Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/05/2024
Lifestyle / Sport

Vara începe cu salturi cu parașuta în tandem, la Aeroclubul Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Vara începe cu salturi cu parașuta în tandem, la Aeroclubul Sibiu Share Vara începe cu salturi cu parașuta în tandem, la Aeroclubul Sibiu


Ați simțit vreodată fiorii unei experiențe extreme?

Indiferent de răspuns, la începutul sezonului estival aveți oportunitatea unică de a experimenta căderea liberă, la Aeroclubul Sibiu. Dar nu oricum, ci alături de oameni profesioniști și cu o viteză de până la 200 de km pe oră.

În primele două zile ale verii, pe  1 și 2 iunie aveți ocazia de a (re)încerca saltul cu parașuta în tandem și emoția care vine la pachet cu acesta.

Pe data de 1 iunie, Aeroclubul Sibiu sărbătorește printre aeronave Ziua Internațională a Copilului, între orele 9:30 și 15:30. Copiii vor participa de aproape la o zi de activitate de zbor, vor cunoaște aeronavele și legendarul AN2, vor privi salturi cu parașuta, vor face cunoștință cu personalul.

Adulții pot efectua pe bază de programare salturi în tandem cu parașuta, contra cost, atât în 1 iunie, cât și în 2 iunie. Vor fi luate în considerare condițiile meteo și traficul de pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Prețul pentru un salt în tandem este de 140 Euro + TVA (+30 Euro cu filmare). Se fac câte patru programări în urmatoarele intervale orare: 09:00, 11:30, 14:00 și 16:30. Aeroclubul “Hermann Oberth” din Sibiu se află pe strada George Topârceanu 90.

Informații și rezervări: 0726678326.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută