Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2024
Artă & Cultură

Dorian Popa te așteaptă pe 29 Iunie la Aria SibiU

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Dorian Popa te așteaptă pe 29 Iunie la Aria SibiU Share Dorian Popa te așteaptă pe 29 Iunie la Aria SibiU


Pe 29 iunie, la ora 11:00, Aria Sibiu devine centrul activităților de neuitat cu un eveniment special: meet&greet-ul cu Dorian Popa! În acea zi, fanii au o șansă unică să-l întâlnească pe artist, să captureze momente în poze și să primească autografe, totul într-o atmosferă plină de energie și entuziasm.

Dorian Popa te așteaptă pe 29 Iunie la Aria SibiU

Însă evenimentul nu se oprește aici. Aria Sibiu a pregătit o serie de activități captivante pentru toți participanții. Îți poți testa curajul și abilitățile în concursuri palpitante pe toboganele noastre, sau poți încerca norocul la tombola cu premii pe măsură.

Și pentru a amplifica distracția, programul continuă cu un party exclusivist unde vei fi învăluit în ritmurile incendiare ale unor DJ renumiți la nivel mondial. Gianni Romano va aduce atmosfera vibrantă a Ibizei, alături de Andrew Dum, pentru o noapte memorabilă în care muzica va fi protagonistă.

Evenimentul este organizat de pulse. Sibiu – o marcă ce transformă orașul într-un punct de referință pe harta divertismentului din România.

Indiferent dacă ești fan înfocat al lui Dorian Popa sau pur și simplu iubitor de distracție și bună dispoziție, evenimentul de la Aria Sibiu pe 29 iunie este locul ideal. Așadar, fă-ți bagajul de entuziasm și bucură-te de o zi de neuitat alături de Dorian Popa și o mulțime de surprize la Aria Sibiu!

Autor: Berezovschi Mariela

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută