Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/07/2024
Artă & Cultură

Ce vedem joia aceasta la Astra Film Cinema? Un film despre abuz în familie, traume și vindecare

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ce vedem joia aceasta la Astra Film Cinema? Un film despre abuz în familie, traume și vindecare Share Ce vedem joia aceasta la Astra Film Cinema? Un film despre abuz în familie, traume și vindecare


Ce vedem joia aceasta la Astra Film Cinema?

”Apropierea”/ “Too close” Botond Püsök (2022 • 85 min)

11 Iulie, ora 18:00, Cinema Astra Film, Piața Mică nr.11

După un eveniment traumatizant în viața fiicei sale, o mamă luptă să vindece cicatricile trecutului, într-o comunitate mică de oameni care nu vor să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Andrea construiește de una singură o viață mai sigură pentru cei doi copii ai ei, după ce și-a băgat în închisoare fostul partener abuziv. Cu toate acestea, eforturile ei sunt puse la încercare constant de mica și conservatoarea comunitate din Transilvania, în care trăiește.

Cei mai mulți dintre localnici îl susțin pe fostul ei partener și pe familia sa prestigioasă și nu cred că bărbatul a comis fapta pentru care este închis, acuzându-le pe Andrea și pe fiica ei că au lansat acuzații false împotriva lui. Când vestea eliberării mai devreme a bărbatului ajunge la ea, Andrea decide să lupte împotriva mentalității comunității în care trăiește și împotriva sistemului de justiție românesc, pentru a-și proteja copiii și pentru a se vindeca de traumele trecutului.

Biletele pot fi procurate la sala de cinema, în seara proiecției. Prețul unui bilet este de 10 pentru adulți, iar pentru pensionari, elevi și studenți este de 5 lei. Pentru rezervări, sunați la 0751166516. Accesul se va face începând cu ora 17:45.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută