Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2023
Lifestyle / Sport

Victorie importantă pentru echipa FC Hermannstadt, a învins FC Voluntari cu scorul de 3 la 1

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Victorie importantă pentru echipa FC Hermannstadt, a învins FC Voluntari cu scorul de 3 la 1 Share Victorie importantă pentru echipa FC Hermannstadt, a învins FC Voluntari cu scorul de 3 la 1


Echipa de fotbal a Sibiului, AFC Hermannstadt a obținut o victorie importantă duminică seara, pe stadionul municipal din Sibiu, învingând cu scorul de 3 la 1 pe FC Voluntari.

Scorul a fost deschis de oaspeți, care au marcat în minutul 27 prin Sigurjonsson, cu o lovitură de cap deosebită, reușind să-l învingă pe Căbuz de la aproximativ 11 metri.

Sibienii au reușit să egaleze în minutul 51 prin Dragoș Iancu, care a ajuns la o centrare excelentă a lui Balaure și a împins mingea în plasă de la cinci metri.

Golgheterul AFC Hermannstadt, Daniel Paraschiv, și-a adus echipa în avantaj în minutul 57, înscriind un penalty obținut de Alhassan.

Lucrurile au devenit mai simple pentru sibieni din minutul 76, când oaspeții au rămas cu un om în minus, Matricardi fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Șase minute mai târziu și Igor Armaș a fost eliminat de la Voluntari, finalul meciului aparținând Sibiului.

Petrișor Petrescu a adus liniștea victoriei în minutul 85 cu un șut de toată frumusețea.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.