Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2023
Lifestyle / Sport

Întrecere de ciclism amator la Sibiu, pe un traseu de 19 km

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Întrecere de ciclism amator la Sibiu, pe un traseu de 19 km Share Întrecere de ciclism amator la Sibiu, pe un traseu de 19 km

Unul dintre cele mai iubite și așteptate evenimente marca ACS Aria pentru Sport revine duminică, 21 mai. Criteriul Primăverii e o competiție adresată amatorilor de ciclism și sport și nu numai, ce are ca scop promovarea și încurajarea unei experiențe sănătoase pe două roți, în aer liber. Pentru a-și îndeplini rolul formativ și educativ al mișcării sportive de masă, organizatorii își propun să reunească la start cât mai mulți participanți sibieni indiferent de vârstă, profesie, sex. Fiecare dintre cele nouă ediții desfășurate până acum au adunat sute de sibieni dornici să pedaleze și să se bucure de o experiență inedită.

La fel ca în fiecare an, și anul acesta competiția se va desfașura cu trafic rutier restricționat, pe o distanță de 19 kilometri, în Sibiu și împrejurimi. Punctul de pornire al traseulului este Grădina Zoologică și continuă pe DJ 106 A – Rășinari – DJ 106 D – Poplaca – DJ 106 R – Calea Poplăcii, intrarea în oraș, zona Inspectoratului Județean de Jandarmi, până la punctul de sosire. Competiția va lua start la ora 09:00. Participanții și câștigătorii vor fi recompensați pentru eforturile depuse cu premii supriză și trofee puse la dispoziție de partenerii competiției Criteriul Primăverii.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută