Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2023
Viața Orașului

”Vara începe mai repede la Festival Lake” de Florin Dull

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”Vara începe mai repede la Festival Lake” de Florin Dull Share ”Vara începe mai repede la Festival Lake” de Florin Dull


Festival Lake deschide porțile între 1 și 4 iunie și vă invită să petreceți zile minunate în compania familiei și a prietenilor! Concertul Antract, acompaniat de alte cinci trupe rock tinere și un concert folk cu foc de tabără, vor fi doar câteva din atracțiile evenimentului.

 

”Vara începe mai repede la Festival Lake” de Florin Dull

 

Evenimentul nu se va limita la muzică. Vor fi pregătite multe alte activități pentru copii pe parcursul celor patru zile, inclusiv ateliere de pictură, jocuri interactive, activități sportive și multe altele. De asemenea, vor fi disponibile și standuri cu mâncare și băuturi, pentru a vă asigura că vă veți putea bucura de toate activitățile fără să vă faceți griji pentru necesitățile de bază.

Intrarea la Festival Lake va fi gratuită pentru toată lumea, așa că asigurați-vă că veniți cu toată familia și prietenii să vă bucurați de acest eveniment minunat și de atmosfera primitoare și distractivă a Festival Lake. Vă așteptăm cu brațele deschise!

De asemenea, vom pregăti diverse alte activități pentru toate vârstele pe parcursul celor 4 zile. Iar pentru copii, vom organiza o mulțime de activități distractive și educative! Nu rata ocazia de a petrece timp cu familia la Festival Lake! Intrarea este liberă, iar pentru mai multe detalii și informații, ne puteți contacta la adresa de email festival@thelake.ro.

Vă așteptăm cu drag!

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută