Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2023
Lifestyle / Arhitectură & Design

DESIGN | Design contemporan în piele, la Târgul MATERIA

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii DESIGN | Design contemporan în piele, la Târgul MATERIA Share DESIGN | Design contemporan în piele, la Târgul MATERIA
Târgul MATERIA


DESIGN | Design contemporan în piele, la Târgul MATERIA

În weekend-ul 4-5 noiembrie 2023, MATERIA, unicul târg din România dedicat obiectelor de design contemporan din piele, își va deschide porțile, în ambianța elegantă a Ghica HOUSE din București, la Universitate.

Pasionații de genți, pantofi, haine, accesorii și chiar bijuterii din piele vor putea să admire și să cumpere creații originale semnate de cei mai talentați designeri români, care au transformat meșteșugul prelucrării acestui material versatil într-o adevărată artă.

Printre expozanții cu tradiție ai târgului se numără Florina Sirman, fondatoarea brandului Atribut și una dintre cele mai cunoscute creatoare de genți „cu semnătură” din România:

MATERIA este mai mult decât un eveniment, este o comunitate! O comunitate care ne-a primit cu brațele deschise de la prima participare. Accesul la o platformă dedicată acestei industrii, cu oameni cu care poți împărtăși din experiențele tale, atât creative, cât și legate de business, aduce valoare adăugată.

Mă bucur că tradiția MATERIA continuă, pentru că ea a devenit un catalizator în procesul nostru de creație. Am creat o nouă linie de genți special pentru această ediție și abia aștept să o prezentăm. Feedback-ul primit în cadrul acestui eveniment este un barometru important pentru noi, ca si brand, de fiecare dată.”

Târgul MATERIA DESIGN | Design contemporan în piele, la Târgul MATERIA

Târgul, aflat la a 6-a ediție, este inițiativa artistului vizual Dan Pierșinaru, cunoscut ca fondator al platformei și târgului de bijuterie contemporană AUTOR.

Târgul Materia
Dan Piersinaru, director Târgul Materia

Potrivit acestuia, selecția designerilor care vor fi prezenți la MATERIA a avut ca principal criteriu „ADN-ul design-ul propriu și autentic”.

În această formulă-eveniment se vor întâlni cu publicul circa 40 de designeri din toată țara, printre care nume consacrate ale creației din piele, precum Atribut, Koja Concept, Atelier Andreea Lupu, Goana, Snob, Artefact Room / Ana Marchetanu, Lucienne, Atelier Tagli, Atelier437, braEscu, Giol Florentina, Zea, Laura Olaru, Sebastian Roncea, VOL, Lyria, Millisimo, Sacochero, Teluric/Munteanu Theona Ioana sau Unudoitrei.

Târgul MATERIA

Fotografii și informații actualizate despre MATERIA pot fi găsite pe pagina dedicată târgului, iar biletele de acces pot fi achiziționate pe iabilet.ro.

Text de Mădălina Lefter | Lifestyle

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută