Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2023
Evenimente

Ziua Mondială a Refugiatului, organizată în premieră la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ziua Mondială a Refugiatului, organizată în premieră la Sibiu Share Ziua Mondială a Refugiatului, organizată în premieră la Sibiu

Departamentul de programe de integrare pentru refugiați din cadrul organizației Sus Inima – SIPRI va organiza pentru prima dată în Sibiu, Ziua Mondială a Refugiatului. Aceasta e celebrată în data de 20 iunie și este un eveniment internațional care celebrează puterea și curajul milioanelor de oameni care au fost nevoiți să fugă din țara lor pentru a scăpa de conflict sau persecuție.

Așadar, marți, 20 iunie, între orele 10:00 și 16:00, în Piața Huet vor avea loc o serie de activități și evenimente culturale cu ocazia primei ediții sibiene a Zilei Mondiale a Refugiatului: acțiuni artistice care prezintă diversitatea bogată a comunităților din care provin refugiații, expoziții de fotografie care aduc în atenția publicului povești inspiraționale de viață despre rezistența incredibilă a refugiaților, activități interactive care promovează incluziunea și înțelegerea, târg de joburi, zonă de distracție pentru copii, spectacole muzicale, zonă de petrecere și o zonă de street food, unde sibienii vor avea ocazia să călătorească prin intermediul papilelor gustative.

Sloganul ediției este ”Putting Pieces Together”, o invitație către toți sibienii pentru a pune împreună bazele unei comunități incluzive și solidare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.