Meniu Zile și Nopți

Wine & Dine – Marcea – Bis @ Wine Mood

Wine & Dine - Marcea - Bis

De pe culmea dealului Marcea de la porțile Piteștiului, ne-au sosit câteva mostre de istorie lichidă, îmbuteliată pe ritmuri muzicale de Crama Ștefănești de Argeș. Wine & Dine – Marcea – Bis @ Wine Mood

Roberto’s

Roberto’s

Roberto’s, restaurantul principal al hotelului InterContinental Athénée Palace, oferă oaspeților preparate italienești desăvârșite, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon, create prin talentul culinar al unei echipe de bucătari profesioniști

Bucătăria Maiei

Bucătăria Maiei

La Bucătăria Maiei găsești Timp pentru Tine și mâncare bună, pregătită ca acasă, din cele mai bune ingrediente.

Ciprian Ștefan va (pre)găti ”Popricaș din Banatul Montan”, după o rețetă culeasă și dusă mai departe din vremea studenție

Ciprian Ștefan va (pre)găti ”Popricaș din Banatul Montan”, după o rețetă culeasă și dusă mai departe din vremea studenție

La Răceala piftiilor, managerul Muzeului ASTRA, Ciprian Ștefan va (pre)găti sâmbătă, 13 ianuarie, ,,Popricaș din Banatul Montan”, după o rețetă culeasă și dusă mai departe încă din vremea studenției! ,,Ei, povestea e tare interesantă! Am trăit-o în vremea studenției la Timișoara, când mergeam la Ruga de Tincova, comuna Sacu, județul Caraș-Severin. Acolo Ruga era pe […]

Ce căsuțe cu delicii găseşti la Târgul de Crăciun din Sibiu?

Ce căsuțe cu delicii găseşti la Târgul de Crăciun din Sibiu?

Suntem în Ajunul Crăciunului și gândul ne zboară la momente speciale. Dar ce-ai zice de câteva experiențe gastronomice speciale perfecte pentru o zi atât de specială. Te poftim în Târgul de Crăciun și îți facem câteva recomandări de căsuțe pe unde să-ți potolești foamea și poftele. Vin fiert de la Crama Valente – căsuța nr. 23 […]

ECOTURISM: ”Gust – în orice cultură și limbă” de Cristian Valentin Cismaru

ECOTURISM: ”Gust – în orice cultură și limbă” de Cristian Valentin Cismaru

Am abordat în repetate rânduri diversele funcții fundamentale ale hranei la nivel global și importanța sa pentru diferitele culturi și persoane. Am evidențiat implicațiile mișcărilor internaționale precum Slow Food, am discutat despre direcțiile abordate în alte țări privind sustenabilitatea, am evidențiat produsele locale din țara noastră, reflectând multiplele influențe etnice din comunitățile prezente aici și […]

Jurnal de gurmand: ”Desertul secret de Crăciun” de Corina Gruber

Jurnal de gurmand: ”Desertul secret de Crăciun” de Corina Gruber

Trăind aproape toată viața în Sibiu, alături de familie, mi-am format, cum e și normal, o serie de tradiții personale. Multe dintre ele sunt de natură culinară, pentru că mâncarea e un liant extrem de puternic al grupurilor. Printre acestea, tradițiile culinare de Crăciun, specifice fiecărei familii și, prin extensie, fiecărei zone, sunt printre cele […]

Zile și Nopți

Caută