Meniu Zile și Nopți
glo 300x180 mai 2024
glo 970x250 mai 2024

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Evenimente Bacău. Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Marți, 26/09/2023

9:00
Expoziții

Porumbeii guşaţi @ Vivariu Bacău

Porumbeii guşaţi @ Vivariu Bacău. Exponatul lunii septembrie la Vivariu prezentat de Complexul Muzeal de Stiintele Naturii "Ion Borcea".
9:00
Expoziții

Retrospectiva Mihai Butnaru @ Complexul Muzeal Iulian Antonescu

Retrospectiva Mihai Butnaru @ Complexul Muzeal Iulian Antonescu. Mihai Butnaru a fost și un profesor dedicat, instruind multe generații de-a lungul unei cariere didactice de patru decenii. În anul 2017, artistul a donat Muzeului de Artă Bacău un număr de 19 lucrări de pictură și acuarelă.
10:00
Expoziții

Șorecarul comun @ Complexul Muzeal de Științele Naturii Ion Borcea

Șorecarul comun @ Complexul Muzeal de Științele Naturii Ion Borcea. Exponatul lunii septembrie. Mai este cunoscut și sub numele de uliul șoricar.

Evenimente Bacău- Descoperă cele mai recente evenimente din Bacău !

Bine ai venit pe pagina “Evenimente Bacău” de pe Zile și Nopți, sursa ta de informații despre cele mai importante evenimente din Bacău și împrejurimi. Indiferent că ești un localnic în căutare de divertisment sau un turist dornic să exploreze cultura și activitățile din orașul Bacău, suntem aici pentru tine.

Cu ajutorul nostru, vei fi mereu la curent cu cele mai recente evenimente care au loc în Bacău. Fie că este vorba de concerte, spectacole de teatru, expoziții de artă, festivaluri sau alte evenimente speciale, vei găsi totul pe această pagină. Suntem mereu aproape de cititorii noștri cu un Calendar de Evenimente actualizat și adăugăm constant Evenimente noi din Bacău, astfel încât să nu ratezi niciodată o oportunitate de distracție sau de a te bucura de activități culturale.

Esențiale | Cele mai noi articole

Zile și Nopți

Caută