin Sega

Duetul este o forță a naturii în termeni de impact emoțional și profunzime. Muzica lor aduce împreună sunete și armonii…
Vineri 01/07
20:00
Cluj-Napoca

Illuminasty

Concert ILLUMINASTY
Vineri 01/07
21:00
Bucureşti

Vali Vijelie & Taraf

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă…
Vineri 01/07
21:00