Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2023
Muzică

#ChillingBackAugust – Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #ChillingBackAugust – Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus Share #ChillingBackAugust – Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus
#ChillingBackAugust – Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus


Luna august este dedicată unei trupe speciale, care aniversează trei ani de activitate printr-un concert în format acustic, pe 30 august, în București

Cea mai libertină lună din an a ajuns la final. Cu acest prilej, încercăm să prelungim puțin petrecerea, într-un cadru ceva mai relaxat. Taking Back August, trupa bucureșteană de metalcore, serbează trei ani de activitate reinventându-și stilul, cu o cântare specială, în format acustic în frumoasa curte de la Echoes Haus (Strada Dianei, nr. 11). 

Aniversarea va fi ceva cu totul diferit față de concertele cu care trupa ne-a obișnuit și vom avea parte și de câteva surprize. Taking Back August a susținut pentru prima dată un concert acustic în Hambar, Vama Veche, pe 17 august. Conceptul #ChillingBackAugust a adunat multe fețe curioase în jurul localului, muzica fiind în ton cu atmosfera Vămii.

#ChillingBackAugust – Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus

Pe 30 august, vom avea parte de o ultimă șansă de a asculta piesele îndrăgite Taking Back August regândite pentru format unplugged.

Ca de obicei, la București, vor ieși din tiparele metalului. Într-un ambient misterios, la lumina lunii pline din Echoes Haus, vom experimenta o altă emoție a genului muzical metalcore, una mai sensibilă și perfectă pentru a încheia vara pe o notă pozitivă, contemplativă.

„La mulți ani, Taking Back August! Am împlinit trei ani de activitate. Trei ani în care am râs, am plâns, trei ani în care am făcut mișto unul de celălalt, în care ne-am făcut observație unul celuilalt și în care am făcut pe soacra unul cu altul, trei ani în care am băut cantități considerabile de alcool.

Trei ani în care ne-am implicat fiecare cum am putut în acest proiect. Am împărțit scena cu trupe destul de mari, cu prieteni de pahar, cu oameni mișto și versatili, am petrecut până la orele dimineții și am cântat cu patos pentru oamenii care și-au pus inima în fața noastră, dispuși să ne descopere.

August este despre noi, despre voi, despre vaci și boi, în căruțe colorate. Am avut niște ani buni și continuăm să facem ceea ce ne place, să meargă banda, cum se zice.

Pregătim un turneu pentru lunile următoare, anul viitor se lasă cu album, iese și merch nou cu Omega, pregătim și un featuring împreună cu o persoană foarte importantă pentru noi, suntem plini de surprize, doamna Marin ar fi încântată 😊

Vino și tu în gașca noastră!” – Alex Precup, solistul trupei Taking Back August

#ChillingBackAugust – Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.

🎫 Acces elevi/studenți: 30 lei

🎫 Presale: 40 lei

🎫 Acces general: 50 lei (în ziua evenimentului)

Găsiți mai multe detalii despre eveniment aici.

Taking Back August și-a început activitatea muzicală în 2020, într-un climat de nesiguranță în industria muzicală. Totuși, determinați să își transmită mesajul cât mai clar și răspicat, Alex Precup (voce), George Moței „Giccu” (chitară lead), Alex Iliescu „Chuck” (chitară ritmică), Claudiu Ene (bas) și Gabriel Moroianu „Moro” (tobe), s-au apucat să pună cap la cap primele piese. 

În septembrie 2021 formația a lansat EP-ul de debut „The Devil’s Crown”, de șase piese, care abordează un stil muzical mai agresiv, dar melodios și sensibil, de o energie debordantă. De atunci, trupa a urcat pe scenele de la Posada Rock Festival și Metal Gates și pe altele, din locuri cheie ale underground-ului bucureștean.

A cântat în deschidere pentru mai multe nume mari din lumea rockului, precum Lord Of The Lost, E.M.I.L și Implant Pentru Refuz, și a luat parte la mai multe seri dedicate stilurilor mai agresive din sfera metalului. În prezent, lucrează la al doilea material discografic, primul single lansat în anticiparea acestuia fiind „Omega”, piesă publicată pe toate platformele de streaming. 

#ChillingBackAugust – Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus

Un eveniment marca BandBook.

BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să își atingă și să își fructifice potențialul.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută