Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2023
Artă & Cultură

Jurnaliștii Express.co.uk, uluiți de prețurile mici de la Târgul de Crăciun din Sibiu: ”Vin fiert sub 2 lire, ceva nemaiauzit în Regatul Unit”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Jurnaliștii Express.co.uk, uluiți de prețurile mici de la Târgul de Crăciun din Sibiu: ”Vin fiert sub 2 lire, ceva nemaiauzit în Regatul Unit” Share Jurnaliștii Express.co.uk, uluiți de prețurile mici de la Târgul de Crăciun din Sibiu: ”Vin fiert sub 2 lire, ceva nemaiauzit în Regatul Unit”
Târgul de Crăciun sibiu


Publicația britanică „Express.co.uk” prezintă Târgul de Crăciun din Sibiu ca fiind cel mai ieftin din Europa.

În cadrul unui articol publicat pe site-ul lor aceștia spun că s-a ajuns la această concluzie după cercetări recente.

„Acesta a fost descris ca fiind perfect de turiștii care l-au vizitat”, scriu britanicii. Articolul anunță deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu în data de 17 noiembrie și scriu că a fost desemnat „cel mai ieftin din Europa” de specialiștii de bugete de călătorii de la eurochange. Jurnaliștii scriu că Laura Evans, director de implicare digitală a clienților la acest site a declarat că târgul este „unul dintre cele mai bune dacă ești în căutare de valoare pentru banii tăi și de o experiență cu adevărat autentică.”

Titlul a fost decis pe baza unor factori precum rata locală de schimb valutar, prețurile de cazare și zboruri. Evens a dezvăluit că, tarifele la hoteluri pot fi mai mici de 20 de lire sterline (puțin peste 100 de lei) de persoană pe noapte, iar vinul fiert poate fi mai ieftin de două lire sterline (11 lei), „ceva nemaiauzit în Regatul Unit”.

Târgul de Crăciun sibiu

Sursa: Turnul Sfatului

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută