Meniu Zile și Nopți

Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Duminică, 03/07/2022

0:00
Artă și Cultură

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
10:00
Expoziții

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:30
Teatru

Muzicanții din Bremen

„Muzicanții din Bremen” este o punere în scenă a poveștii Fraților GRIMM într-un scenariu original. Spectacolul vorbește despre prietenia celor patru animale: un măgar, un câine, o pisică, un cocoș – animale foarte diferite și totuși prietene.
11:00
Alte evenimente

eBike Weekend

Turele cu bicicletele electrice vor fi demonstrative și gratuite. Insoțitorii sunt ghizi profesioniști de la serviciile noastre de eBike Rental din Brasov și Sibiu.
17:00
Teatru

Aventuri cu Domnul Goe

– Spectacol pentru copii de Ioan Gârmacea, după „Vizită”, „Două lozuri”, „Dl. Goe”, „Bubico”, „Un pedagog de școală nouă” și „Cometa” de I. L. Caragiale –
17:00
Festival

Festivalul Musica Barcensis 2022

2 iulie - 28 august, Cristian, Măieruș, Sânpetru, Codlea, Prejmer, Ghimbav, Feldioara, Hărman și Vulcan (jud. Brașov)
19:00
Proiecții de film

Zilele Filmului German 2022/ Deutsche Filmtage 2022

Investighează temele identității și comunității, granițele permeabile dintrea acestea și suprapunerile lor, aducând la lumină o serie de (micro-)istorii personale și comunitare, cu legături variate cu Marea Istorie, fie ea politică, socială sau culturală, locală, națională sau transnațioanală.
19:00
Teatru

Grădinile groazei

Chimistul aflat în căutarea sensului lucrurilor și a conexiunilor dintre ele şi fashionista nevrotică sunt foarte aproape de a-și împlini visul unei vieţi idilice, dincolo de agitația orașului.
23:00
Festival

Dor De Munte 2022

1-3 iulie, Poiana Brașov