Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/01/2024
Artă & Cultură

Schimbările climatice au afectat construcția Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac. Lucrările vor continua și în 2024

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Schimbările climatice au afectat construcția Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac. Lucrările vor continua și în 2024 Share Schimbările climatice au afectat construcția Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac. Lucrările vor continua și în 2024


Temperaturile mult mai mari decât cele normale perioadei afectează și funcționarea cunoscutului hotel de gheață de la Bâlea Lac. Potrivit administratorilor, este pentru prima dată în cei 17 ani de funcționare când se izbesc de o astfel de problemă meterologică.

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost deschis într-o formă minimalizată, lucrările fiind întrerupte din cauza condiţiilor meteorologice. Acestea ar urma să fie reluate după Anul Nou.

Temperaturile neobişnuit de ridicate chiar şi la munte au afectat lucrările de la Hotelul de Gheaţă, ceea ce până acum nu s-a întâmplat în niciunul dintre cei 17 ani în care s-a construit la Bâlea Lac un Hotel de Gheaţă.

”Art & Ice”, cel de-al şaptesprezecelea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac, va avea între 20 şi 24 de camere, restaurant şi bar, toate încăperile fiind unite printr-o serie de holuri.

O noapte de cazare în luna ianuarie 2024 costă 100 de euro de persoană.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută