Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2023
Artă & Cultură

Târgul de Crăciun se deschide în 17 noiembrie: amplasament nou pentru peste 110 expozanți

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Târgul de Crăciun se deschide în 17 noiembrie: amplasament nou pentru peste 110 expozanți Share Târgul de Crăciun se deschide în 17 noiembrie: amplasament nou pentru peste 110 expozanți


Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va avea loc în acest an între 17 noiembrie 2023 și 2 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Sibiu propune sibienilor și turiștilor în acest an peste 110 expozanți, mai mult de o treime dintre ei fiind la prima prezență în cadrul acestui eveniment. Astfel, toți cei care se vor afla în căutarea unui cadou pentru cei dragi de sărbători vor avea o nenumărate variante la dispoziție.

Procesul de selecție a expozanților a început încă din luna mai, s-a încheiat în luna iunie, oferindu-le tuturor suficient timp pentru a se pregăti temeinic pentru cele peste 50 de zile de eveniment, în special celor care propun produse confecționate manual sau care necesită o muncă foarte migăloasă.

Noul plan de amplasament al târgului a fost creat special încât să promoveze plimbarea și descoperirea fiecărui stand al expozanților, accentul fiind pus în primul rând pe calitate, pe autenticitatea produselor și pe o prezentare cu mult gust a mărfii propuse pentru un cadou special de sărbători.

„Vă invităm să luați parte la o sărbătoare autentică unde calitatea și tradiția definesc experiența. Vă așteptăm în Piața Mare din Sibiu pentru a trăi magia sărbătorilor în cel mai pur și intens mod posibil”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Ediția din acest an se va distinge prin crearea unei atmosfere care capturează esența tradițională a unui Târg de Crăciun, așa cum este cunoscut și apreciat la nivel internațional acest tip de eveniment, fără a adăuga elemente de divertisment neesențiale sau care ar îndepărta evenimentul de acesta.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută