Meniu Zile și Nopți
glo 300x180 mai 2024
glo 970x250 mai 2024

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Evenimente Bacău. Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Luni, 25/09/2023

9:00
Expoziții

Ceci n’est pas un Magritte @ Complexul Muzeal Iulian Antonescu

Ceci n’est pas un Magritte @ Complexul Muzeal Iulian Antonescu. Prima expoziție de fotografie a artistului băcăuan Victor Eugen Mihai - VEM. Unică în țară, expoziția reprezintă o reinterpretare, într-o manieră parodică, a unora dintre cele mai importante lucrări ale celebrului pictor suprarealist René Magritte.
19:00
Teatru

Party @ Teatrul Municipal Bacovia

Party @ Teatrul Municipal Bacovia. „PARTY” este primul spectacol din cadrul Incipient, platforma de teatru emergent.. Piesa, semnată de Tom Basden este pusă în scenă de către regizorul Alin Uberti.

Evenimente Bacău- Descoperă cele mai recente evenimente din Bacău !

Bine ai venit pe pagina “Evenimente Bacău” de pe Zile și Nopți, sursa ta de informații despre cele mai importante evenimente din Bacău și împrejurimi. Indiferent că ești un localnic în căutare de divertisment sau un turist dornic să exploreze cultura și activitățile din orașul Bacău, suntem aici pentru tine.

Cu ajutorul nostru, vei fi mereu la curent cu cele mai recente evenimente care au loc în Bacău. Fie că este vorba de concerte, spectacole de teatru, expoziții de artă, festivaluri sau alte evenimente speciale, vei găsi totul pe această pagină. Suntem mereu aproape de cititorii noștri cu un Calendar de Evenimente actualizat și adăugăm constant Evenimente noi din Bacău, astfel încât să nu ratezi niciodată o oportunitate de distracție sau de a te bucura de activități culturale.

Esențiale | Cele mai noi articole

Zile și Nopți

Caută