Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2023
Lifestyle / Sport

Cinci noi terenuri de sport se apropie de inaugurare la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cinci noi terenuri de sport se apropie de inaugurare la Sibiu Share Cinci noi terenuri de sport se apropie de inaugurare la Sibiu


Cea mai modernă bază sportivă a Sibiului se apropie de inaugurare. Amenajată pe o suprafață de 23.000 de metri pătrați, noua bază sportivă include un teren de fotbal, un teren de tenis, unul pentru tenis cu piciorul, două mese moderne de tenis de masă, un teren pentru baschet și un teren pentru handbal.

De asemenea, terenul pentru fotbal e amenajat pe o suprafață de peste 8.000 de mp, acesta fiind cu gazon și dotat cu un sistem de drenaj și irigații. În jurul lui sunt montate tribune cu aproximativ 500 de locuri. Terenurile sunt dotate cu instalație de nocturnă.

La toate acestea se adaugă o serie de vestiare cu toate dotările necesare, de la apă caldă pentru dușuri, toalete, până la spații de parcare pentru autocarele cu care se deplasează echipele. Există un număr restrâns de locuri de parcare și pentru vizitatori.

Spectatorii și iubitorii sportului din Sibiu vor găsi aici mai multe zone verzi amenajate cu iarbă, bănci, arbori și arbuști. Întregul spațiu este aerisit, cu dotări de ultimă generație, care cu siguranță vor atrage numeroși copii și adolescenți din Sibiu.

Complexul de terenuri de sport e localizat în zona Pieței Obor și se dorește a fi o completare a zonei de skatepark, aflată în imediata vecinătate.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută