Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Miercuri, 25/05/2022

Concerte

19:00
Cluj-Napoca

Concert Lord Of The Lost la From Space

Din punct de vedere muzical, in piesele Lord of the Lost descoperim un sincretism al genurilor, artistii avand o baza principala de hard, heavy si glam la care se adauga influente de industrial, gothic si ambiental.
19:00
Bucureşti

Lucia | Acoustic Garden

Intrarea este liberă!
19:00
Bucureşti

The Kryptonite Sparks & Melting Dice

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.
19:00
Bucureşti

Orchestra De Cameră – SIMN

Gabriel Almași: Thèmes/ Anthèmes pentru orchestră de coarde și țambal (p.a.a.)La țambal: Cătălin RăducanuRemus Georgescu: Exorcisme pentru flaut, orchestră de coarde si percutie
19:00
Bucureşti

Festivalul de orgă „Cantus Ecclesiae”

Festivalul Internațional de Orgă „Cantus Ecclesiae”, ajuns la cea de-a doua sa ediție, propune o viziune ecumenică și eclectică într-o prezentare hibridă – live/online – abordând un repertoriu organistic inspirat din muzica gregoriană.
19:00
Cluj-Napoca

Concert aniversar: Acasă departe de casă

Concert aniversar: ACASĂ departe de CASĂ - 4 ANI la CASA FILIP
19:30
Bucureşti

Jazz in the Grass 102 / Capriel Dedeian – Dark Blue

Miercuri seară ne întâlnim cu Capriel Dedeian, chitarist și compozitor român de origine armeană și membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.
21:00
Bucureşti

Concert Nicu Alifantis & ZAN

Marca Alifantis & Zan și-a croit propriul drum muzical ce pornește încă din 1995, cei doi artiști, cu deosebita lor afinitate artistică, provin din zone muzicale diferite, cu personalitate artistică puternic individualizată, și totuși reușesc împreună să atingă noi cote de performanță în concertele lor.
21:00
Bucureşti

Folk, Frate! lansare album INSULA

Lansăm la apă (și alte lichide) albumul Insula în luna mai a acestui an, concertul de lansare a albumului in București va fi pe 25 mai la The Pub Universitatii.

Teatru

14:00
Timişoara

TESZT 2022 – Ziua 4

Al treisprezecelea Festival Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT, cu participanți din Ungaria, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia-Herțegovina, Slovenia, Croația, Bulgaria, Franța, Italia, Germania și România
19:00
Cluj-Napoca

Călător sub clar de lună

Adaptare scenică de Botond Nagy și Ágnes Kali după romanul „Călător sub clar de lună” de Antal Szerb
19:00
Braşov

Doi pe o bancă

Ea și El se întâlnesc în parc, pe o bancă. Vorbe multe, împliniri puține. Un spectacol încărcat de emoție și trăire, revoltător, pe alocuri comic, însă în esență tragic. De neratat!
19:00
Sibiu

Puricele în ureche

Toata lumea fuge după toata lumea şi în acelaşi timp, toţi fug unii de alţii. Bretele, scrisori anonime, gelozii, prieteni voluntari, beţii, ameninţări cu moartea şi râsete, toate fac parte din farsa „dulce“ imaginată de Feydeau.
19:00
Cluj-Napoca

Declarație – Spectacol de teatru

Un one-woman show cu Elena Ivancea, după o piesă de Tudor Mușatescu, se joacă la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca
19:00
Bucureşti

Extraconjugal

Însurat, gentil și fără experiență în adulter, Barney Cashman vrea să se alăture „revoluției sexuale” înainte de a fi prea târziu.
19:00
Bucureşti

Antigona

Antigona ne oferă prilejul de a reflecta asupra puterii politice, un posibil avertisment despre graniţa dintre autocraţie şi democraţie.
19:00
Bucureşti

Angajat la doi patroni

Spectacolul Angajat la doi patroni este tipul de comedie energică, jucată cu nerv, ce urmărește parcursul situațiilor amuzante și întortocheate
19:00
Constanţa

Seară Camerală

"Seară Camerală" la Teatrul Național de Operă si Balet ”Oleg Danvoski”.
19:00
Constanţa

Familia înainte de toate

Trei frați, luând cină împreună cu soțiile lor, află că a fost invitată și exotică Talia pe care o cunoșteau foarte bine. Apare imediat suspiciune la femei și panică la barbați.
19:00
Bucureşti

N-am văzut nimic

Cinci prieteni care se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic.
19:00
Bucureşti

Cabaret

după piesa lui John Van Druten și povestirile lui Christopher Isherwood
19:00
Bucureşti

Universitatea de râsete

În Japonia anului 1940, un tânăr dramaturg de comedie se prezintă la biroul cenzorului pentru a i se aproba cel mai nou text.
19:30
Cluj-Napoca

Vis American

"Vis american" e o comedie spumoasă în care ne regăsim cu toții.Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să ne dăm întâlnire la premiera de la cinematograful Dacia.
20:00
Bucureşti

Nu Veniţi!

„NU VENIȚI!ˮ este un One-Man Show despre copilărie, iubire, prieteni, amintiri, muzică și, cel mai important, despre Teatru.

Spectacole

18:30
Bucureşti

Raymonda

Premiera mondială Teatrul Imperial Mariinsky, în data de 19 ianuarie 1898, la Sankt Petersburg, Rusia.
19:00
Timişoara

La serva padrona

Spectacolul de opera ”La serva padrona” alături de orchestra Operei Naţionale Române Timişoara.
19:30
Cluj-Napoca

Mahler & Mendelssohn

MAHLER & MENDELSSOHN, două genii muzicale ale secolului XIX, a căror muzică se va contopi într-o seară specială, desfășurată în atmosfera deosebită a Bisericii Piariste din Cluj-Napoca.
20:00
Bucureşti

Classic Open Mic cu Bogzi pe terasa Comics

Open mic sau, dacă ești super fan limba română, seara amatorilor - în fiecare miercuri la Comics!

Expoziții

9:00
Braşov

De la Constantinopol la Athos. Arhitectură și spațiu sacru

Expoziția este dedicată universului arhitectural al lumii creştin-ortodoxe şi bizantine şi face parte dintr-un proiect cultural al arhitectului Teofil Mihăilescu
9:00
Sibiu

DOINA REGHIȘ-IONESCU. GENESIS – Expoziție de pictură

Sensibilitatea specială, admirabila stăpânire a tehnicilor picturale, disciplina formală și conștiința profesională, conturează distinct portretul artistei Doina Reghiș-Ionescu, în peisajul artei contemporane din România.
9:00
Sibiu

The fading story of chimera

Cei doi artiști, Kudor István Duka și Cristian Lăpușan, aduc în atenția dumneavoastră proiectul intitulat „The fading story of chimera” al cărui concept constă în abordarea figurii umane/ portretul din două perspective artistice diferite.
9:00
Bucureşti

‘Polyperiphery’ – Spații publice după ’89

Expoziția prezintă documentarea vizitelor la fața locului, interviuri cu experți locali, rezumatul datelor spațiale în Varșovia, Brno, București și Kiev.
9:00
Sibiu

În căutarea vechilor maeștri

Claudiu Guraliuc este fotograf și educator cu normă întreagă, cu sediul în Cluj-Napoca, specializat în portretistică și nud fine-art.
9:00
Oradea

Expoziție de Tarantule Vii – Giganții din lumea păianjenilor

ERA Park Oradea găzduiește, începând de vineri, 20 mai, o nouă expoziție de tarantule vii.
9:00
Bucureşti

Viața părinților mei – expoziție de romane grafice

Expoziția poate fi vizitată până pe data de 28 iunie.
10:00
Constanţa

Anca Boeriu și Mirela Trăistaru – REdesenări/ REinventări/ REpovestiri

Punct, linie, suprafață, hașură, sau pur și simplu un limbaj metaforic al sinelui, o evadare din realitatea imediată în lumea creată din inspirația momentului, din frământarea zilei, din lucrul care obsedează și ți se relevă.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

Aniversare cu Extra atmosferă, fără limite

La Sun Plaza, aniversarea se sărbătorește cu extra atmosferă, fără limite și o călătorie intergalactică!
10:00
Iaşi

Expoziția de ceramică și textile „Odă bucuriei”

Proiectul expozițional reunește instalații de ceramică, realizate de plasticiana Ionela Mihuleac, precum și elemente textile inspirate de arta populară românească, realizate de Carmen Cumpăratu.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Iaşi

Ocupaţii tradiţionale. Agricultura

Cele două săli de expunere dedicate acestei ocupaţii de bază a poporului român includ unelte şi obiecte folosite în muncile agricole, precum şi referinţe despre unele practici rituale specifice cultivării pământului.
10:00
Iaşi

Underground Iași – Istorii redescoperite

Expoziția „Underground Iași – Istorii redescoperite” își propune să valorifice patrimoniul local descoperit în urma cercetărilor arheologice efectuate în zonele limitrofe ale centrului istoric al Iașului cu ocazia realizării în ultimele decenii și chiar în ultimii ani a unor proiecte edilitare.
10:00
Iaşi

Ceramica de Tansa din patrimoniul Muzeului Etnografic al Moldovei

Centrul de ceramică țărănească de la Tansa s-a constituit într-un reper al acestei ocupații în regiunea de Nord-Est a Moldovei, ceramica utilitară de tipul celei roșii smălțuite folosite în gospodărie fiind principala categorie lucrată.
10:00
Sibiu

Străin: Familiar. Sibiu: Brașov. Două orașe în Transilvania

Artistul va expune fotografii alb-negru realizate în timpul mai multor călătorii în Transilvania în perioada 2014 – 2018.
10:00
Iaşi

Euro 20. Două decenii de monedă unică europeană

Parcursul extraordinar al monedei unice europene va fi celebrat în cadrul acestui proiect expozițional care marchează și Ziua Europei, sărbătorită în fiecare an pe 9 mai.
10:00
Bucureşti

RDW: Cele 7 planuri ale desenului

În data de 13 mai, publicul este așteptat la expoziția de desene arhitecturale a lui Ștefan Davidovici.
10:00
Bucureşti

Expoziția Carte veche în biblioteca Arhivelor Naționale ale României

Arhivele Naționale ale României organizează, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române din Calea Griviței 64-66, expoziția Carte veche în biblioteca Arhivelor Naționale ale României.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziţie tactilă “Atinge şi înţelege – mesajul tactil al obiectelor ţărăneşti tradiţionale”

Expoziţia este destinată în primul rând vizitatorilor cu deficienţe de vedere
10:00
Cluj-Napoca

Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX

Actuala expoziţie permanentă, intitulată „Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX”, vernisată în anul 2006, încearcă să reconstituie, prin exponate, acest univers rural, caracterizat prin organicitate
10:00
Bucureşti

RDW: Conectat la natură (tradiție circulară)

Tradițiile creative sunt o mișcare de deschidere, care se poate transforma continuu, un fel de work in progress.
10:00
Iaşi

Ștefan Câlția – Expoziție aniversară

Lucrări ce acoperă o perioadă de peste 45 de ani de creație a renumitului pictor contemporan, dar și obiecte colecționate de acesta
10:00
Iaşi

Lucruri care dor. Povești și amintiri ale unor familii transnaționale

Bazată pe documentare, expoziția urmărește impactul migraţiei forței de muncă asupra noţiunilor de maternitate şi familie, din perspectiva unor lucrătoare migrante şi a copiilor lăsaţi în urmă.
10:00
Iaşi

Expoziția „Brushes and Dust”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași - Muzeul de Artă anunță, în calitatea sa de partener, organizarea expoziției BRUSHES and DUST, un eveniment inclus în programul Romanian Creative Week Iași
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului
11:00
Bucureşti

Culturi Agricole. Agricultura în arta românească modernă și contemporană

O expoziție cu zeci de artiști români, curatoriată de Erwin Kessler
12:00
Bucureşti

RDW: Flowers and Humans/Homo homini flos est

Expoziția Flowers and Humans/Homo homini flos est își propune să analizeze raportul în continuă mișcare între artiștii contemporani și flori.
12:00
Bucureşti

Quelque Chose cu Ștefan Matei – Pop Up Window Celula

Cel de-al doilea invitat din partea Celului de Artă în programul feat. Kulterra este tânărul artist Ștefan Matei, cu expoziția Quelque Chose.

Artă & Cultură

10:00
Bucureşti

Aniversare cu Extra atmosferă, fără limite

La Sun Plaza, aniversarea se sărbătorește cu extra atmosferă, fără limite și o călătorie intergalactică!
10:00
Iaşi

Romanian Creative Week 2022

Săptămâna Creativă Română (RCW22) reunește sinergic majoritatea domeniilor industriilor creative (arhitectură, artele spectacolului, muzică, film, modă, arte vizuale, publicitate, new media, design etc.).
10:00
Bucureşti

Neverland Mythos

Muzeul Național al Literaturii Române vă invită să vizitați expoziția de gravură cu titlul Neverland Mythos a artistei Rodica Lomnășan.
10:00
Bucureşti

Atelier de artist | Margareta Sterian

Muzeul Național al Literaturii Române a deschis la sediul din Calea Griviței 64-66, un nou spațiu expozițional: Atelier de artist – Margareta Sterian.
10:00
Bucureşti

Expoziția „Nomos”. Himere și Garguie | Christian Paraschiv

Muzeul Național al Literaturii Române vă invită marți, 10 mai 2022, ora 18.00, la vernisajul expoziției cu titlul „Nomos”. Himere și Garguie a artistului Christian Paraschiv.
10:00
Bucureşti

Proiectul cultural şi creativ „Bauhaus 2022”

Centrul de Excelenţă în Arhitectură, Arte şi Audiovizual (C.E.A.A.A.) împreună cu Muzeul Muzeul Național al Literaturii Române din Bucureşti şi alte instituţii culturale partenere, prezintă proiectul cultural „Bauhaus 2022”
10:00
Bucureşti

Almost, o călătorie în jurul lumii la Viena

Expoziția poate fi vizitată între 10 mai și 26 iunie la Muzeul Municipiului București-Palatul Suțu (Bulevardul Ion C. Brătianu 2).
10:00
Cluj-Napoca

HopaHopa

Cel mai mare spațiu de joacă 100% gonflabil, din inima Transilvaniei te așteaptă!
10:30
Bucureşti

I like jewelry and jewelry likes me

O expoziție reverență către Beuys, dar cu un subiect deloc indentificabil cu personajul: bijuteria.
10:30
Bucureşti

Naraţiuni materiale: Artist talk cu Melanie Isverding şi Dan Pierşinaru

Expoziția are loc in perioada 6-28 mai la Pavilion 𝙂𝙊𝙀𝙏𝙃𝙀, Calea Dorobanți 32.
12:00
Bucureşti

Rethinking Someş

Expoziţia este deschisă până pe 1 iunie.
12:00
Bucureşti

„Once, on the far side of yesterday”

Expoziția „Once, on the far side of yesterday” prezintă instalația in-situ omonimă realizată de Paul Barbu
12:00
Bucureşti

State of Emergence

Expoziţia State of Emergence aduce în prim plan lucrările a 13 artiști ucraineni, printre care și ale Dashei Chechushkova
12:00
Sibiu

Sibiutiful Streetfood Market

Primul mare eveniment al sezonului de vară are loc între 25 și 29 mai în Piața Mare. Sibiutiful Streetfood Market vine cu o grămadă de surprize, atât pentru gurmanzi cât și pentru cei care duc dorul unor concerte de calitate.
14:00
Bucureşti

Muzeul Pandemiei. Identităţi fragile. Valul 2

Expoziția „Muzeul Pandemiei. Identităţi fragile. Valul 2” propune anul acesta un nou proiect participativ axat pe ilustrarea violenței domestice (re)simțită individual de către femeile din România în contextul pandemic.
17:00
Bucureşti

Corp în spațiu, Spațiu în corp – cu George Plesca

Atelierul va avea la bază exerciții de improvizație, creație și parteneriat care să dezvolte abilitatea corpului de a genera, acumula și adapta soluții în timp real.
17:00
Bucureşti

Emma Bădulescu (Gwen). floating trough an endless dream

Ne este dificil să ne închipuim corect eternitatea, nu pentru că nu am ști cum să ne ducem nenumăratele zile, ci din cauză că ne aflăm în prinsoarea unei existențe mărginite, cea care în schimb dă valoare și celor mai neînsemnate momente.
17:00
Bucureşti

Lansare de carte

MNLR găzduiește lansarea volumelor Vlaherne.
18:00
Braşov

Rădăcine, Brașovul pentru student

Nu uităm potențialul geografic sau ariile protejate înconjurătoare care completează un oraș viu plin de potențial.
18:30
Braşov

CSM Corona Brașov – CSM Unirea Slobozia

Haide și tu să susții echipa Brașovului! Să umplem tribuna și să încurajăm din suflet jucătoarele Coronei Brașov!
18:30
Bucureşti

Lansare de carte și sesiune de autografe: A RÂS ȘI TATA de Remus Boldea

Alături de autor va fi scriitorul Florin Iaru. Evenimentul va fi transmis și live pe pagina de Facebook Editura Trei.
19:00
Braşov

Wine & Dine 7.0 – Viaggio Italiano

Miercuri, crama PoderNuovo a Palazzone di Giovani Bulgari aduce un colțișor din terroir-ul italian, la Ma Cocotte.
19:00
Bucureşti

Lansarea romanului „A fost odată la Hollywood“ de Quentin Tarantino

Editura Humanitas Fiction vă așteaptă în Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) pentru lansarea romanului 𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐇𝐨𝐥𝐥𝐲𝐰𝐨𝐨𝐝 de 𝐐𝐮𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐓𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐨
20:00
Bucureşti

Trupa Obligó vs. ImproFix- finala mică

La fel de disputată, precum Finala Mare, va fi și finala mică... pentru că avem 2 trupe efervescente: Trupa Obligó - acești veterani ai teatrului de improvizație din România și ImproFIX by Teatrul Arte dell'Anima - surpriza mega-extra-plăcută a acestui campionat!

Alte evenimente

10:00
Bucureşti

Aniversare cu Extra atmosferă, fără limite

La Sun Plaza, aniversarea se sărbătorește cu extra atmosferă, fără limite și o călătorie intergalactică!
10:00
Iaşi

Romanian Creative Week 2022

Săptămâna Creativă Română (RCW22) reunește sinergic majoritatea domeniilor industriilor creative (arhitectură, artele spectacolului, muzică, film, modă, arte vizuale, publicitate, new media, design etc.).
10:00
Cluj-Napoca

HopaHopa

Cel mai mare spațiu de joacă 100% gonflabil, din inima Transilvaniei te așteaptă!
10:30
Bucureşti

Naraţiuni materiale: Artist talk cu Melanie Isverding şi Dan Pierşinaru

Expoziția are loc in perioada 6-28 mai la Pavilion 𝙂𝙊𝙀𝙏𝙃𝙀, Calea Dorobanți 32.
12:00
Sibiu

Sibiutiful Streetfood Market

Primul mare eveniment al sezonului de vară are loc între 25 și 29 mai în Piața Mare. Sibiutiful Streetfood Market vine cu o grămadă de surprize, atât pentru gurmanzi cât și pentru cei care duc dorul unor concerte de calitate.
17:00
Bucureşti

Corp în spațiu, Spațiu în corp – cu George Plesca

Atelierul va avea la bază exerciții de improvizație, creație și parteneriat care să dezvolte abilitatea corpului de a genera, acumula și adapta soluții în timp real.
17:00
Bucureşti

Lansare de carte

MNLR găzduiește lansarea volumelor Vlaherne.
18:00
Braşov

Rădăcine, Brașovul pentru student

Nu uităm potențialul geografic sau ariile protejate înconjurătoare care completează un oraș viu plin de potențial.
18:30
Braşov

CSM Corona Brașov – CSM Unirea Slobozia

Haide și tu să susții echipa Brașovului! Să umplem tribuna și să încurajăm din suflet jucătoarele Coronei Brașov!
18:30
Bucureşti

Lansare de carte și sesiune de autografe: A RÂS ȘI TATA de Remus Boldea

Alături de autor va fi scriitorul Florin Iaru. Evenimentul va fi transmis și live pe pagina de Facebook Editura Trei.
19:00
Braşov

Wine & Dine 7.0 – Viaggio Italiano

Miercuri, crama PoderNuovo a Palazzone di Giovani Bulgari aduce un colțișor din terroir-ul italian, la Ma Cocotte.
19:00
Bucureşti

Lansarea romanului „A fost odată la Hollywood“ de Quentin Tarantino

Editura Humanitas Fiction vă așteaptă în Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) pentru lansarea romanului 𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐇𝐨𝐥𝐥𝐲𝐰𝐨𝐨𝐝 de 𝐐𝐮𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐓𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐨
20:00
Bucureşti

Trupa Obligó vs. ImproFix- finala mică

La fel de disputată, precum Finala Mare, va fi și finala mică... pentru că avem 2 trupe efervescente: Trupa Obligó - acești veterani ai teatrului de improvizație din România și ImproFIX by Teatrul Arte dell'Anima - surpriza mega-extra-plăcută a acestui campionat!

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

Aniversare cu Extra atmosferă, fără limite

La Sun Plaza, aniversarea se sărbătorește cu extra atmosferă, fără limite și o călătorie intergalactică!
10:00
Cluj-Napoca

HopaHopa

Cel mai mare spațiu de joacă 100% gonflabil, din inima Transilvaniei te așteaptă!

Festivaluri

11:00
Sibiu

ESTE FILM Festival (program ziua I)

Este Film Festival aduce cele mai noi producții europene la Sibiu. Ediția a 6-a are loc între 25 și 29 mai la Sibiu.
11:00
Craiova

Festivalul Internațional Shakespeare 2022

19-29 mai, Craiova

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 19/08
12:00
Cluj-Napoca

United by Music + Tordasi Szivárvány Együttes

The Tordas Rainbow Ensemble was founded in 1989 at the Home for People with Disabilities in the municipality of Tordas.
Vineri 19/08
19:00
Timişoara

Concertul Absolvenților

Sunteți invitați să luați parte la un concert susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul, alături de absolvenții Liceului de Muzică ,,Ion…
Vineri 19/08
19:00
Bucureşti

Cartierul cu Folk

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni” vă invităm la un concert de folk cu Marius Matache, Teddy…
Vineri 19/08
19:30
Iaşi

Provincialii

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert Bosquito

Ne revedem în aceeași formulă cu trupa Bosquito vineri, pe 22 Iulie, în Grădina Urbană Km.0!
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert trupa HUB People la Gradina The PUB

Suntem HUB People. Facem muzică pentru că ne place. Și pentru că știm.
Vineri 19/08
20:00
Constanţa

Hectic prezinta Azteca

Azteca impreuna cu DJ Sauce o sa vina sa rupa plaja pe 19 AUGUST la Paco Beach
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Mărgineanu & Banda

Hai să cântăm, să ne iubim femeile și să ne simțim bine pe muzica lui Mihai Margineanu. Mihai Margineanu &…
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Retro Vibes cu Heavy Rotation pe terasă

Heavy Rotation te invită pe terasa noastră la Retro Vibes, concertul ce redeschide capsula timpului. Amintește-ți beat-ul ce a ținut…
Vineri 19/08
21:30