Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2023
Lifestyle / Sport

Sibiul va avea din nou un arbitru FIFA după o pauză de 25 de ani

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiul va avea din nou un arbitru FIFA după o pauză de 25 de ani Share Sibiul va avea din nou un arbitru FIFA după o pauză de 25 de ani

Asociația Județeană de Fotbal anunță o performanță pentru sportul sibian: după o pauză de 25 de ani județul Sibiu urmează să aibă, din nou, un arbitru FIFA. ”Felicitări vouă, tuturor, că fără colegi nu se putea ajunge aici! Felicitări Comisiei Județene de Arbitri Sibiu! După 25 de ani, Sibiul va avea din nou un arbitru FIFA. Ultimul a fost Huzu Aron care a ieșit din arbitraj în 1998”, transmit membrii asociației.

Performanța vine după ce Kiros Vassaras, președintele arbitrilor din România, a stabilit cine sunt cei pe care îi dorește pe lista FIFA în 2024. La nivel național cele mai importante prezențe în categoria arbitrilor de centru sunt cele ale lui Ovidiu Hașegan și Istvan Kovacs. Pe plan local, Roxana Timiș i-a luat locul Cristinei Trandafir, iar împreună cu Alina Peșu vor fi arbitri asistenți de sex feminin VAR. Acestea sunt două locuri suplimentare solicitate la această categorie de către Comisia Centrală de Arbitri.

În vârstă de 27 de ani, Roxana Timiș arbitrează la nivel de Liga 3 la masculin. Decizia dacă va pace pasul spre internaționali o va afla abia la sfârșitul lunii noiembrie atunci când FIFA va aproba sau invalida lista arbitrilor internaționali propuși de către Comisia Centrală de Arbitri.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută