Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/05/2023
Lifestyle / Sport

Trei recorduri absolute înregistrate la ediția din 2023 a Maratonului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Trei recorduri absolute înregistrate la ediția din 2023 a Maratonului Share Trei recorduri absolute înregistrate la ediția din 2023 a Maratonului

Cea de-a XII-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu, care va avea loc în ultimul weekend al lunii mai, în zilele de 27 și 28 mai, impresionează prin cifrele sale spectaculoase. Trei recorduri au fost stabilite în 2023: cel mai mare număr de cauze de până acum pentru care se poate alerga, cel mai mare număr de alergători înscriși și cel mai mare număr de voluntari care vor întâmpina participanții pe traseu.

În acest an sunt 47 de cauze selectate, care ating foarte multe domenii precum sănătatea, educația, bunăstarea cetățenilor, arta, siguranța pentru animale etc. Mobilizarea impresionantă a comunității sibiene pentru a ajuta fiecare cauză în parte să-și atingă obiectivele stabilește alte două recorduri în acest an. Peste 6.560 de alergători s-au înscris la cea de-a XII-a ediție. Și pentru că un număr atât de mare de participanți cere un număr mare și de voluntari pe traseu, în 2023, peste 600 de voluntari vor pune umărul la succesul și bunul mers al Maratonului.

Este o certitudine, ediția din 2023 va fi cea mai mare din istoria Maratonului și se anunță a fi una fantastică. Sunt bifate toate motivele pentru a nu lipsi sâmbătă, 27 mai și duminică, 28 mai, din Piața Mare, de la Maratonul Internațional Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută