Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/05/2023
Artă & Cultură

”3 Tenori Ieșeni”, un concert extraordinar susținut de Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu, ajunge la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”3 Tenori Ieșeni”, un concert extraordinar susținut de Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu, ajunge la Sibiu Share ”3 Tenori Ieșeni”, un concert extraordinar susținut de Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu, ajunge la Sibiu


Sâmbătă, 27 Mai, ora 19:00 la Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu vă invităm la un extraordinar concert susținut de Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu!

Cele 3 voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Cristian Sandu!

Bilete pe https://www.ateneuiasi.ro/class/3-tenori-ieseni-la-sibiu/ pe https://www.bilet.ro/eveniment/tenori-ieseni-sibiu-11528 și la agenția de bilete a Filarmonicii de Stat din Sibiu!

Conceptul concertului se bazează pe cunoscutul model internațional „The Three Tenors”.

Această formulă se bucură deja de un succes incredibil în Iași, unde, de la începutul proiectului, în iulie 2022, cei 3 tenori români au susținut 10 concerte în fața a peste 20.000 de spectatori.

În lunile mai și iunie 2023, Cei 3 Tenori Ieșeni se vor afla într-un turneu în țară, fiind acompaniați de cele mai bune orchestre românești!

Abordând un repertoriu internațional în peste 7 limbi, cele 3 voci incomparabile ale scenei lirice românești creează un spectacol complex, în care arii din opere celebre și canzonette se îmbină cu fuziunea stilurilor și genurilor muzicale clasice și moderne.

Cei 3 tenori români, Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei, sunt soliști profesioniști de operă, invitați extraordinari în spectacole de operă care au loc atât în ​​România, cât și în străinătate.

 

Ascultă aici:

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută