Meniu Zile și Nopți
glo 300x180 mai 2024
glo 970x250 mai 2024
glo 300x180 mai 2024

SCHIMBĂ ZIUA DIN CALENDAR

CALENDAR EVENIMENTE CLUJ | ALEGE PERIOADA

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Evenimente Cluj

Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party Cluj-Napoca

Duminică, 19/05/2024

10:00
Expoziții

Trip to Romania @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Trip to Romania @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Expoziția, propusă de șase fotografi italieni și unul român (Mauro Fochi, Luigi Loccisano, Annamaria Belloni, Alessandro Ranieri, Graziella Trecordi, Marisa Via, respectiv Luca Sebastian Vasile), este o pledoarie pentru simplitate, bun simț, onestitate și adevăr.
10:00
Expoziții

Ecouri din sacralitate (II) @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Ecouri din sacralitate (II) @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca. „Ecouri din sacralitate (II)”, aflată la a doua ediție, este o expoziție de grup prin intermediul căreia artiștii expozanți ne prezintă diversele ipostaze ale sacralității, sub forma unor lucrări care ne oferă o incursiune aparte într-o lume a spiritualului și a credinței.
10:00
Expoziții

Ecologica @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Ecologica @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Wanda Mihuleac este un artist vizionar, deschizător de drumuri, fiind recunoscută pentru contribuția sa exemplară la fenomenul artistic contemporan.
10:00
Aniversare

Bruto 2 Year Anniversary @ Bruto

Bruto 2 Year Anniversary @ Bruto. A venit momentul sărbătoririi a doi ani de la deschiderea Bruto! 
10:00
Alte evenimente

ReClothing @ Iulius Mall Cluj

ReClothing @ Iulius Mall Cluj. ReClothing: colectăm o TONĂ de haine pentru a face diferența
nivea sun 300x600
10:00
Expoziții

Ac de cojoc @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Ac de cojoc @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Expoziția „Ac de cojoc” care își propune să prezinte publicului piese de port de sărbătoare realizate din piele și blană.
10:00
Târg

Iarmaroc la sat @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Iarmaroc la sat @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei. IARMAROC la Sat și Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită în perioada 17-19 mai 2024, între orele 10:00-20:00 la prima ediție a Festivalului Creației și Artelor, care va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” (secția în aer liber a Muzeului).
10:00
Expoziții

Memorandul românilor din Transilvania și procesul de la Cluj – 130 de ani @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Memorandul românilor din Transilvania și procesul de la Cluj – 130 de ani @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Expoziția este însoțită de un catalog bilingv (română-engleză) redactat în condiții grafice deosebite, care conține descrierea pieselor expuse precum și textul integral al Memorandului depus la Cancelaria imperială din Viena în 28 mai 1892.
10:00
Expoziții

Crâmpeie din rural @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Crâmpeie din rural @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Expoziția de pictură „Crâmpeie din rural” a artistei autodidacte basarabence Mihaela Danciu.
10:00
Expoziții

Sustainable Futures x 5 @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Sustainable Futures x 5 @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Expoziția este una itinerantă, aceasta fiind expusă cu sprijinul tuturor facultăților partenere în toate cele 5 centre de educație arhitecturală din țară în intervalul de timp dintre două ediții FAST.
10:00
Expoziții

Etnostory @ Iulius Mall Cluj-Napoca

Etnostory @ Iulius Mall Cluj-Napoca. Expoziție de fotografie etnografică
10:00
Alte evenimente

WCF Internațional Jubilee Cat Show @ Iulius Mall Cluj-Napoca

WCF Internațional Jubilee Cat Show @ Iulius Mall Cluj-Napoca. Vino la mall în perioada 18-19 mai să te bucuri de sute de pisici pregătite să-și dovedească măiestria într-unul dintre cele mai importante concursuri de furmusețe felină WCF Internațional Jubilee Cat Show
12:00
Culinar

Sunday Special @ Zazen

Sunday Special @ Zazen. Te așteptăm, ca de obicei, cu preparate delicioase de la Pop-up Food Trucks: KIBO, Asalt, Wingman, Crisptyeria, Ceva de Dulce și Don Camilo.
18:30
Spectacole

Zorba @ Opera Națională Română Cluj-Napoca

Zorba @ Opera Națională Română Cluj-Napoca. Balet în două acte (23 de scene) pe un libret de Lorca Massine, după romanul Zorba Grecul de Nikos Kazantzakis
19:00
Spectacole

Clovnul acesta sunt eu @ Teatrul Magic Puppet

Clovnul acesta sunt eu @ Teatrul Magic Puppet. Bucurați-vă de un spectacol fără cuvinte, cu o doză sănătoasă de fantastic!
20:00
Teatru

Maria Stuart @ Teatrul Maghiar de Stat Cluj

Maria Stuart @ Teatrul Maghiar de Stat Cluj. Schiller artistul: un poet excelent, dar a fost cunoscut în primul rând ca dramaturg. Piesa sa Maria Stuart este și astăzi o piesă preferată.
20:00
Concerte

Elena Mîndru @ Insomnia

Elena Mîndru @ Insomnia. Vocalista și compozitoarea Elena Mîndru este astăzi una dintre cele mai valoroase reprezentante ale jazzului european.
20:00
stand-up comedy

Open Mic @ Klausen Pubhouse

Open Mic @ Klausen Pubhouse. Stand-up Comedy Open Mic. Vino cu noi la Klausen Pubhouse să vedem ce glume au mai copt comedianții din Cluj.
bjbf 2024 970x250

Zile și Nopți

Caută