Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2023
Viața Orașului / Chestionar de #Sibiu

Chestionar de #Sibiu – Sergiu Lazar

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Chestionar de #Sibiu – Sergiu Lazar Share Chestionar de #Sibiu – Sergiu Lazar


După 6 ani de marketing și comunicare în diverse domenii, Sergiu a ales să se stabilească în Sibiu unde comunitatea l-a cunoscut până recent din rolul de Director Comercial-Marketing la Aria. Azi lucrează la dezvoltarea propriei companii, iar focusul său e să aducă o nouă viziune în planificarea strategică de vânzări și marketing pentru companiile sibiene și nu numai.

 

DE CE SĂ LOCUIEȘTI ÎN SIBIU Sibiul e un oraș frumos! Întâlnesc zilnic oameni de la care am o mulțime de lucruri de învățat și văd o mare oportunitate de dezvoltare pentru mine, pentru afacerea mea și pentru comunitate. Sunt convins că Sibiul va fi o rampă de lansare atât pentru mine, cât și pentru mulți alți tineri de vârsta mea.

 

TREI LOCURI PE CARE ORICINE AR TREBUI SĂ LE VADĂ ÎN SIBIU Păltinișul mă reconectează cu sursa mea cea mai pură de energie. Biserica fortificată de la Cisnădioara e al doilea loc în care mă retrag de fiecare dată cu drag. Dar dincolo de toate, centrul orașului mă face să simt o mândrie locală.

 

UN FESTIVAL TARE CU CARE ASOCIEZI SIBIUL Apreciez mult festivalurile și evenimentele de cultură emblematice și care au devenit un magnet pentru acest oraș, însă cred că sezonul de iarnă aduce ceva mai aparte pentru Sibiu și împrejurimi. Așadar, Târgul de Crăciun rămâne evenimentul meu preferat.

 

ÎN SIBIU MĂ INSPIRĂ Deschiderea spre occident, modul în care vedem dincolo de limitele naționale. Consider că dezvoltarea noastră și a comunității se produc acolo unde împărtășim valori, unde ne oferim unii altora perspective și unde ne susținem reciproc prin inițiative comune și parteneriate.

 

UN GUST, UN PREPARAT SPECIFICE SIBIULUI Recunosc că tot la bunica mea din Maramureș mă gândesc când trebuie să numesc ”un gust” și sufletul meu va fi mereu acolo, însă am rămas cu cel mai plăcut ”gust” de fiecare dată când am stat la masă în casa unor sibieni.

 

CEA MAI BUNĂ MÂNCARE DIN ORAȘ O GĂSEȘTI Mănânc de fiecare dată cu mare poftă ciorbele fierbinți de la Vila Salzburg, Ocna Sibiului și peștele de la Montana Garden, Rășinari. Cel mai pufos chec cu fructe de pădure l-am mâncat la pensiunea Aria Păltiniș, iar cea mai bună cafea o beau la Amor Perfecto, în locația centrală.

 

CE TE FACE SĂ ZÂMBEȘTI PE STRĂZILE SIBIULUI Înghetața. Iar când trece sezonul cald, aceleași locații să aducă deserturi calde, gogoși, gofre, dar și alte bunătăți de luat la mână într-o plimbare relaxantă cu prietenii sau familia.

 

UN LOC PREFERAT DE UNDE POȚI VEDEA TOT ORAȘUL Dealul Gușterița, fără îndoială. Mă bucur să aud planurile de dezvoltare și amenajare pe care le au în vedere autoritățile locale, iar implicarea companiilor private e esențială pentru dezvoltarea zonei.

 

SPAȚII DIN ORAȘ CARE MERITĂ SĂ FIE REVITALIZATE Parcul Sub Arini cred că merită mai multă atenție. E un spațiu special în inima orașului și cred că poate fi exploatat mult mai mult pentru relaxare, sport și voie bună, pentru toate vârstele.

 

FORMULA CARE DEFINEȘTE STAREA DE SPIRIT A SIBIULUI Perseverență și deschidere la provocări.

 

SIBIULUI ÎI LIPSEȘTE Un context academic mai competitiv și un mediu de dezvoltare a tinerelor generații mai bine ancorat în nevoile din piață. Fără tineri profesioniști, orașul poate deveni tot mai puțin atractiv pentru proiectele mari de dezvoltare și pentru investitori.

 

Articol de RĂZVAN SĂDEAN

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută