Meniu Zile și Nopți

Evenimente pentru copii

Sâmbătă, 28/01/2023

10:00
Bucureşti

Tom Degeţel

Spectacolul, deosebit de antrenant, care foloseşte tehnica black light şi cea cu laser ce dă naştere unor imagini vizuale şi plastice deosebite, apelează la soluţii tehnice ingenioase, o adevărată plăcere pentru spectatorii de toate vârstele.
10:30
Braşov

Mateiaș Gâscarul @ Teatrul Arlechino Brașov

Mateiaș Gâscarul @ Teatrul Arlechino Brașov. Antrenant, ludic și plin de umor, spectacolul „Mateiaș Gâscarul”, în regia lui Béres László, spune povestea feciorului sărac, dar bun la suflet care, în încercarea sa de a-și face un rost în viață, este jefuit și pedepsit de boierul Dobroghi și cei doi jandarmi ai săi.
11:00
Bucureşti

Fata babei și fata moșului

La fel ca acum o sută, două, trei... chiar mii de ani, în poveşti triumfă adevărul: bunătatea este răsplătită, răutatea este pedepsită, trufia este luată în derâdere, iar tot ce ni se întâmplă are un sens anume.
11:00
Bucureşti

Till @ Teatrul Ion Creangă

Veți afla despre nașterea lui Till, despre răzbunare și maturizare, într-un spectacol scris și jucat în cheia teatrului epic și a Commediei dell`Arte, într-un limbaj teatral pentru copii.
11:00
Cluj-Napoca

Turnulețul (lb maghiară) @ Teatrul de păpuși Puck Cluj

Turnulețul (lb maghiară) @ Teatrul de păpuși Puck Cluj
11:00
Cluj-Napoca

Fereastra care n-avea somn @ Reactor Cluj

Fereastra care n-avea somn @ Reactor Cluj
12:00
Braşov

Mateiaș Gâscarul @ Teatrul Arlechino Brașov – A doua reprezentație

Mateiaș Gâscarul @ Teatrul Arlechino BrașovAntrenant, ludic și plin de umor, spectacolul „Mateiaș Gâscarul”, în regia lui Béres László, spune povestea feciorului sărac, dar bun la suflet care, în încercarea sa de a-și face un rost în viață, este jefuit și pedepsit de boierul Dobroghi și cei doi jandarmi ai săi.
17:00
Bucureşti

Aventurile lui Pinocchio @ Cinemax Veranda (Veranda Mall)

Un spectacol interactiv cu actori și păpuși pentru copii pus în scenă la cinema în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul tău!''. Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ....mai ales faptul că nu e bine să minți.
19:00
Bucureşti

Alice în țara minunilor @ Teatrul Evreiesc de Stat

Alice, în vârstă de 7 ani, cade într-o vizuină de iepure într-o lume subterană fantastică, populată de creaturi bizare și trebuie să-și găsească drumul într-un loc neobișnuit numit „Țara Minunilor”. Alice în țara minunilor @ Teatrul Evreiesc de Stat