Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/11/2023
Lifestyle

Conferinta Coresi Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Conferinta Coresi Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos Share Conferinta Coresi Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos
Conferinta Coresi Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos


Cartier Coresi organizează cea de-a treia ediție a Conferințelor Coresi cu tema Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos, vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 17:00, la hotel Qosmo.

Sănătatea și importanța acordată unui stil de viață sănătos sunt aspecte esențiale ale vieții noastre, cu impact direct în activitatea profesională.

Conferința Coresi cu tema Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos își propune, ca răspuns la preocupările actuale ale comunității Cartier Coresi, să contribuie la conștientizarea importanței menținerii unei stări de sănătate optime și a adoptării unui stil de viață sănătos.

Despre principiile unei alimentații corecte, riscuri și boli asociate dietelor neechilibrate, conexiunile emoționale cu mâncarea, lifestyle, fitness și evenimente sportive vor vorbi specialiștii invitați:

– Daniela Nicoleta Sima, trainer, coach, organizator de evenimente gastronomice și sportive

– Alexandra Culinescu, psiholog nutriționist

– Cristina Drugău, medic specialist Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice

– Bogdan Iurcan, instructor fitness Bellaqva

– Dana Anghelescu, moderator eveniment

Conferinta Coresi Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos

Seria “ Conferințele Coresi” se înscrie în gama de acțiuni CSR prin care Cartier Coresi, alături de partenerii săi, oferă comunității prilejul de a întâlni specialiști, experți, reprezentanți ai unor companii de renume sau ai instituțiilor publice pentru un dialog constructiv pentru o lume mai bună.

Coresi este mai mult decât un cartier cu multiple funcționalități. Coresi este un eco-sistem care înseamnă comunitate, bucurie, inovație, responsabilitate și sustenabilitate. Prin Conferințele CORESI aducem emoție și plus valoare comunității, împărtășind valorile în care credem, alături de partenerii noștri.

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate!

Pentru a participa la conferință, vă rugăm să completați acest formular.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută