Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2023
Lifestyle / Sport

Câștigătorii celui mai dificil ultra sky marathon din România

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Câștigătorii celui mai dificil ultra sky marathon din România Share Câștigătorii celui mai dificil ultra sky marathon din România

Cea de-a XI-a ediție a celui mai dificil ultra sky marathon din România, desfășurat integral la o altitudine de peste 2000 de metri, i-a împins pe participanți în acest an să își depășească limitele, fiind cel mai spectaculos și solicitant eveniment din cadrul competițional din România, comparabil ca nivel de dificultate cu alte curse recunoscute în afara țării.

Rezultatele competiției 2X2 Race 2023 au fost mai bune decât cele de anul trecut, în ceea ce privește raportul celor care nu au încheiat cursele în timpii limită. La 2X2 (cursa care străbate cele mai înalte 3 vârfuri din România: Moldoveanu, Viștea Mare și Negoiu) din cei 126 de participanți înscriși, au ajuns la linia de Finish în limita de timp 83 dintre alergători; iar la categoria X2, care a însemnat alergarea până pe Vf. Negoiu și înapoi la Bâlea Lac, din cei 191 de alergători înscriși, au terminat la timp cursa 164.

Câștigătoarea cursei 2×2 la Feminin este Paula Dogaru, care a stabilit un nou record de timp: 8h 20’11”. La Masculin, premiul a fost adjudecat de Andrei Preda, după ce a dus la bun sfârșit cursa în 6h 47’17”. La categoria x2 Feminin, pe primul loc s-a clasat Bartok Eniko, iar la Masculin, Paul Pepene & Viorel Palici.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută