Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/11/2023
Artă & Cultură

Târgul de Nunți, în acest weekend la Palatul Brukenthal din Avrig

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Târgul de Nunți, în acest weekend la Palatul Brukenthal din Avrig Share Târgul de Nunți, în acest weekend la Palatul Brukenthal din Avrig
targul de nunti


Sâmbătă și duminică (4 – 5 noiembrie 2023), între orele 10 și 17, cortul mare de evenimente amplasat în cadrul complexului baroc Palatul Brukenthal Avrig va găzdui ediția de toamnă din acest an a Târgului de Nunți Brukenthal, unul dintre cele mai importante evenimente de profil organizate în Transilvania.

Persoanele ce se pregătesc pentru cea mai importantă petrecere din viața lor, dar și cei interesați de organizarea unor alte evenimente private (petreceri aniversare, petreceri de firmă, cununii, botezuri etc), au acum ocazia de a lămuri multe dintre aspectele organizatorice, târgul organizat la Avrig constituind locul potrivit unde își dau întâlnire unii dintre cei mai cunoscuți furnizori de produse și servicii pentru  asemenea activități.

În cele două zile de început de noiembrie, la Târgul de Nunți Brukenthal veți găsi rochia de mireasă sau de seară potrivită, costumul de mire, pantofii cei mai comozi și eleganți, verighete pe placul vostru, puteți alege furnizorul pentru serviciile foto – video – audio și catering etc., acestea fiind doar câteva dintre ofertele aflate la dispoziția tuturor.

Luând în considerare experiența bogată pe care o avem în organizarea unor asemenea evenimente, vă putem asigura că, prin participarea la această acțiune, veți face un pas important spre nunta sau petrecerea cu adevărat memorabilă. Aici veți întâlni oamenii cei mai potriviți, care vă vor asigura de îndeplinirea tuturor dorințelor și ideilor și vă vor prelua toate grijile legate de importantul eveniment.

targul de nunti

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută