Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2023
Artă & Cultură Junior

Eveniment unic de muzică clasică pentru copii, la ARCUB: Academia „Ambasadorii Muzicii”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Eveniment unic de muzică clasică pentru copii, la ARCUB: Academia „Ambasadorii Muzicii” Share Eveniment unic de muzică clasică pentru copii, la ARCUB: Academia „Ambasadorii Muzicii”
Eveniment unic de muzică clasică pentru copii, la ARCUB: Academia „Ambasadorii Muzicii”


Eveniment unic de muzică clasică pentru copii, la ARCUB: Academia „Ambasadorii Muzicii”

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Teatrul Muzical Ambasadorii vă invită joi, 9 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Sala Mare, ARCUB – Hanul Gabroveni, la spectacolul de muzică clasică gratuit dedicat copiilor – Academia „Ambasadorii Muzicii”. Evenimentul este organizat de Teatrul Muzical Ambasadorii, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Spectacolul susținut de Orchestra Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”, dirijată de Andrei Ștefan Racu, are scopul de a-i aduce pe copii și tineri mai aproape de frumusețea muzicii clasice și de a o face mai accesibilă acestora. În acest sens, operele muzicale, ce vor fi interpretate pe scenă de elevii Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”, au fost alese astfel încât să fie ușor de recunoscut de către copii, dar și ușor de reținut. Concertul este gratuit, pe bază de înregistrare prealabilă, pe site-ul TicketStore, în limita locurilor disponibile.

 „Promovarea culturii, a muzicii și a artei în rândul copiilor și al tinerilor reprezintă pentru noi unul dintre obiectivele noastre principale. Prin spectacolele și activitățile pe care le organizăm, prin genul acesta de concerte, cum este Academia «Ambasadorii Muzicii», ne dorim să îi aducem pe cei mici mai aproape de artele spectacolului, de muzică, de teatru, de tot ceea ce aduce frumusețe în viața noastră. Concertul din 9 noiembrie este o ocazie unică pentru copii și tineri să participe la un spectacol creat special pentru ei, pe înțelesul lor, care să le capteze atenția și să îi apropie de muzica clasică”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii. 

Eveniment unic de muzică clasică pentru copii, la ARCUB: Academia „Ambasadorii Muzicii”

„Ceea ce ne dorim cu acest spectacol este să le trezim celor mici dragostea față de muzica clasică. Pentru acest lucru am ales opere ușor de recunoscut și de reținut, care, cu siguranță, îi vor încânta pe cei mici. Prin proiecția video care va însoți concertul facem legătura între muzică și emoții”, a precizat și Florin Romașcu, coordonatorul proiectului Academia „Ambasadorii Muzicii”. 

Intrarea la spectacol este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe bază de invitații ce pot fi descărcate de pe site-ul TicketStore, accesând acest link.

Eveniment organizat de Teatrul Muzical Ambasadorii, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB Centrul Cultural al Municipiului București.

Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram 

Detalii pe www.arcub.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută