Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Duminică, 26/06/2022

Concerte

16:00
Bucureşti

Balada Meșterului Manole I Viorica Vatamanu

Duminică, 12 iunie 2022, de la ora 16:00, Muzeul Național de Artă al României vă invită la o nouă reprezentație a legendei Meșterului Manole în expoziția „Dincolo de legendă. Neagoe Basarab”
19:00
Bucureşti

Recital de pian la patru mâini

Les Enharmoniques Piano Duo
19:00
Bucureşti

Recital de pian

ANDREI VIERU
20:30
Bucureşti

Jazz under the stars

Un concert sustinut de Irina Sarbu Band propune piese de jazz standard, etnojazz, samba, bossa nova, tango, muzica romaneasca interbelica, muzica franceza si chiar folclor.

Care este melodia ta preferată de la THE BEATLES?

Votează și poți câștiga unul din cele 10 pachete SUNETE THE BEATLES

VOTEAZĂ ACUM!

Teatru

10:00
Bucureşti

Călătorii prin galaxii

Spectacolul „Călătorii prin galaxii” dezvăluie micilor exploratori vocea și personalitatea planetelor din Sistemul Solar, cine ar putea salva Pământul dacă acesta ar fi amenințat de un meteorit, care dintre planete ar găzdui un astronaut intergalactic sau cu cine joacă Saturn șah.
10:30
Braşov

Ridichea uriașă

Povestea noastră începe cu un nor călător care zăbovește deasupra gospodăriei Vasilovici. Familia Vasilovici e numeroasă dar haioasă.
11:00
Bucureşti

Motanul Încălţat

Teatrul Ţăndărică vă invită la o montare ce redă cu fidelitate întâmplările pline de haz şi umor prin care trec mezinul nedreptăţit de soartă şi năzdrăvanul său motan, în drumul lor spre bogăţie şi fericire.
11:00
Timişoara

Ariciul

Povestea lui Narcis și a Violei se dezvăluie în fața noastră cu vrăji și aventuri care (con)duc în final la … îndrăgostirea celor doi.
11:00
Iaşi

Harap Alb

„Cu bucurie am ales să montăm acest spectacol în dramatizarea regretatului Ștefan Oprea, din dorința de a oferi publicului tânăr ocazia să se întâlnească cu personaje fantastice care au marcat copilăria oricăruia dintre noi”, spune regizoarea Erica Moldovan
11:00
Bucureşti

Amicii la Roma

Doi artiști stradali, Cici Curcubeu si Bepi Pepi, ajung la Roma unde încearcă pe cont propriu să facă un spectacol care sa le asigure pe lângă aplauze si o masă bună.
11:00
Bucureşti

Peter Pan

Cine nu cunoaște povestea lui Peter Pan, veșnicul copil ce refuză să devină adult? Spectacolul are la bază textul scris de J.M. Barrie propunând o abordare din punctul de vedere al personajului negativ, Căpitanul Hook.
12:00
Bucureşti

Isprăvile Motanului Încălțat | Teatru la Cinema

O poveste deosebită, despre un motan mai special, vorbăreț, dar și isteț.
17:00
Bucureşti

Cum se duce totul dracu’

Un amestec nebun de sentimente și trăiri, un spectacol la care râzi și plângi, Cum se duce totul dracu’ a bucurat publicul pentru mai bine de patru ani, un show plin de umor.
17:00
Bucureşti

Clasic e fantastic – Copilaria lui Enescu

După premiera din dimineaţa zilei de 15 august 2013, în cadrul Festivalului Internaţional GEORGE ENESCU, Copilăria lui Enescu intră în repertoriul curent al teatrului Odeon.
18:30
Bucureşti

Deșteptarea Primăverii

„Deșteptarea primăverii” este o dramă satirică, fiind centrată pe „conflictul dintre generații” și contradicțiile interioare ale tinerilor, aruncând în aer norme, limite și secrete ale vârstei adolescentine.
19:00
Bucureşti

Casa de la țară

Cu o distribuție alcătuită din Maia Morgenstern, Marius Manole, Gavril Pătru, Marius Bodochi, Raluca Aprodu, Cătălina Mihai, Maruca Băiașu, TNB prezintă Casa de la țară
19:00
Bucureşti

Liniște în culise

O comedie spumoasă, Liniște în culise! excelează atât prin comicul de situație, cât și prin cel de limbaj
19:00
Bucureşti

Soț de vânzare

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și… teatrul românesc underground!
19:00
Bucureşti

Dușmănie v.2.0

𝐷𝑢𝑠̦𝑚𝑎̆𝑛𝑖𝑒 𝑣.2.0 este un show dinamic despre cine deține controlul asupra propriilor narațiuni, despre nevoia de a aparține și de a povesti celorlalți.
19:00
Braşov

Iluzii

Două cupluri ajunse la vârsta de 80 de ani, prezintă fiecare o fațetă, o formă de receptare subiectivă a ceea ce înseamnă iubire, realitatea disipându-se în zări de înțelegere îndepărtate.
19:00
Bucureşti

Niște Senzații …

Spectacolul „Nişte senzaţii...”,  cea mai nouă premieră a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”  este o comedie savuroasă din perioada La Belle Epoque.
19:00
Bucureşti

Antigona

Antigona ne oferă prilejul de a reflecta asupra puterii politice, un posibil avertisment despre graniţa dintre autocraţie şi democraţie.
19:00
Bucureşti

Sunt un orb – Horațiu Mălăele

Horatiu Malaele aduce, la The Fool, un show pentru sufletul tuturor: „Sunt un orb”.
19:00
Bucureşti

Bullets over Lipscani

Spectacolul este savuros, transformând nuvela lui Woody Allen într-o comedie alertă, plină de ritm, în cheia clasicelor „film noir” americane ale anilor ’40.
19:00
Bucureşti

Jilava – Am ars un bloc

Nimeni nu știe cu adevărat cine a construit pentru prima dată o placă de skate într-o formă asemănătoare cu cea de acum, ca să se dea pe ea.
19:00
Iaşi

Look Left. Look Right.

De la copilul abandonat, la adolescentul rebel şi până la tineri îndrăgostiţi, toţi avem poveşti; prezentate în şase momente despre cum liberul arbitru ne-a adus în acest prezent, trecutul nu mai are valoare, iar important e ce vom face de acum înainte.
19:30
Iaşi

Spune ceva, frate!

Povestea noastră are doi fii rătăcitori. Unul, ca cel din Evanghelia lui Luca, a plecat în Italia  să «înmulțească talanții»,  iar al doilea s-a făcut actor. Fiecare din ei a trăit o viață tumultoasă… Și iată-i acum, în amurgul vieții, întorcându-se la casa părintească
20:00
Bucureşti

Noaptea lui Helver

Noaptea lui Helver este un spectacol impresionant despre puterea spiritului uman în fața cumplitelor încercări ale istoriei.
20:00
Bucureşti

Allegro, ma non troppo

Autor dramatic jucat cu mare succes pe vremea sa, Ion Minulescu (1881 – 1944) este cunoscut astăzi mai ales ca poet al Romanțelor. Teatrul său merită a fi redescoperit pentru dialogurile vii, umorul alert, naturalețea poveștii, verva intelectuală, originalitatea scriiturii.

Spectacole

10:00
Bucureşti

Magic Way

Magia, miracolul sau iluzia ne fascineaza pe toti in egala masura!
11:00
Bucureşti

Hapciu în Re Major

Opereta ‘Hapciu în RE major’, (”Mam’zelle Nitouche”) ilustrează, prin comicul de situații și dialogul spumos, debutul nepremeditat al unei eleve de pension în lumea teatrului.
11:00
Bucureşti

Povestea Calului

Artiștii Circului Metropolitan București vă propun un spectacol eveniment – Povestea calului.
18:30
Iaşi

Un Ballo in Maschera – Giuseppe Verdi

Un Ballo in Maschera - Giuseppe Verdi
18:30
Iaşi

Stand Up Comedy | Alexandru Arnautu Vraciu

E scump tare la vedere si talentat pe masura, sta bine cu autoironia si ii plac provocarile venite din partea publicului! 
19:00
Cluj-Napoca

L’heure Espagnole / L’enfant et les Sortilèges

Spectacol realizat cu participarea corului, orchestrei, ansamblului de balet al Operei Maghiare și a Corului Maghiar de Copii din Cluj.
19:30
Bucureşti

Echivalent | Concept și coregrafie: George Pleșca

„Echivalent” construiește un joc constant cu schimburi brute de energie, dialoguri intime și tablouri duale. Spectacolul explorează forțele care clasifică, chestionează etichetele și problematizează felul în care sunt înțelese puterea, controlul și vulnerabilitatea. Pornind de la propriile repere emoționale care prelucrează limbajul într-un flux de sensibilitate și putere, autorul și interpreții explorează definirea propriilor sensibilități, […]
20:00
Bucureşti

Dineu cu proşti

Dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, piesei nu-i lipseşte consistenţa psihologică...
20:00
Timişoara

Stand Up Comedy de Vară – Gabriel Gherghe, Edi Vacariu si Teodor Abagiu

Trei comedianti, o singura misiune, sa te faca sa razi in hohote!
20:30
Constanţa

Magic Swing | Stagiunea estivală

Conceptul spectacolului este unul bazat pe sincretismul artelor, în strădania de a pava cu sensibilitate și atitudine solară drumul dinspre scenă catre spectatorul dornic de experiențe noi, frumoase, capabile de a-l smulge din cenușiul cotidian.
21:00
Bucureşti

Stand-up comedy cu Andrei Ciobanu, Bogdan Mălăele, Raul și Natanticu

Duminică e zi de odihnă și n-am zis-o noi. Tu hai să te distrezi la un show de #standupcomedy la Comics.
21:00
Cluj-Napoca

Stand-up Comedy

Ardeleneșii te așteaptă la Atelier Cafe pentru un show de Stand-up Comedy.

Expoziții

9:00
Sibiu

În căutarea vechilor maeștri

Claudiu Guraliuc este fotograf și educator cu normă întreagă, cu sediul în Cluj-Napoca, specializat în portretistică și nud fine-art.
9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Constanţa

Fragil. Teritorii portabile.

O parte dintre lucrări își păstrează atributul interactivității, specific creațiilor artistice ale artistului, iar publicul este invitat să interacționeze cu lucrările devenind parte integrantă în cadrul proiectului.
9:00
Sibiu

#expo Albina. De la planșă la cămașă

Vor fi expuse aici 124 de cămăși cusute cu mătase pe pânze de in, bumbac sau cânepă. Vor fi prezentate cămăși din colecția  Muzeului ASTRA și din „Colecția Elisa Brătianu” a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Cluj-Napoca.
9:00
Constanţa

Lumi Vegetale | Bogdana Contraş

Un voiaj într-o lume imaginară în care aerul se pietrifică prin culoare, spațiul pare să se dilate la infinit, până când scaunul se face scară, iar pontonul de culoarea grâului se oprește în soare.
9:00
Sibiu

Pe urmele lui Darwin. Expunerea evoluției

Expoziția cuprinde fotografii realizate de dr. Liviu R. Pripon și biolog Valentin A. Kiss, reprezentând peste 50 de imagini dintre care 18 imagini sunt expuse individual.
9:00
Sibiu

„Athanor”

Pe 24 iunie artistul va fi prezent la Sibiu unde va deschide expoziția „Athanor” la Galeriile Muzeului de Artă Contemporană ale Muzeului Național Brukenthal, galerii pe care nu le-a vizitat niciodată.
9:00
Sibiu

Goya și Dali, Blestemul Războiului

În premieră la Sibiu vor fi expuse gravuri realizate de artistul spaniol Francisco Goya.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic

„De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic”, va fi deschisă la Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck.
10:00
Bucureşti

RDW: Conectat la natură (tradiție circulară)

Tradițiile creative sunt o mișcare de deschidere, care se poate transforma continuu, un fel de work in progress.
10:00
Iaşi

Euro 20. Două decenii de monedă unică europeană

Parcursul extraordinar al monedei unice europene va fi celebrat în cadrul acestui proiect expozițional care marchează și Ziua Europei, sărbătorită în fiecare an pe 9 mai.
10:00
Cluj-Napoca

Oglindă de femeie

Refuzând constrângerile la un univers limitat - fiecare dintre cele trei protagoniste, urmându-și harul, la un semnal al destinului și-au propus sa renască, să-și dăruiască și sa dăruiască câte o noua experiență…
10:00
Iaşi

Expoziția „Copilăria în gulag”

Expoziția „Copilăria în Gulag" prezintă imagini foto-documentare care reflectă viața copiilor basarabeni condamnați la deportare, foamete, rusificare, îndoctrinare
10:00
Iaşi

Expoziția „Ilustrația poloneză pentru copii la Chișinău”

Expoziția „Școala Poloneză de Ilustrație" poate fi văzută la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, Chișinău, gardul din strada 31 August 1989, 121A, în perioada 1-30 iunie 2022.
10:00
Iaşi

Expoziția „Scuarul Alexei Șciusev-Concurs de Proiecte”

Expoziția reunește 35 de schițe de proiect elaborate de către studenții Departamentului Arhitectură al Universității Tehnice a Moldovei în cadrul Proiectului arhitectural-urbanistic „Reconstrucția spațiului interior al curții aferente Casei-muzeu „Alexei Șciusev" din Chișinău"
10:00
Bucureşti

Golescu – Memoria unei vechi familii boierești

Muzeul Municipiului București prezintă la Palatul Suțu, în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, expoziția tematică „Golescu: memoria unei vechi familii boierești”.
10:00
Iaşi

Lucruri care dor. Povești și amintiri ale unor familii transnaționale

Bazată pe documentare, expoziția urmărește impactul migraţiei forței de muncă asupra noţiunilor de maternitate şi familie, din perspectiva unor lucrătoare migrante şi a copiilor lăsaţi în urmă.
10:00
Bucureşti

Mir și borangic

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă joi, 16 iunie 2022, ora 18.00, la Sala Noua Galerie, la vernisajul expoziţiei de pictură Mir și borangic, a artistei Cameliei Ionescu-Popa.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Timişoara

Expoziție de fotografii și colaje. Andrei Pandele și Ion Isaila

Expoziția de fotografii și colaje organizată de Muzeul Ororilor Comunismului în România la Muzeul de Artă din Timișoara transpune pe simeze fenomenul nostalgiei revizitat printr-o analiză critică a prezentului.
10:00
Cluj-Napoca

Elena Ilash/Florin Marin. Versus II

Muzeul de Artă Cluj-Napoca organizează, în parteneriat cu Asociația culturală ROCADE, în perioada 23 iunie – 3 iulie 2022, expoziţia „Versus II”, care reuneşte creația artiştilor Elena Ilash și Florin Marin în cadrul festivalului „Rocada artelor”, ediția I.
10:00
Cluj-Napoca

Eșantioane. Fragmente textile-costume tradiționale-cămăși reconstituite

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Șezătoare Cluj, vă invită să sărbătoriți Ziua Universală a Iei
10:00
Cluj-Napoca

Expoziţie tactilă “Atinge şi înţelege – mesajul tactil al obiectelor ţărăneşti tradiţionale”

Expoziţia este destinată în primul rând vizitatorilor cu deficienţe de vedere
10:00
Iaşi

Ocupaţii tradiţionale. Agricultura

Cele două săli de expunere dedicate acestei ocupaţii de bază a poporului român includ unelte şi obiecte folosite în muncile agricole, precum şi referinţe despre unele practici rituale specifice cultivării pământului.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Cluj-Napoca

Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX

Actuala expoziţie permanentă, intitulată „Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX”, vernisată în anul 2006, încearcă să reconstituie, prin exponate, acest univers rural, caracterizat prin organicitate
10:00
Iaşi

Underground Iași – Istorii redescoperite

Expoziția „Underground Iași – Istorii redescoperite” își propune să valorifice patrimoniul local descoperit în urma cercetărilor arheologice efectuate în zonele limitrofe ale centrului istoric al Iașului cu ocazia realizării în ultimele decenii și chiar în ultimii ani a unor proiecte edilitare.

Artă & Cultură

9:00
Bucureşti

Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană

Cel mai amplu proiect outdoor al Bucureştiului, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” a pregătit pentru bucureşteni o nouă serie de weekenduri cu zone pietonale temporare şi activităţi educaţionale şi artistice.
9:30
Sibiu

Ziua Universală a Iei, la Muzeul ASTRA

Weekend-ul acesta, între 24 și 26 iunie, Muzeul Astra invită sibienii să sărbătorească Ziua Universală a Iei. Anul acesta, programul va fi desfășurat pe sectorul textil din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, unde vor fi deschise porțile la 8 case tradiționale.
10:00
Cluj-Napoca

HopaHopa

Cel mai mare spațiu de joacă 100% gonflabil, din inima Transilvaniei te așteaptă!
10:00
Bucureşti

Yoga pentru Prezență cu Carlos în grădină (brunch inclus)

Într-o dimineață de duminică poți lăsa în urmă toate grijile și poți încerca să îți oferi câteva momente de mindfulness și well-being.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Gheață carbonică

Gheața este binevenită întotdeauna când temperaturile ridicate ale lunilor de vară ne copleșesc.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
11:00
Timişoara

Weekend cu parfum de tango

Asociația „Tango Timișoara”  pune la punct o nouă ediție a proiectului Tango Cultura. Evenimentul din acest an se intitulează ”Îmbrățisarea/L’abrazo/L’embrace”.
12:00
Bucureşti

Art Safari 2022

5 expoziții, 3 luni, 1 Art Safari!
12:00
Bucureşti

Emoțiile buclucașe

Emoțiile sunt reacțiile directe ale fiecărui individ la stimulii mediului exterior.
13:00
Bucureşti

Streetball & Roller Contest

iGeneration va invita la Baraka sa petreceti un weekend relaxant in baza sportiva din Herastrau unde se vor desfasura concursuri si activitati sportive de baschet si rollerblade.
14:00
Bucureşti

Get Your Beer!

Dacă nu te-am convins cu asta, află că atracția serii or să fie concursurile de beerpong. Aici iese distracția majoră!
16:00
Bucureşti

Weekend Sessions la Grădina Botanică

Începând din mai, timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions așteaptă publicul să descopere peste 150 de artiști locali și invitații speciali.
16:00
Bucureşti

Wedding Market 2022

Mii de rochii de mireasă și costume de miri, locații pentru nunta ta de vis, accesorii și decorațiuni, verighete, servicii foto-video, echipamente audio și DJi, trupe și artiști pentru nuntă, le găsești pe toate la Berăria H (Pavilionul H).
17:00
Timişoara

Bursele AREAL™ pentru spectatori din Timișoara

Bursele AREAL™ pentru spectatorii din Timișoara
18:00
Bucureşti

Turtița năzdrăvană

Vă invităm la un atelier de teatru care are la bază bine-cunoscuta poveste din folclor.
18:30
Braşov

Dinner, Live Music & Friends

Dinner, Live Music & Friends
19:00
Bucureşti

Tablou de vară

Vara este de unul din anotimpurile cele mai memorabile: vacanțe, vizite la bunici, lecturi și câte și mai câte activități.
19:00
Cluj-Napoca

Campionat Beer Pong

A venit timpul să ne jucăm puțin!
20:00
Bucureşti

Mincu, Maria Popovici & Banciu

O seară de stand-up comedy alături de Mincu, Maria Popovici și Banciu.
20:30
Cluj-Napoca

College Quiz

College Quiz la Shto , Cluj Napoca!

Alte evenimente

9:30
Sibiu

Ziua Universală a Iei, la Muzeul ASTRA

Weekend-ul acesta, între 24 și 26 iunie, Muzeul Astra invită sibienii să sărbătorească Ziua Universală a Iei. Anul acesta, programul va fi desfășurat pe sectorul textil din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, unde vor fi deschise porțile la 8 case tradiționale.
10:00
Cluj-Napoca

HopaHopa

Cel mai mare spațiu de joacă 100% gonflabil, din inima Transilvaniei te așteaptă!
10:00
Bucureşti

Yoga pentru Prezență cu Carlos în grădină (brunch inclus)

Într-o dimineață de duminică poți lăsa în urmă toate grijile și poți încerca să îți oferi câteva momente de mindfulness și well-being.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Gheață carbonică

Gheața este binevenită întotdeauna când temperaturile ridicate ale lunilor de vară ne copleșesc.
11:00
Timişoara

Weekend cu parfum de tango

Asociația „Tango Timișoara”  pune la punct o nouă ediție a proiectului Tango Cultura. Evenimentul din acest an se intitulează ”Îmbrățisarea/L’abrazo/L’embrace”.
12:00
Bucureşti

Emoțiile buclucașe

Emoțiile sunt reacțiile directe ale fiecărui individ la stimulii mediului exterior.
13:00
Bucureşti

Streetball & Roller Contest

iGeneration va invita la Baraka sa petreceti un weekend relaxant in baza sportiva din Herastrau unde se vor desfasura concursuri si activitati sportive de baschet si rollerblade.
14:00
Bucureşti

Get Your Beer!

Dacă nu te-am convins cu asta, află că atracția serii or să fie concursurile de beerpong. Aici iese distracția majoră!
16:00
Bucureşti

Wedding Market 2022

Mii de rochii de mireasă și costume de miri, locații pentru nunta ta de vis, accesorii și decorațiuni, verighete, servicii foto-video, echipamente audio și DJi, trupe și artiști pentru nuntă, le găsești pe toate la Berăria H (Pavilionul H).
17:00
Timişoara

Bursele AREAL™ pentru spectatori din Timișoara

Bursele AREAL™ pentru spectatorii din Timișoara
18:00
Bucureşti

Turtița năzdrăvană

Vă invităm la un atelier de teatru care are la bază bine-cunoscuta poveste din folclor.
18:30
Braşov

Dinner, Live Music & Friends

Dinner, Live Music & Friends
19:00
Bucureşti

Tablou de vară

Vara este de unul din anotimpurile cele mai memorabile: vacanțe, vizite la bunici, lecturi și câte și mai câte activități.
19:00
Cluj-Napoca

Campionat Beer Pong

A venit timpul să ne jucăm puțin!
20:00
Bucureşti

Mincu, Maria Popovici & Banciu

O seară de stand-up comedy alături de Mincu, Maria Popovici și Banciu.
20:30
Cluj-Napoca

College Quiz

College Quiz la Shto , Cluj Napoca!

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Cluj-Napoca

HopaHopa

Cel mai mare spațiu de joacă 100% gonflabil, din inima Transilvaniei te așteaptă!
10:00
Bucureşti

Călătorii prin galaxii

Spectacolul „Călătorii prin galaxii” dezvăluie micilor exploratori vocea și personalitatea planetelor din Sistemul Solar, cine ar putea salva Pământul dacă acesta ar fi amenințat de un meteorit, care dintre planete ar găzdui un astronaut intergalactic sau cu cine joacă Saturn șah.
10:30
Braşov

Ridichea uriașă

Povestea noastră începe cu un nor călător care zăbovește deasupra gospodăriei Vasilovici. Familia Vasilovici e numeroasă dar haioasă.
11:00
Bucureşti

Hapciu în Re Major

Opereta ‘Hapciu în RE major’, (”Mam’zelle Nitouche”) ilustrează, prin comicul de situații și dialogul spumos, debutul nepremeditat al unei eleve de pension în lumea teatrului.
11:00
Bucureşti

Gheață carbonică

Gheața este binevenită întotdeauna când temperaturile ridicate ale lunilor de vară ne copleșesc.
11:00
Timişoara

Ariciul

Povestea lui Narcis și a Violei se dezvăluie în fața noastră cu vrăji și aventuri care (con)duc în final la … îndrăgostirea celor doi.
11:00
Iaşi

Harap Alb

„Cu bucurie am ales să montăm acest spectacol în dramatizarea regretatului Ștefan Oprea, din dorința de a oferi publicului tânăr ocazia să se întâlnească cu personaje fantastice care au marcat copilăria oricăruia dintre noi”, spune regizoarea Erica Moldovan
11:00
Bucureşti

Peter Pan

Cine nu cunoaște povestea lui Peter Pan, veșnicul copil ce refuză să devină adult? Spectacolul are la bază textul scris de J.M. Barrie propunând o abordare din punctul de vedere al personajului negativ, Căpitanul Hook.
12:00
Bucureşti

Emoțiile buclucașe

Emoțiile sunt reacțiile directe ale fiecărui individ la stimulii mediului exterior.

Festivaluri

9:00
Sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) – ziua 3

Teatrul, muzica, dansul și iubitorii de cultură se întorc anul acesta, la Sibiu, din 24 iunie.
10:00
Cluj-Napoca

Napoca Swing Festival 2022

Book your summer dancing city break #NSF2022!
10:00
Cluj-Napoca

TIFF 2022 – Ziua 10

Hai la cel mai mare festival de film din România: TIFF (ediția 21), între 17 și 26 iunie la Cluj – City of Film
12:00
Brezoi

Bikers For Humanity Rock Fest 2022 – Ziua 3

Phoenix; Compact; Celelalte Cuvinte; CiviC RebelS; WildSide Romania
12:00
Cluj-Napoca

Rocada Artelor

ROCADA ARTELOR este un festival anual, organizat de Asociația ROCADE în parteneriat cultural cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Radio Cluj, ce se bazează pe ideea complementarității expresiilor artistice, indiferent de forma de manifestare.
15:00
Timişoara

Festivalul Filmului European 2022

Festivalul Filmului European revine pe 24 iunie, pentru 3 zile, în Capitala europeană a culturii 2023, în proaspăt reabilitatul Cinema Victoria.
16:00
Bucureşti

Nostalgia 2022

24-26 iunie, București
17:00
Iaşi

Rocanotherworld 2022

23-26 iunie, Iași