Meniu Zile și Nopți

Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Sâmbătă, 02/07/2022

0:00
Artă și Cultură

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
10:00
Expoziții

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:30
Teatru

Cei trei purceluși

Spectacolul urmărește firul narativ al poveștii clasice a celor trei purceluși, care decid într-o zi să își construiască, fiecare, câte o căsuță.
11:00
Alte evenimente

eBike Weekend

Turele cu bicicletele electrice vor fi demonstrative și gratuite. Insoțitorii sunt ghizi profesioniști de la serviciile noastre de eBike Rental din Brasov și Sibiu.
18:00
Concerte

Festivalul Organ Nights

Concertele Organ Nights revin în Biserica Neagră din 4 iunie până la finele lunii septembrie. Sezonul estival de orgă se bucură de o tradiție neîntreruptă  din anul 1953. De atunci au avut loc mai mult de 4000 concerte de orgă în Biserica Neagră.
18:00
Proiecții de film

Zilele Filmului German 2022/ Deutsche Filmtage 2022

Investighează temele identității și comunității, granițele permeabile dintrea acestea și suprapunerile lor, aducând la lumină o serie de (micro-)istorii personale și comunitare, cu legături variate cu Marea Istorie, fie ea politică, socială sau culturală, locală, națională sau transnațioanală.
18:30
Concerte

Vibrație pentru visare

Invitați: Lioara Popa – pian, Loredan Covaci – chitară bas, Flavius Hosu – percuție
19:00
Teatru

Doi pe o bancă

Ea și El se întâlnesc în parc, pe o bancă. Vorbe multe, împliniri puține. Un spectacol încărcat de emoție și trăire, revoltător, pe alocuri comic, însă în esență tragic. De neratat!
22:00
Party

Bad and Boujee

Scoate-ți swag-ul din dulap și vino să te distrezi pe cele mai tari hitruri din trap, hiphop, dancehall, rnb și nu numai!
23:00
Festival

Dor De Munte 2022

1-3 iulie, Poiana Brașov