Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 02/11/2023
Film

PREMIERĂ | „FREELANCE” – sau ce poate face un bodyguard în junglă

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii PREMIERĂ | „FREELANCE” – sau ce poate face un bodyguard în junglă Share PREMIERĂ | „FREELANCE” – sau ce poate face un bodyguard în junglă
Freelance


„FREELANCE” – sau ce poate face un bodyguard în junglă

După surprinzătorul rol în blockbuster-ul verii, Barbie, îndrăgitul luptător WWE devenit actor de film și televiziune, John Cena (Fast X, The Suicide Squad, Peacemaker), revine la ce ştie el să facă mai bine – să lupte cu zâmbetul pe buze –  în mult așteptatul mix de comedie și acțiune Freelance, proiectat în România luna aceasta, sub titlul Bodyguardul: Misiune în junglă.

Alături de John Cena, din distribuţie mai fac parte Alison Brie (Somebody I Used to know, Horse Girl, Promising Young Woman sau Glow), Alice Eve (Belgravia, Bombshell sau The Infernal Machine), Christian Slater (True Romance), Marton Csokas (Chevalier) și Juan Pablo Raba, cunoscut pentru rolul său din Narcos.

Acțiunea se construiește în jurul lui Mason (John Cena), un fost agent al forțelor speciale care face tranziția de la munca incitantă de teren la…o slujbă de birou, care pe cât de liniștită este, pe atât de plictisitoare. Proaspăt ieșit dintr-un divorț complicat de fosta sa soție (Alice Eve), dar prins în monotonia noii sale vieți, Mason, deși reticent la început, decide să readucă adrenalina în viața sa acceptând propunerea cel puțin interesantă a noului său angajator (Christian Slater) – să devină garda de corp a unei jurnaliste cunoscută pentru integritatea sa, Claire Wellington (Alison Brie).

Claire urmează să intervieveze un dictator nemilos al unei țări tropicale, aflată la un pas de a se scufunda într-un război civil de proporții epice. Așadar, momentul în care o lovitură de stat militară izbucnește reprezintă și conștientizarea lui Mason că este prins inevitabil în acest conflict, simțindu-se astfel nevoit să găsească o soluție. Cum vor reuși cei trei să supraviețuiască junglei? Dar asasinilor care le doresc răul? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vom avea răspuns în noiembrie.

Freelance

Freelance este regizat de Pierre Morel – consacrat pentru filme de acțiune extrem de populare, precum Taken, District B13, The Gunman sau Peppermint -, după un scenariu de Jacob Lentz, aflat la debutul său ca scenarist de lungmetraj, dar deja faimos pentru scenariile a peste 1000 de episoade ale seriei Jimmy Kimmel Live!, și va ajunge în cinematografele de la noi pe data de 3 noiembrie.

Citește mai multe articole din FILM.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută