Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2023
Artă & Cultură

Ediție specială Sibiu Dans Festival dedicată coregrafului sibian Hugo Wolff

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ediție specială Sibiu Dans Festival dedicată coregrafului sibian Hugo Wolff Share Ediție specială Sibiu Dans Festival dedicată coregrafului sibian Hugo Wolff


Pentru publicul iubitor de gen, Sibiul se pregătește să devină epicentrul dansului în perioada 27-28 octombrie 2023, odată cu desfășurarea Sibiu Dans Festival. Această ediție specială a festivalului marchează o ocazie deosebită, dedicată memoriei și moștenirii coregrafului sibian de excepție, Hugo Wolff.

 

Ediție specială Sibiu Dans Festival dedicată coregrafului sibian Hugo Wolff

Hugo Wolff a fost un nume iconic în lumea dansului din România, iar impactul său asupra artei dansului rămâne în inimile tuturor celor care au avut privilegiul să-l cunoască și să lucreze cu el. În cinstea contribuției sale remarcabile, Sibiu Dans Festival 2023 adună în acest an peste 200 de tineri studenți talentați din marile centre universitare din țară, oferindu-le o platformă pentru a-și exprima pasiunea și creativitatea în dans.

" "

Programul festivalului promite două seri de excepție. În prima seară, formațiile de studenți vor concura într-o competiție de dans ce va include genuri variate precum dans modern, contemporan, show revue, dans de caracter și street dance. Așteptăm cu nerăbdare să vedem evoluții impresionante, coregrafii ingenioase și pasiunea debordantă a tinerilor dansatori.

În a doua seară, ne vom aduna pentru a sărbători excelența și talentul din lumea dansului. Vom acorda premii speciale pentru cele mai impresionante performanțe ale festivalului, recunoscând astfel eforturile și creativitatea participanților. De asemenea, avem bucuria de a anunța că în această seară specială, Compania de teatru-dans MICROBIS va reveni pe scenă pentru prima dată după despărțirea de coregraful său, oferind un spectacol unic și emoționant, intitulat „Tinerețe fără bătrânețe“, de data aceasta mai realist ca oricând.

Liliana Popescu, director al Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, a declarat: „Sibiu Dans Festival 2023 este o ocazie unică de a aduce în prim-plan talentul și pasiunea tinerilor dansatori din România. Ne dorim ca acest festival să ofere o experiență de neuitat publicului și să continue să promoveze arta dansului în toată diversitatea ei. Așteptăm cu drag sibienii să facă parte din această experiență culturală de excepție.“

Sibiu Dans Festival este un eveniment co-finanțat de Primăria municipiului Sibiu și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută