Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/07/2024
Lifestyle

ALIN GĂLĂȚESCU | „Eu vara NU dorm!”

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii ALIN GĂLĂȚESCU | „Eu vara NU dorm!” Share ALIN GĂLĂȚESCU | „Eu vara NU dorm!”


„Eu vara NU dorm!” | Iulie este prin excelenţă luna „oamenilor care NU dorm”… vara!

Este luna cu cele mai multe festivaluri muzicale de amploare: „NEVERSEA” – 4-7 iulie / „SAGA” – 5-7 iulie (Bucureşti) / JAZZx – 5-7 iulie (Timişoara) / „Jazz In The Park” – 5-7 iulie (Cluj) / „BEACH, PLEASE” – 11-14 iulie (Costineşti) / „EUROPAfest – 5-14 iulie (Bucureşti) / „GĂRÂNA JAZZ Festival” – 11-14 iulie / „ELECTRIC CASTLE” – 17-21 iulie (Bonţida, Cluj).

Toate acestea nu sunt doar MUZICĂ pe genuri specifice, ci sunt, în esenţă, lecţii de lifestyle. De comunităţi speciale, care se coagulează după parametri de sonorităţi, spaţiu, experienţe, iconografii, stiluri şi căutări diferite. Asta îi şi determină, de altfel, să-şi pregătească atent aceste momente specifice comunitare, simbolice şi de trăiri aparte.

În plus, luna este cumva „înnobilată” de ceremonialismul ultimelor sărbători naţionale ale SUA, 4 iulie, dusă înspre Regalitate – oaspeţii fiind transportaţi cu „Trenul Regal” la Sinaia, unde vor avea loc ceremoniile, care de care mai fastuoase şi mai de red carpet.

Pe 14 iulie, patria modei, FRANŢA, nu se lasă mai prejos şi pregăteşte o ceremonie luxuriantă în cadrul superbei sale ambasade, cu un dress code de elită, sofisticat şi demi-couture. Cu pălării de marcă, ca la evenimentele hipice britanice sau dineurile Casei Regale a României. Totul ca o „Poveste a unei nopţi de vară” unice.

Pe 18 iulie este pregătită cea mai mare Fiesta Couture,  la imensa piscină de la Nordis, în Mamaia: „BORSALINO Italian Cruise – Pool Party”. O petrecere über-stylish, cu un Borsalino Mandatory, un autentic „RIVIERA STYLE WORLD”, în care atmosfera de poveste Made in Italy se aşteaptă a se dezlănţui elevat, sub sunete de DJ renumiţi, cu ţinute de vacanţă emblematice, înnobilate de renumitele pălării BORSALINO. Cu un final acvatic aşteptat, exploziv şi fun.

În contrapunct, sunt aşteptate o mulţime de editoriale profesionale de fashion prin care viitorul sezon de toamnă-iarnă 2024/2025 este pregătit intens pentru public.

Totul ca o eternă vară fără de somn, creativă, bogată în coduri şi senzaţii speciale, în evenimente şi stiluri testate „la cald” în atâtea evenimente cu propriile unicităţi.

O să fie WOW!

Eu Vara nu dorm - Alin Gălățescu

» Text de ALIN GĂLĂŢESCU | Fashion

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută