Meniu Zile și Nopți

Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Sâmbătă, 09/07/2022

0:00
Artă și Cultură

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
10:00
Expoziții

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Expoziții

Dragonii, în vacanța de vară la AFI Brașov

Dragonii reprezintă unele dintre cele mai importante creaturi mitologice din istorie. Legendele din jurul acestor fascinante făpturi au dus la apariţia lor în numeroase filme sau seriale de succes precum Dragonheart, Beowulf, Fire & Ice, Game of Thrones sau Cum să-ţi dresezi dragonul), cărți, jocuri video sau animații pentru copii.
11:00
Teatru

Muzicanții din Bremen

„Muzicanții din Bremen” este o punere în scenă a poveștii Fraților GRIMM într-un scenariu original. Spectacolul vorbește despre prietenia celor patru animale: un măgar, un câine, o pisică, un cocoș – animale foarte diferite și totuși prietene.
18:00
Festival

Bastion InkFestival 2022

Cele 6 trupe care te așteaptă sunt: Ultimul Etaj, Musicardio, Pedestrians, Nod în Papură, The Citybreakers și Midnight Buzz
18:00
Concerte

Festivalul Organ Nights

Concertele Organ Nights revin în Biserica Neagră din 4 iunie până la finele lunii septembrie. Sezonul estival de orgă se bucură de o tradiție neîntreruptă  din anul 1953. De atunci au avut loc mai mult de 4000 concerte de orgă în Biserica Neagră.
18:30
Spectacole

La Traviata

Povestea Violettei Valéry impresionează și acum ca și atunci, datorită ideii nobile pe care o transmite: sacrificiul de sine. Compozitorul Giuseppe Verdi şi libretistul Francesco Maria Piave au creat un personaj pe cât de fragil, pe atât de puternic, într-un context muzical pur romantic.
19:00
Teatru

Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit

Ce fac de obicei oamenii pe care-i copleșește plictiseala? Află în spectacolul regizat de Puiu Şerban după o piesă de John Tobias.
19:00
Proiecții de film

R.M.N.

Spectatorii vor putea viziona cel mai recent film al lui Cristian Mungiu, într-o proiecție specială, la Centrul Cultural Reduta din Brașov. Proiecția va fi urmată de o discuție între echipa filmului și public. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta. Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventbook și de la casieria Centrului Cultural Reduta. […]
22:00
Party

Retro Party

Dansul a facut oameni Fericiți