Meniu Zile și Nopți

Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Vineri, 01/07/2022

0:00
Artă și Cultură

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
10:00
Expoziții

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
14:00
Expoziții

Gabriela Bodin | Pavilionul

Gabriela Bodin este un artist afirmat cu maturitate pe plan internațional, cu numeroase expoziții personale în Italia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii, China, recompensată cu prestigioase premii pentru pictură.
16:00
Expoziții

Expoziție de mozaic

Mozaicurile se pretează atât în spațiul exterior, cât și în spațiul interior, materialele folosite fiind gresia și îndeosebi faianța. „Elevii au învățat toate etapele de lucru, de la idee/concept până la finisaj, dobândind astfel cunoștințele și manualitatea unei eventuale meserii.“, declară profesorul Alexandru Leonard Truțiu.
17:15
Proiecții de film

Zilele Filmului German 2022/ Deutsche Filmtage 2022

Investighează temele identității și comunității, granițele permeabile dintrea acestea și suprapunerile lor, aducând la lumină o serie de (micro-)istorii personale și comunitare, cu legături variate cu Marea Istorie, fie ea politică, socială sau culturală, locală, națională sau transnațioanală.
18:00
Concerte

Rob Tognoni | Transilvania Blues Nights

Rob Tognoni are o carieră de peste 35 de ani și 20 de albume, a cântat pe scenă alături de Peter Green, Sting, ZZ Top, Bo Diddley. Concertele sale sunt speciale, de la Cupa Mondială FIFA, la pușcăriile de maximă securitate din Australia sau Sala Mozart din Viena.
19:00
Teatru

Ea şi numai ea

Piesa tratează o temă actuală: comunicarea virtuală, care acaparează generația tânără, și nu numai, devenind o amenințare reală, o problemă mondială, un caz cu ecouri și amprente în viața socială și emoțională.
22:00
Party

Fu(n)king with the 90’s

Dacă și tu ai fost crescut în atmosfera aia faină pe care o făceau ai tăi când se întâlneau cu prietenii lor la câte un pahar de sifon ca să asculte concertul Queen de pe VHS ca apoi să danseze pe melodia „What is love?” a lui Haddaway, atunci locul tău e aici.
23:00
Festival

Dor De Munte 2022

1-3 iulie, Poiana Brașov