Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2023
Lifestyle

Cine Ți-a Pus Gând Bun?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cine Ți-a Pus Gând Bun? Share Cine Ți-a Pus Gând Bun?
Cine Ți-a Pus Gând Bun?


Duminică, 8 octombrie, continuăm tradiția celor 1000 de gânduri bune în autobuzele RATBV! Dacă mergi cu autobuzul, pe scaun s-ar putea să găsești un gând bun scris de mână, menit să-ți fure un zâmbet sau să-ți înveselească dimineața.

Cine Ți-a Pus Gând Bun?

Simo Ciuraru & Laura Bercean sunt cele care au inițiat proiectul Ți-am Pus Gând Bun. Povestea lor a început în 2021 cu 400 de carduri care au colorat brazii de Crăciun din cartierele Brașovului. Din februarie 2022 îți pun #gândbun în fiecare zi pe Facebook și pe Instagram.

Anul trecut, în 8 octombrie (de ziua Simonei), pe scaunele autobuzelor RATBV au ajuns pentru prima oară 1000 de gânduri bune, scrise cu drag și dragoste. De Crăciun au păstrat tradiția și câteva sute de gânduri bune au ajuns în muzee, spitale, cafenele și librării din Brașov. Alte câteva sute au poposit la concertele Alexu and the Voices în februarie 2023, dar și la maternitate și prin Piața Sfatului de 8 martie.

Iar anul acesta, alături de voluntari harnici, păstrează tradiția „tortului” format din 1000 de gânduri bune, cu ocazia zilei Simonei.

#TiAmPusGandBun este un proiect gândit, creat și implementat de Simo Ciuraru prin inițiativa #VreiOSimonă & Laura Bercean prin Asociația #BertaLand – postăm zilnic gânduri bune care să vă aducă un zâmbet, un plus de energie, un strop de inspirație.

Campania celor 1000 de gânduri bune în autobuze este realizată cu sprijinul RATBV, cărora le mulțumim tare mult!

Mai multe detalii aici.

Cine Ți-a Pus Gând Bun?

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută