Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/08/2023
Artă & Cultură

Membrii Rețelei Organizației Muzeale Europene se vor aduna în 2024 la Sibiu, la Muzeul ASTRA

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Membrii Rețelei Organizației Muzeale Europene se vor aduna în 2024 la Sibiu, la Muzeul ASTRA Share Membrii Rețelei Organizației Muzeale Europene se vor aduna în 2024 la Sibiu, la Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA anunță că va găzdui în anul 2024 conferința anuală a membrilor Rețelei Organizației Muzeale Europene. „E o veste care (re)confirmă statutul de pol internațional și sustenabil al culturii”, transmit reprezentanții instituției.

„Cei de la Network of European Museum Organisations ne-au dat astăzi o veste foarte, foarte bună! O veste care (re)confirmă statutul de pol internațional și sustenabil al culturii! 2024 va fi anul #ASTRA! Va fi anul în care muzeul nostru va găzdui în premieră conferința anuală susținută de membrii Rețelei Organizației Muzeale Europene (NEMO)!

În acest an, evenimentul va avea loc în Finlanda, la Lahti, între 19 și 21 noiembrie. În cadrul evenimentului, unul de o mare importanță pe plan europran, experți de talie internațională vor discuta despre ce fel de măsuri pot fi aplicate pentru un climat favorabil dezvoltării durabile, dar și cum poate omenirea să aibă un viitor mai bun învățând elemente de bază în valoroficarea și conservarea elementelor de patrimoniu”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Muzeului ASTRA.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută