Meniu Zile și Nopți
Glo-x2Airlau 970x250

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Vineri, 08/07/2022

0:00
Artă și Cultură

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
10:00
Expoziții

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
14:00
Expoziții

Gabriela Bodin | Pavilionul

Gabriela Bodin este un artist afirmat cu maturitate pe plan internațional, cu numeroase expoziții personale în Italia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii, China, recompensată cu prestigioase premii pentru pictură.
19:00
Teatru

20 de minute cu îngerul

Spectacolul face referire şi la păcatele lumii, atribuind fiecărui personaj câte o patimă care îi domină şi îi erodează sufletul : Ugarov şi Anciughin reprezintă desfrâul, Bazilski, mândria, Vasiuta, iubirea de arginţi, iar Stupak reprezintă făţărnicia
19:00
Alte evenimente

„A Taste of Pușcălupi” la Ginial Summer

Seri de vară la poalele Tâmpei, gheață scăldată în gin local & tonic, unde sonore care invită la dans. Știm cât de bine sună toate astea și îți dăm un motiv excelent să le experimentezi pe toate la un loc, dăm startul experiențelor senzoriale „A Taste of Pușcălupi” la GINial SUMMER by Cafe Central.
20:00
Proiecții de film

Imaculat

Descoperă povestea tinerei Daria care la doar 18 ani, internată într-un centru de dezintoxicare, ajunge să se zbată într-o lume străină ce o transformă și o învață că orice favor trebuie plătit.

Esențiale | Cele mai noi articole