Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2023
Artă & Cultură

Scena Digitală prezintă trei premiere în noiembrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Scena Digitală prezintă trei premiere în noiembrie Share Scena Digitală prezintă trei premiere în noiembrie


Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), aduce în luna noiembrie, pentru abonații săi, trei spectacole care au fost sold-out  în Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS)și care au avut nenumărați spectatori care și-ar fi dorit să le vadă.

Ionesco suite – EUGÈNE IONESCO”, o producție a celebrelor Théâtre de la Ville & Teatro della Pergola și TNRS,  Apă, ce bucurie!, a companiei Circus Baobab, și Un secret despre bucurie” sunt creațiile de care publicul din Sibiu, din România și din lume se poate bucura în premieră în format digital.

Ionesco suite – EUGÈNE IONESCO, spectacolul celebrei companii Théâtre de la Ville de la Paris, cu care TNRS are un parteneriat strategic, este transpus acum pentru toți cei care și-au dorit un bilet în FITS și nu l-au putut vedea. Dragi spectatori, aveți bucuria să-l vedeți online pe Scena Digitală din Sibiu.

Spectacolul Apă, ce bucurie! al companiei CircusBaobab a adus frumusețea și bucuria marii companii din Africa de a trăi și a juca miracolul vieții și al existenței apei pe pământ. Este un sentiment atât de tonic să vezi artiști care aduc speranța de a fi într-un ritual al dansului, al muzicii și al frumuseții fără egal.

Un secret despre bucurie este un spectacol unic,construit special de cei 27 de actori în Sinagoga din Sibiu, un spațiu atât de special și de frumos, care a fost adus la viață cu acest spectacol, care continuă să se joace live și, începând din această clipă, online. Bucurați-vă de ceea ce înseamnă acest secret despre bucurie într-o lume atât de plină de conflicte și războaie. Vizionare plăcută!”, a declarat Constantin Chiriac, președintele FITS și directorul general al TNRS.

Bilete și abonamente pe Scena Digitală

Pe Scena Digitală, abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele peste 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei, și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori.  Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ulwww.scena-digitala.ro.

  • Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută