Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2023
Lifestyle / Sport

S-a inaugurat primul club de scrimă pentru copii din Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii S-a inaugurat primul club de scrimă pentru copii din Sibiu Share S-a inaugurat primul club de scrimă pentru copii din Sibiu

Clubul sportiv ACS Floreta Timișoara, cu peste zece ani de experiență în pregătirea sportivilor de performanță în scrimă și cu un istoric solid de performanță care cuprinde peste 200 medalii obținute în competiții naționale și internaționale, și-a extins activitatea și a deschis primul club de scrimă pentru copii din Sibiu. Misiunea clubului este orientată spre popularizarea scrimei în rândul copiilor, pentru a genera cât mai mult interes pentru acest sport complex.

Scrima este unul dintre cele mai complexe sporturi, contribuind la o dezvoltare armonioasă și completă a sportivului, cu impact rapid în îmbunătățirea capacității motrice: de la forța musculară, la viteză sau rezistență, precum și în capacități intelectuale, puterea de concentrare, gândirea strategică, viteaza de reacție. Nu în ultimul rând, scrima este o lecție despre încrederea în sine, lucru în echipă, confruntare și totodată respect pentru adversar și competiție, aspecte esențiale pentru dezvoltarea personală a celor mici.

Clubul sportiv este localizat pe strada Varului nr. 21, în zona viaductului Kogălniceanu, iar cursurile sunt destinate tuturor copiilor cu vârste între 7 ani și 12 ani. Mai multe informații pe www.floreta.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută