Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2023
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | „ERBA LEATHER”, by Sospiro

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „ERBA LEATHER”, by Sospiro Share AWARDs | „ERBA LEATHER”, by Sospiro
ERBA LEATHER sospiro


„ERBA LEATHER”, by Sospiro, prin ELYSEE Perfumery

Parfumul lunii decembrie 2023

ERBA LEATHER by SOSPIRO a fost lansat recent – la finele lui 2022 – și este gândit ca o fuziune magistrală între note lemnoase bogate, note de piele și note fructate exotice, cu o atingere masculină irezistibilă – el fiind un parfum unisex.

ERBA LEATHER e născut ca un amestec fără egal de note suculente fermecătoare, care întâlnesc accentele senzuale și îndrăznețe inspirate de natura complexă și incitantă a muzicii moderne și, în același timp, atemporale prin valoare. E misterios, rafinat și dinamic simultan.

NOTE

ERBA LEATHER sospiro

Parfumul se deschide cu note savuroase de fructul pasiunii, infuzate de o bergamotă plină de lumină și de coajă zemoasă de lămâie pentru a stimula simțurile.

ERBA LEATHER sospiro

Inima parfumului, formată din note seducătoare de santal, note de piele și iasomie, este perfect balansată de notele calde de ambră și de acordul de vetiver din bază, rezultatul fiind unul cu adevărat senzual și de secol XXI… trăit intens.

ERBA LEATHER sospiro

ERBA LEATHER sospiro

Text de Alin Gălățescu | AWARDs  Lifestyle | Opinii

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută