Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2023
Evenimente

Sibienii sunt invitați la Ziua Adopției Pisicilor PAN, la Șura Culturală Gușterița

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibienii sunt invitați la Ziua Adopției Pisicilor PAN, la Șura Culturală Gușterița Share Sibienii sunt invitați la Ziua Adopției Pisicilor PAN, la Șura Culturală Gușterița


Vine frigul, iar pisicile PAN își caută căsuțe, pentru a face loc în adăpost altor feline abandonate pe străzi. Cine dorește să adopte un ghem de blăniță cu ifose de leu în miniatură este așteptat în 28 octombrie, la Șura Culturală Gușterița.

Pentru a găsi căsuțe pentru zecile de pisicuțe de care au grijă, membrii Asociației PAN vin cu o inițiativă inedită: ZAPP  – ”Ziua Adopției Pisicilor PAN”. Astfel cei care doresc să ofere o căsuță unei feline sunt așteptați sâmbătă, 28 octombrie, orele 11.00 – 18.00, la Șura Culturală Gușterița de pe strada Mălinului nr. 4.

”Toamna aceasta ne bucurăm împreună de minunatele pisic PAN care așteaptă să fie adoptate, învățăm despre beneficiile pe care le aduc felinele în viața adulților și a copiilor, promovăm importanța sterilizării, și combatem abandonul.

Vă așteptăm cu o serie de activități interesante: adopții liber, tombolă, photo corner, ateliere pentru copii, expoziție de desene, pictură pe față.

Pentru cei cu suflet mare care vor să sprijine în continuare activitatea asociației am pregătit cuții cu donații în bani și obiecte de uz pentru adăpost – perne, pături, culcușuri, jucării, diverse accesorii”, spun membri Asociației PAN.

În ultima perioadă Asociatia PAN (Asociația pentru Protectia Animalelor si a Naturii) s-s confruntat cu o sutiație extrem de dificilă: datorită lipsei voluntarilor, a blocării adopțiilor și a fondurilor insuficiente, asociația care administrează un adăpost de pisici abandonate nu mai poate prelua nicio felină aflată în dificultate. Mai mult, riscă să nu mai poată avea grijă nici de pisicile din adăpost.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută