Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2023
Evenimente

Viața orașului: ce poți face la Sibiu în perioada 16-31 octombrie?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului: ce poți face la Sibiu în perioada 16-31 octombrie? Share Viața orașului: ce poți face la Sibiu în perioada 16-31 octombrie?


Vremea de final de octombrie merge perfect cu un film. Sau cu un spectacol de balet. Cu un concert. La Sibiu, în perioada 16-31 octombrie, le avem pe toate: film, teatru, balet și muzică. Încă un festival sibian atinge borna de 30 de ani de existență, e vorba despre Astra Film, care propune un maraton de filme. Tot cu film se lasă și miercurea la ESTE Filmul de Miercuri. Se anunță o suită de premiere de teatru și balet. Iar la Filarmonică începe stagiunea. Agenda completă pe www.zilesinopti.ro/sibiu.

 

ASTRA FILM FESTIVAL

Viața orașului: ce poți face la Sibiu în perioada 16-31 octombrie?

Care sunt cele mai bune filme documentare românești și internaționale din ultimul an? Puteți afla răspunsurile până în 22 octombrie, la ediția aniversară Astra Film Festival. În selecția oficială din acest an se află peste 130 de producții din toată lumea, majoritatea premiere. Filmele din program vor fi proiectate la Sala Thalia, Astra Film Cinema și Cine Gold. În plus, Piața Mare redevine și în această toamnă punctul zero al cinematografiei viitorului, prin intermediul celor două cinemauri tip dome și a unei instalații imersive Infinity Mirror Room. Prețul biletelor / abonamentelor: 20 RON întreg / 10 RON redus pentru o proiecție clasică, 25 RON întreg / 20 RON redus pentru o proiecție New Media Full Dome, 40 RON pentru un day pass, 150 RON pentru un full pass.

 

BALET

Viața orașului: ce poți face la Sibiu în perioada 16-31 octombrie?

”Cavalerul Rozelor”, pentru prima dată pus în scenă la Sibiu ca spectacol de balet, ne transpune într-o călătorie coregrafică și muzicală uluitoare în mijlocul aristocrației vieneze a secolului trecut. Premiera va avea loc joi, 19 octombrie, ora 19, la Centrul ”Ion Besoiu”.

 

CONCERT

Viața orașului: ce poți face la Sibiu în perioada 16-31 octombrie?

Violonistul și compozitorul Alexander Balanescu și Ada Milea vor interpreta pe scena Teatrului Gong o serie de cântece pe care le-au creat pentru proiectele ”Insula” și ”God’s Playground”. Concertul va avea loc marți, 24 octombrie, ora 18. Preț bilet: 24 RON.

 

HOW TO SIBIAN/CĂ

Viața orașului: ce poți face la Sibiu în perioada 16-31 octombrie?

Indiferent dacă ești născut sau mutat la Sibiu, între 16 și 22 octombrie ai ocazia să-i cunoști mai bine pe cei cu care împarți orașul la o serie de experiențe faine, precum atelier de patiserie cu Alexandra la restaurantul Local, atelier de modelaj lut și desene cinetice cu Ștefan Crețu la Mielul Alb, tur foto cu Gina Ștef sau plimbare cu bicicletele prin Sibiu cu Urban Bike Revolution. Programul complet și detaliat al evenimentelor, pe www.fundatiacomunitarasibiu.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută