Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/12/2023
Artă & Cultură

Cristina Bălău, CityZen Zile și Nopți Sibiu, a preluat funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cristina Bălău, CityZen Zile și Nopți Sibiu, a preluat funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu Share Cristina Bălău, CityZen Zile și Nopți Sibiu, a preluat funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu


Cristina Bălău, CityZen Zile și Nopți Sibiu care s-a alăturat echipei revistei încă din anul 2017, este noul purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Cristina Bălău este jurnalist și om de comunicare iar de-a lungul anilor a colaborat cu Turnul Sfatului, Sibiu 100%, Profil Cultural, Astra Film Festival, Biblioteca Județeană Astra, Antena 1, Europa FM, Zile și Nopți Sibiu.

Cristina Bălău a acceptat provocarea de a prelua acest rol, îndeplinit în ultimii 12 ani de către Decebal Todăriță. Ea este absolventă a Universității Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Știinte Socio-Umane. A realizat studiile de licență la specializarea Jurnalism și studiile masterale la specializarea Publicitate și Brand, tot în cadrul ULBS.

Echipa Zile și Nopți Sibiu îi urează ”Succes” în noua etapă profesională și sperăm să bucure cititorii revistei în continuare cu editorialele sale!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută