Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/07/2024
Lifestyle / Sport

Deschiderea oficială a etapei a V-a, Raliul Sibiului Bilstein 2024, va avea loc vineri, 12 iulie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Deschiderea oficială a etapei a V-a, Raliul Sibiului Bilstein 2024, va avea loc vineri, 12 iulie Share Deschiderea oficială a etapei a V-a, Raliul Sibiului Bilstein 2024, va avea loc vineri, 12 iulie


Deschiderea oficială a etapei a V-a, Raliul Sibiului Bilstein 2024, va avea loc odată cu Conferința de Presă de vineri, 12 Iulie.

Deschiderea va sediul Partenerului Principal Bilstein, unde organizatorii, alături de reprezentanții FRAS, oficialități locale și cei mai îndrăgiți piloți din campionat, vor anunța detaliile privind desfășurarea competiției sportive.

Deschiderea oficială a etapei a V-a, Raliul Sibiului Bilstein 2024, va avea loc vineri, 12 iulie
Raliul Sibiului Bilstein, ediția 2024

Agenda raliului include Shakedown-ul pe Dealul Gușterița – Vineri, 12 Iulie, începând cu ora 13:00, iar apoi, Startul Festiv din Piața Mare, unde echipajele vor defila pe centru începând cu ora 19:30, festivitatea de prezentare a echipajelor fiind programată de la ora 20:00.

Probele vor începe cu prima mașină la start pe SS1. Gâtul Berbecului Autoklass 1, Sâmbătă 13 Iulie, ora 11:33, iar ziua se va încheia cu cea mai spectaculoasă probă pe macadamul sibian – SS6. Șanta Școala de șoferi Elit pe Noapte, prima mașină la start fiind la ora 21:43. SS7. Rășinari Bucur Tuning 1 este proba care deschide ziua de Duminică, iar ziua a doua de probe se încheie cu SS10. Șanta Școala de șoferi Elit 2 (PowerStage), locație în care va avea loc și premierea mică, în zona VIP.

Programul detaliat și harta probelor, precum și orice noutăți privind desfășurarea probelor, sunt disponibile în timp real pe Raliul-Sibiului.ro. Toți spectatorii sunt rugați să consulte cu atenție Ghidul Spectatorului și programul restricțiilor de circulație pe Raliul-Sibiului.ro/Spectatori.

Duminică, în ultima zi de raliu, spectacolul conținuă în Piața Mare cu festivitatea de premiere începând cu ora 20:00, unde, alături de Bilstein – Sponsorul Principal, Autoklass – Partenerul de mobilitate și toți partenerii și sponsorii implicați, vom premia echipajele care câștigă etapa pe cel mai bun raliu din România, conform distincției acordată de FRAS în 2023.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută