Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/05/2023
Evenimente

Viața orașului: recomandările Zile și Nopți pentru perioada 1-15 iunie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului: recomandările Zile și Nopți pentru perioada 1-15 iunie Share Viața orașului: recomandările Zile și Nopți pentru perioada 1-15 iunie


Sibiul se pregătește de FITS, cel mai așteptat festival al anului, care ia start în 23 iunie. Până atunci ne încărcăm bateriile cu cele mai faine evenimente din oraș, de la cele organizate în primele zile ale lunii cu ocazia Zilei Copilului, până la expoziții cu picturi generate de inteligența artificială și festivaluri ca-n anii ’70. La Teatrul Gong, TNRS sau Filarmonică vă așteaptă la spectacolele care pun punct acestei stagiuni, înainte de vacanța de vară. Iată recomandările noastre pentru perioada 1-15 iunie!

 

ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU

Viața orașului: recomandările Zile și Nopți pentru perioada 1-15 iunie

Pornind de la întrebarea ”Oare, cine sunt eu?” la care tinerii între 14 și 18 ani caută în permanență un răspuns, Teatrul Gong organizează un atelier de dezvoltare personală prin teatru în trei sesiuni ce vor avea loc în zilele de 6, 13 și 20 iunie, de la ora 18. Atelierul ”Oare, cine sunt eu?” susținut de actrița și profesoara Ana Mujat, are ca scop dezvoltarea personală, focusarea atenției și public speaking. Cuvântul cheie în jurul căruia gravitează atelierul e emoția. ”Cum să ne gestionăm emoțiile? Pe ce să ne concentrăm într-un context care ne provoacă neliniște? Cum să ne reglăm ritmul interior și exterior? Acestea sunt întrebările la care sunt pregătită, prin diferite tehnici psihopedagogice și teatrale, să le răspund adolescenților participanți”, transmite Ana Mujat.

 

AI WONDERLAND

Viața orașului: recomandările Zile și Nopți pentru perioada 1-15 iunie

Tehnologia și arta se întâlnesc în perioada 6 – 12 iunie, la Sala Expo a Primăriei din Piața Mare, unde publicul sibian va putea admira o colecție de picturi generate de inteligența artificială. Lucrările sunt manipulate de artiștii Cristian Simina și Traian Oprean.

 

BUSSTOCK & SHINE

Viața orașului: recomandările Zile și Nopți pentru perioada 1-15 iunie

În weekendul prelungit de la începutul lunii iunie, la Arena Platoș din Păltiniș, sibienii se vor putea distra ca-n anii ’70, la BusStock & Shine. Programul include expoziție de mașini și motociclete vechi, concerte, foc de tabără, dansuri, concursuri și multă distracție.

 

TÂRGUL DE JUCĂRII

Viața orașului: recomandările Zile și Nopți pentru perioada 1-15 iunie

În primele patru zile ale lunii iunie, între orele 10 și 18, Muzeul ASTRA organizează cea de-a XVI-a ediție a Târgului de jucării, eveniment ce oferă atât copiilor, cât și adulților prilejul de a se bucura de jucării, jocuri și meșterii care le realizează. Copii vor putea participa la ateliere de olărit, vor învăța cum se face o căpiță din lână, vor confecționa marionete și jucării din lemn. Nu vor lipsi nici poveștile care îi vor ajuta să descopere muzeul.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.