Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2023
Lifestyle / Sport

Urban Bike Revolution invită sibienii la ultimul tur de bicicletă al sezonului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Urban Bike Revolution invită sibienii la ultimul tur de bicicletă al sezonului Share Urban Bike Revolution invită sibienii la ultimul tur de bicicletă al sezonului

Asociația Urban Bike Revolution ne invită duminică, 29 octombrie, de la ora 15:30, la ultimul tur de bicicletă al sezonului.

„2023 a fost un an plin de evenimente cicliste, iar noile investiții în infrastructura dedicată au crescut apetitul pentru o mobilitate activă în oraș. Fiecare tur are rolul de a demonstra că mersul cu bicicleta este accesibil tuturor, iar orașul și cetățenii beneficiază de un spațiu public mai calitativ și echitabil, mai puțină poluare și mai multă siguranță. Familiile cu copii, profesorii și elevii, cei cărora le este frică să meargă pe străzile orașului în viața de zi cu zi au cu siguranță de câștigat o experiență unică”, arată organizatorii evenimenului.

Acțiunea face parte din programul Laboratorul de Mobilitate Urbană Activă, dezvoltat în parteneriat cu Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Primăria Sibiu, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, Inspectoratul Școlar Sibiu și sponsorizată de KeepCalling, GreenHill Sibiu și Action Sport

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută